Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 93 з 315 ПершаПерша ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6281, показано з 1 841 по 1 860.

Тема: Майдан 2013 (Общая тема)

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    6 106

Типово

Цитата Допис від HOLONAVT Переглянути допис
    представьте себе, что есть еще реальные люди
    у которых тоже есть свое мнение.

щеневмерлики понимают демократию и цивилизованные дискуссии весьма однобоко.
    Чому ви себе називаєте - "реальні люди", а своїх опонентів, які мають точку зору, не таку як ваша - "щеневмерлики"?

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від Seawind Переглянути допис
    Чому ви себе називаєте - "реальні люди", а своїх опонентів, які мають точку зору, не таку як ваша - "щеневмерлики"?
    А спросите тоже самое у baronet . Почему он называет оппонентов ДОЛБОДЯТЛАМи, потом ему кажется что меня несколько и я сейчас смена самого тупого?
    I am not perfect, i am LIMITED edition!

Почти Татарин
    Guest

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    не нравится - не читайте.
    и не мешайте другим его читать.
    Особенно удачно у него выходят некрологи.

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Почти Татарин Переглянути допис
    Если бы она туда поехала , я бы не ложился костьми и не устраивал бы истерику. Но очень бы переживал.
    Я ответил на твой вопрос ?
    Вопрос звучал совершенно корректно и понятно - хотел бы ли ты ?

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    6 106

Типово

Цитата Допис від VALDA Переглянути допис
    А спросите тоже самое у baronet . Почему он называет оппонентов ДОЛБОДЯТЛАМи, потом ему кажется что меня несколько и я сейчас смена самого тупого?
    Ви холонавт?
    Питання не до вас

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Вимоги #Євромайдану до опозиційних політиків (звернення)
    ◦ Новини
    06.12.2013 16:16

Відомі письменники, історики, літературні критики, художники, співаки й журналісти, які є активістами #Євромайдану, виступили з петицією до українських опозиційних політиків.

Її опубліковано на безкоштовному хостингу "Petitions247.net" під назвою "Завдання 5/12". До цього часу ініціатива зібрала близько 2800 підписів.

Підписати петицію можна за цим посиланням.

"Шановні опозиційні політики!

Ми, учасники Євромайдану, звертаємося до вас. Цей Майдан не такий, як у 2004-му році. Ми подорослішали. Нам не потрібні месії, ми бачимо в політиках лише ефективні інструменти, якими можемо змінити цю країну. Ми дорослі, прагматичні люди.

Попри всю нашу ненависть до Януковича наша мета – не отримати його голову на тарілці, а отримати країну, в якій Януковичі, Азарови і тітушки неможливі. Ми добре усвідомлюємо, що силовий розвиток подій на руку одній стороні – Кремлю.

Ми багато в чому незадоволені вашими діями, особливо неконсолідованістю зусиль та відсутністю чіткої програми реформ. Але так само ми усвідомлюємо, що інших опозиційних політиків у нас немає. Ми вийшли на цей Майдан за власним бажанням, тому, що влада перейшла всі межі.

Ми повністю підтримуємо ваші вимоги про відставку уряду Азарова та покарання всіх без винятку винних у застосуванні насильства до мирних демонстрантів. Але цього плану замало. Саме тому ми вважаємо за необхідне поставити перед вами наступні завдання, реалістичні, без гучних і красивих слів, виконання яких дозволить вам нарешті стати ефективними інструментами реалізації змін у державі.

Серед найперших до виконання завдань ми бачимо такі:

1. Звільнення політв’язнів, протиправно утримуваних під вартою після подій на Банковій 1 грудня 2013.

2. Виведення спецпризначенців з вулиць Києва та інших міст України і повне припинення насильства щодо мирних демонстрантів.

3. Домовленості про гарантії незастосування репресій до учасників демонстрацій.

Ми чекаємо, що опозиція не буде входити в жодний переговорний процес, доки не будуть виконані ці три умови. Після їх виконання ми чекаємо, що ви в правовому полі доб’єтеся наступного:

1. Президент буде позбавлений диктаторських повноважень, завдяки відновленню Конституційної реформи 2004 року.

2. Буде підписано Угоду про асоціацію з ЄС.

3. Буде прийнято новий Закон про вибори.

4. Буде прийнято Закон про люстрацію, перш за все в судах, правоохоронних та силових структурах.

Від вас самих, а не від переговорів із владою, ми як ваші виборці чекаємо лише двох речей:

1. Консолідації та чіткого представлення команди з визначеними функціями.

2. Представлення чіткого плану реформ на перший рік вашої діяльності при владі.

У виконанні всіх цих завдань ми зобов’язуємося допомагати вам усіма способами, доступними громадянському суспільству".

