| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
лучше съездить и посмотреть, чем на форуме ломать копья.
Я уже побывал 4-5 декабря. http://assentlj.livejournal.com/1242.html
Какой Вы русофоб, аж противно. Если Вы так обожаете свою Россию, может Вам лучше собрать чемоданы. У меня некоторые знакомые, которым так не нравилась Украина при развале Союза просто не меняли паспорта на украинские свалили в Москву , там приобрели дома в Подмосковье, квартиры в Москве, живут припеваючи , еще и интересуются, а чего это мы не хотим быть с Россией. А вот хотим быть самостоятельным государством и чтобы нам никакие кремлевские карлики не диктовали свои условия....
На "спаковать чемоданы" ? Да не торопись. Я, если что, замолвлю за тебя словечко - чтоб не сильно щемили. Не чужой всё же. Хоть и дурковатый. ))) Будешь делать то же, что и раньше - только во славу Великой России. )))
Ну, если вам удобнее так считать - да.
Вы всю осень 2009-го твердили о халве. А потом почему-то резко прекратили. ))))
Вакарчук відверто звернувся до молодих українців. Лист
http://life.pravda.com.ua/society/2013/12/6/144298/
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
у грудні тесту Азіров пенсію не заплатить і його риторика зразу зімнеться![]()
Президент Віктор Янукович здійснить державний візит на Мальту 9-10 грудня.
Про це пише видання Maltatoday.
"Прем'єр-міністр Йосип Мускат у вівторок провів телеконференцію з президентом Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу, щоб обговорити майбутній візит українського президента Віктора Януковича на Мальту на 9 і 10 грудня", - пише видання.
У свою чергу лідер опозиції Мальти Симон Бусуттіл у своєму Твітері заявив, що не піде на концерт і офіційну вечерю, яка стане частиною програми держвізиту Януковича.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks