Ви не в курсі що означає таке слово як "статистика"?
Тут цілий купа яруських ніяк не може зрозуміти, що асоціація - це не вступ.
Чи ось чудовий приклад:
HOLONAVT
Есть еще 1750 стр. дополнений, и что в них - тайна.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви не в курсі що означає таке слово як "статистика"?
Тут цілий купа яруських ніяк не може зрозуміти, що асоціація - це не вступ.
Чи ось чудовий приклад:
HOLONAVT
Есть еще 1750 стр. дополнений, и что в них - тайна.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Я в курсе, что такое статистика. И отлично понимаю, что ассоциация - не вступление.
Мало того, я знаю, что шансов на вступление - не существует в принципе.
Но теперь, в свете новых событий и обстоятельств - говорить об этом уже нецелесообразно.
Имеет смысл сосредоточиться на обсуждении нюансов и темпов интеграции с Россией и вступления в Таможенный Союз. Новая реальность изменит окрас оГорода.
Добра и удачи!
Холонавт так і не змогла нічого привести, що ж там такого вимагають від України, що було б невигідно їй самій.
Майдан зібрався коли ПР-ці в останній момент повернули назад після секретних переговорів з Кремлем. Все таки геополітична орієнтація - це повинно бути прилюдним для суспільства.
Ну а після спроби силового розгону мирної акції протесту - люди просто вийшли проти бандитської влади.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Если посмотреть с другой стороны, то ПР невероятно выгодны все эти майданы и протесты. Как минимум можно на них свернуть ту катастрофу, к которой ПР ведет Украину своим воровством, жадность и тупостью. Это единственное объяснение тому тупому поведению нынешней власти, которое она сейчас демонстрирует, демонстративно творя каждый день наглое беззаконие.
Нате вам
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks