Швидше навпаки - свої недоліки та думки приписують якраз не прихильники євроінтеграції.
Думаєте ніхто крім Вас не знає історію взуття? Рекомендую книгу "Хочу все знать" ( здається 1969р) - там добре описано, хто в чому ходив віж єгиптян і аж до 20 сторіччя.
Тільки росіяни тоді тримали худобу у власних оселях. В Удмуртії та Мордовії по селах до цього часу так роблять - можете поїхати та перевірити.
Болхоловки призначені саме для бліх, а не вошей. Сьогодні людських бліх немає, вивели. А воші є! Цікаво, а де педикульоз більше розповсюджений - в Росіїї чи Європі? Не знаєте часом?
То Ви ні разу не були в католицькій чи протестанстській церві.
Та невже? А хто палив ікони та богослужебні книги?
А це - свідома брехня - безплатна медична допомога була і є до цього дня у Великобританії.
Тут погоджуюст - цирк і слова немає. Лише опалення, водогін та каналізація працюють безперебійно, та на вулийях чисто.
Бачте, в Європі чомусь у випадку чого одразу звертаються до поліції за допомогою. а в нас - в крайньому випадку. Не скажете чому?
А це - восьме брехливе твердження.
Не забувайте додавати що це лише Ваша власна думка і не треба власні уявлення видавати за те, що хочуть люди!
Але до чого знайомі аргументи! Від когось я вже це чув! Здається я Вас упізнав -так?

Bookmarks