Це звернення вже підписали такі люди як:

Юрій Андрухович

Олександр Бойченко

Андрій Бондар

Володимир В’ятрович

Сергій Жадан

Олександр Ірванець

Ірена Карпа

Іван Леньо

Юрій Макаров

Антін Мухарський

Сашко Положинський

Тарас Прохасько

Олександр Ройтбурд

Каша Сальцова

Роман Скрипін

Ірина Славінська

http://lvivexpres.com/news/2013/12/0...kiv-zvernennya
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Звідки Ви
    Dnepr
    Дописів
    6 106

Типово

хто ці люди????

Дописів
    5 977

Типово

Ви холонавт?
    Питання не до вас
    я не отвечала на Ваш вопрос! Глаза шире откройте. Я Вам его задала!

Почти Татарин
    Guest

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Вопрос звучал совершенно корректно и понятно - хотел бы ли ты ?
    Тест. Вы перестали пить коньяк по утрам. Отьветьте да или нет.
    Вопрос задаваемый Вами задан с единственной целью. Вы несомненно знаете ответ.
    Конечно же нет. Я бы не хотел. Естественно каждый родитель переживает за своего ребёнка.
    Но к чему же Вы клоните ?

Звідки Ви
    Дніпро-Краматорськ
    Дописів
    11 042

Типово

я не отвечала на Ваш вопрос! Глаза шире откройте. Я Вам его задала!
    VALDA - к сожалению Вы от холонавта недалеко ушли....
    ДЗВ ВСП м. Краматорськ

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Вы вообще то увидели, что у этого чувака самого спрашивали и он отвечал корреспонденту по телефону? Я уже не говорю про то, что он к Барсу никакого отношения не имеет и не имел и в Василькове, откуда его "уволили" не был никогда. И это все под аккомпанемент "авторитетных источников" Ррромана.
    Не, в который уже раз ловлю Вас на том, что Вы не читаете посты оппонентов, на которые пытаетесь отвечать. Это что, у Вас фишка такая?
    Спокойный, ну что за нервы))
    Думаете сложно уговорить человека зависимого от власти сказать то что надо?))
    Ну как маленький ей бо))
    Я не опровергаю ни вашу ни их информацию, просто брать что то, что это за истину в это время (массовой чернухи с двух сторон) слегка эмоционально и отнюдь не показатель спокойствия.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від mikado_an_1970 Переглянути допис
    Sarancha - я Вам мешаю читать? Сомневаюсь, просто высказал свое мнение, не более того, в чем проблема то?
    та шо такое. я высказала свое мнение, только и всего.)))

Дописів
    5 977

Типово

VALDA - к сожалению Вы от холонавта недалеко ушли....
    необязательно мне об этом сообщать. Постарайтесь пережить это самостоятельно.

Дописів
    9 473

Типово

[QUOTE=Seawind;24503397] Овоч -
    а хер там,.
    якщо ви сосете у Курченка або Фірташа,
    Еще поцировать Ваш литературный толерантный евро-язык?
    Добра и удачи!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

хто ці люди????
    ...так они ж отрекомендовались: "Відомі письменники, історики, літературні критики, художники, співаки й журналісти"
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Спокойный, ну что за нервы))
    Думаете сложно уговорить человека зависимого от власти сказать то что надо?))
    Ну как маленький ей бо))
    Я не опровергаю ни вашу ни их информацию, просто брать что то, что это за истину в это время (массовой чернухи с двух сторон) слегка эмоционально и отнюдь не показатель спокойствия.
    где там нервы?

Звідки Ви
    Дніпро-Краматорськ
    Дописів
    11 042

Типово

необязательно мне об этом сообщать. Постарайтесь пережить это самостоятельно.
    Да я то спокойно это переживу. Просто в такой риторике, и с теми эпитетами к оппонентам - отношение к Вашим мыслям/желаниям соответствующее....
    ДЗВ ВСП м. Краматорськ

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...так они ж отрекомендовались: "Відомі письменники, історики, літературні критики, художники, співаки й журналісти"
    Что ещё раз доказывает. Читать они не умеют . Их уровень " кто не скачет, тот москаль"

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Не советовал бы, но и не держал за руку... Скорее всего рекомендовал бы быть осторожней. А была бы у самого возможность - поехал бы с ним.
    вы сделали мне удивительно... когда родина в опасности не говорят о возможностях или невозможностях...

Звідки Ви
    Харьков
    Дописів
    2 281

Типово

Все аргументы я уже приводил в теме раз пять, а может и десять.

Сейчас даже не 2004 г. Почти у каждого есть камера в телефоне. Заболтать на уровне слово против слова, уже не получится. Власть то ли тупая, то ли наглая.
    Все события отсняты в подробностях. О чем спор ? все же видно на видео.
    И штурм АП и разгон майдана в ночь с 29 на 30-е.

Что касается ситуации в стране в целом, то опять таки только долбодятлы не понимают происходящего. Или , как я уже 10 раз говорил, те кто кормится от ПР.

Украина реально стала африкой. Я был в Гане и Того. Там примерно так же. Дорогие джипы и виллы чиновников и мафиози . Остальные люди в почти в нищете.

Сторінка 93 з 315 ПершаПерша ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті