| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ні в якому разі не можна було вимагати все одразу - взялися за Азарова - треба було додавити - для цього були деякі шанси, а опозиція втрапила в примітивний капкан з комуністичним проектом постанови. Після цього - нове розпорошення сил - і на ВР, і на Кабмін, і на проФФесора.
Що зараз? За правилами військової науки - відтягнути війська, перегрупувати, визначити цілі, тобто, починати все спочатку. Заставити противника помилитися. Але це не чисто військові дії - тому треба робити поправку і на це. Звичайно це моя особиста думка.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Посмотри 95-й квартал или политические шоу на Интере, ICTV, 5-м канале и сравни с тем пластмассовым унылым говном, которое идет в РФ. Сплошные ледовые шоу и аншлаги с тупыми "юмористами".
Все ваши центральные каналы лижут анус Путину. Да и не центральные тоже. Только на Эхо Москвы по RTVI иногда приглашают умеренных оппозиционеров.
...я, собственно, вот о чем ... в Штатах есть достаточно групп людей, ненавидящих данное конкретное правительство ... И какая-нибудь группа обкуренных супрематистов вполне могла бы попробовать штурмануть Капитолий или Белый дом, просто потому что им не нравится этта ниггерская харя у валсти ... Но они прекрасно знают (даже в обкуренном виде), что при такой попытке их сначала измочалят дубинками на подходе к ступенькам, а ежели кому-то получится прорваться - их зачистят уже не ступеньках те самые снайперы ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks