| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Там деньги лучше не держать. Англичане-с.державний візит на Мальту 9-10 грудня.
...Я отримав реакцію на свій лист. Багато хто почав наводити мені аргументи. За і проти вступу в Євросоюз...
Я сидів і думав... До чого тут взагалі Євросоюз???
Невже Ви думаєте, що я не написав би такого ж листа, якби силою розігнали майдан, що стояв за вступ до МС з Росією?
Невже Ви думаєте, що я можу розділяти студентів, побитих кийками "Беркута" на "своїх" і "чужих"?
Невже Ви вірите, що я зміг би мовчати, коли б до в’язниці кинули мирних мітингувальників, які вийшли до адміністрації президента, що мав би інше прізвище або інші політичні погляди?...
(с)
вот и я о том же...только некоторым форумчанам методичка, вбитая в спинной мозг не даёт понять таких элементарных вещей.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Тесту- надежд, Тесту-идейВдруг понимает человече
Тщету надежд, тщету идей...![]()
Никакой. )))
Неа. Мне лучше ничего не делать, а продолжать жить и наслаждаться жизнью там, где я родился, вырос и прожил всю жизнь.Если Вы так обожаете свою Россию, может Вам лучше собрать чемоданы.
- А здесь у нас будет игротека.У меня некоторые знакомые, которым так не нравилась Украина при развале Союза просто не меняли паспорта на украинские свалили в Москву , там приобрели дома в Подмосковье, квартиры в Москве, живут припеваючи , еще и интересуются, а чего это мы не хотим быть с Россией.
- Хорошо. Мне нравится.(с)
Ну так Бог(мп) в помощь, какие вопросы ?А вот хотим быть самостоятельным государством и чтобы нам никакие кремлевские карлики не диктовали свои условия....
Только ж не получается у вас нифига. Не можете вы своими кривульками построить нормальное самодостаточное государство.
Пыжитесь, корячитесь, пыхтите-дуетесь, а всё только ещё хуже выходит.
никто не знает...
можно сказать по другому... для того чтобы украина получила иммунитет от распада ей надо просуществовать в нынешних границах еще пару десятков лет...
моисеева сороковка это не просто красивая легенда... и не с потолка цифра взята...
это как раз то время за которое новая формация в численности превзойдет старую и будет оказывать определяющее влияние на политические процессы... упрощенно это когда людей из ссср будет меньше рожденных в украине... то есть нужно еще одно поколение...
есть ли это время у страны..? вот тут уже можно дискутировать...
если смотреть на качество политической элиты, которую рождает страна, то большие сомнения... имхо![]()
т.е. он решил домой вообще не возвращаться? круто, че.
Янукович поговорить з Путіним про кредит і контракт з ВЕТЕК - ЗМІ
П'ятниця, 6 грудня 2013, 11:53
Версія для друкуКоментарі1
Українська сторона веде переговори з Росією про виділення не менше 12 млрд доларів кредиту і можливе укладення нового контракту між "Газпромом" і компанією Сергія Курченко ВЕТЕК на постачання 10 млрд куб. м газу за ціною 210-230 доларів вже з 1 січня 2014 року.
За даними ZN.UA з джерела в російському уряді, між Києвом і Москвою ведуться інтенсивні переговори і активно готується грунт для формування комплексу ургентних економічних заходів.
Так, в четвер Москву відвідав і провів ряд переговорів міністр фінансів України Юрій Колобов. Обговорювалися технічні умови надання Росією кредиту в розмірі не менше 12 млрд доларів.
Крім того відомо, що в четвер в Москві з главою "Газпрому" Олексієм Міллером зустрічався глава компанії ВЕТЕК Сергій Курченко.
За інформацією джерела, обговорювалася можливість укладення контракту між "Газпромом" і ВЕТЕК на постачання 10 млрд куб м газу з 1 січня 2014 року за ціною 210-230 доларів.
Однак, за даними джерела, претендентами на роль одержувача цих 10 млрд кубів газу також є як структури Дмитра Фірташа, так і близькі до Віктора Медведчука компанії Ігоря Бакая.
Сьогодні до Москви на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним прилітає після повернення з Китаю президент України Віктор Янукович для узгодження цих і ряду інших проектів.
http://www.epravda.com.ua/news/2013/12/6/407150/
Добра и удачи!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks