| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Столкновения с кем? Оппа народное вече-3 не собирает, насколько я понял. Митингующим достаточно находиться внутри баррикад и наблюдать за блошиным цирком ПР. Цирк соберет тысячи 3-5 максимум. Гадя верещал, что из Севаса выезжает тысяча, а на самом деле, в 7 вагонов влезет человек 400 от силы. Тоже самое и с другими городами Центра и Востока. Эти люди едут заработать денег за флагом помахать, сумасшедших ярусских там мало. Ну, разве что действительно, натравить на это стадо баранов титушек. Заснять видео. А потом что? ЧП ввести?
Но Нато бояца не надо. Они чисто подежурят, бонбить не будут![]()
Как называется эта болезнь?:
с одной стороны:С другой стороны теми же людьми собирается на выходные митинг в 200 000человек против евроинтеграции.Київ і Брюссель досягли домовленості про наступні кроки, "які приведуть до підписання і імплементації Угоди про асоціацію".
Відповідну заяву після закінчення першого раунду діалогу на високому рівні щодо відновлення діалогу про підписання Угоди про асоціацію зробив європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле у присутності свого українського візаві - першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.
с одной сороны "аплодируем студентам, проявившим гражданскую позицию", а с другой стороны ночью дает приказ зачистить этих студентов.
http://podrobnosti.ua/video/society/...12/947787.html
вот так фашизм и начинается, под такие же лозунги о время второй мировой евреев расстреливали.
А потом и Украина в нато вольется, поскольку уже давно готовится, да овощ процесс притормозил, тормоз![]()
владі необхідно дестабілізувати ситуацію щоб мати гарантовану відмазку что не платять гроші... пенсії, зарплати бюджетників, соціалку та інше.... надзвичайний стан то срава навідь не друга то так... головну проблему він не вирішує...
ЗІ сьогодні в Форбс й Фанейшел, вийшли статті де стверджуют що грошей вистачає лише до березня... потім ВСЕ... мені от цікаво, як вони Майдан до березня протримають?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks