Кличко говорит со сцены
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну шо Днепряне? Помайданим хорошо в Воскресение?![]()
хоть удар в порядке
Говорят пацанов ВВ-шников выводят по одному - не выдерживают, сознание теряют.
Українська правда @ukrpravda_news
Святослав Вакарчук на Майдані серед мітингувальників."Я прийшов, тому, що не міг не прийти", - сказав він. #євромайдан
Site Maidan.Org.Ua @sitemaidan 5 хв.
@ ukrpravda_news Sviatoslav Vakarchuk at #euromaidan now among the protesters. "I came because I had to come," - he said.
------------------
Svyatoslav Vakarchuk @s_vakarchuk 10 хв.
Я зараз там, де серце України! #євромайдан
Ретвітнуте Громадський Простір
А куда Аронец залез?
http://www.ustream.tv/channel/aronets
Заспанная Кэтрин Эштон думает, не сницо ли мне это?! Шо творица и почему Гарант обещал обратное он забазар не отвечает шо ли?![]()
Фу ну шо теперь все убедились шо таки этому су чке овощному верить нельзя. Он неадекват риали!
Vitaly Portnikov @portnikov 2 хв.
Инна Богословская обратилась к жителям восточных областей со сцены ночного Майдана
Жалко тест спит))
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Эххх..потеряем Галиччину..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
А шо до нас обращаться мы и так овошу претензии народные теперь покажем.
Но думаю шо и Запад если вменяемый, должен дружно помочь нам избавицо от банды неадекватов!![]()
11.12.2013 03:17 _ УП:
Мустафа Найєм: Зараз на Майдані небезпечно, бо і працівники міліції, і люди, вдягнені, як працівники ШЕДу б'ють мітингувальників, намагаються збити з ніг.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks