| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
))))))))))) Наверное имелось в виду 16-00. Вместо "1" выскочил "!"
Я Вам расскажу как обстоит дело в Киеве.
Вчера, во время бойни на Банковой, с 15-00 до 21-00 я проезжала чуть-чуть в стороне от этого всего ужаса. (Ездила проведать подругу). И я Вам скажу, что всё это локально и сконцентрировано в центре у административных зданий. Чуть в сторонку всё спокойно. Магазины, транспорт и т.д. работают в обычном режиме.
А на Майдане, Крещатике, Михайловской площади, Институтской, Лютеранской, Европейской площади, ул. Грушевского собрались любители острых ощущений.
Если 9 лет назад все орали ю-щен-ко, то сейчас даже никого вообще не интересует: а кто потом, а что потом. И это не так удивляет, как возмущает.
Оп па!А это верно товарищ!Вот "Динамо селейер",ГОРАЗДО БОЛЕЕ ТИТУЛОВАННОЕ,не пожелало усилить команду гопников воловича данила абрамовича клуб ФУ"тайфу",избивающих мирных демонстрантов по указке Ступака,Свиренко,Романенко из ПиаРастической партии главного Гопника страны янека-он же ВИКТОР КРОВАВЫЙ!!!Но все клубы бокса и борьбы города,запугиваются властями,поэтому открыто не выступают за ЕвроСоюз,но в частном порядке поддерживают евроинтеграцию и учавствуют в митингах Днепра и Киева...
Опозиція політичні імпотенти, що піклуються про свої місця у майбутньому уряді. Вони бояться своїми діями викликати невдоволення Євросоюзу, при цьому абсолютно ігноруючи інтереси народу. Це називается просто - зрада! І якщо це не очевидно для всіх на даний момент, то сподіваюся це стане зрозумілим суспільству, коли вони сядуть за стіл переговорів з злочинною владою (а ще можливо створять спільний уряд), яку треба не виганяти а судити! Але тоді вже буде пізно! Це буде цинічна і жорстока зрада всіх надій народу! Зі злочинцями треба не переговори вести а садити їх в тюрми. До ознайомлення:
Ми звикли до дурості керманичів парламентської опозиції, проте, ще не звикли до такої підлості.
Добре, ви не згодні з тим, що краща частина української молоді штурмує адміністрацію зека (це той, якого "геть"), то не беріть в цьому участі, відморозьтеся, як ви завжди це робите. Киньте їх, як ви кинули до того багатьох політв'язнів, які не балакали, а діяли.
Натомість, ви об'являєте найсміливіших людей "тітушками", провокаторами, найманцями якогось Клюєва. Один з лідерів опозиції Інна Богословська заявила, що це розігрується сценарій Кремля.
Ви опустилися до того, що вимагаєте в ментів розганяти, заарештовувати й бити українську націоналістичну молодь.
Петро Порошенко, чим ви кращий за Януковича?
Ви оббріхуєте одних і брешете всім іншим, бо боїтеся, що люди переоріентуються на нових, молодих, сміливих вождів.
Не сподівайтеся, вам вірять дедалі меньше, нові вожді вже тут.
Ви опозиційні начальники, зрадили не лише радикальну молодь, ви зрадили всіх, хто нині повірив вашим закликам усунути кримінальний режим і вийшов на вулицю.
Ви повели їх знову на Михайлівську, слухати ваші промови, ви залишили їх на Майдані співати пісні, ви за їхніми спинами зараз домовляєтеся з оточенням Януковича про переформатування влади, де ви будете банкувати.
В усьому світі влаштовують страйки, щоб вивести людей на вулицю, натомість ви виводите людей на вулицю, щоб, як ви кажете, влаштувати страйк.
Браття й сестри, я закликаю вас всеодно лишатися на майданах і продовжувати протест. Якщо ми всі, хто вийшов сьогодні будемо сміливі й наполегливі, жодні опозиціонери не врятують Януковича. Джерело: https://www.facebook.com/korchynskyi
Ще:
"Так, я штурмував АП. Тому я «провокатор». А ще учора я був на Михайлівській площі, і теж у масці, і теж із палицею в руках… Правда, тоді нас не називали провокаторами. Тоді нам аплодували, на нас надіялися. Бо пам’ятали про нічну атаку «Беркуту», не хотіли знову стати «тєрпілами», шукали того, хто налагодить дієвий захист бандитам в погонах. Я не був «провокатором» навіть сьогодні вдень, коли одним із перших вступив на Майдан. Але потім я став «провокаторм»… 1 грудня ми завдали атаки першими. І що ж сталося? Дії справжніх провокаторів каталізували психологію жертви, і нас почали називати «провокаторами» та «тітушками». Під адміністрацію підійшов «шоколадний заєць» Порошенко і доклав максимум зусиль, щоб зупинити справедливий народний гнів і в’їхати на білому коні в обоз «лідерів опозиції». Як наслідок – штурм виявився невдалим. Чому я і більшість моїх побратимів були у масках? Тому що не маємо бажання вже завтра опинитися в ІТТ, а потім, через пару днів – у Лук’янівському СІЗО. Чому ми використовувалися палиці, каміння та подібні засоби? Тому що це вулична боротьба, і йти на озброєний «Беркут» безборонним дуже нерозумно. Чи вірили ми у перемогу? Ні, ми на неї сподівалися. Ми знали, що шанс на перемогу існує. Але у нас її вкрали. Вкрав Порошенко. Вкрали наївні лохи, які повірили його брехні і почали називати нас провокаторами. Нарешті, її вкрали лідери опозиції, які мали в розпорядженні кілька сотень тисяч чоловік, але не повели їх на боротьби. Хлопці з «Правого сектору» з честю виконали свій обов’язок і будуть його виконувати далі. Зараз мої друзі ведуть бої з «Беркутом» біля «памятніка Лєніну». Ми будемо йти революційним шляхом доти, доки є хоч якийсь шанс на перемогу. Тому що ми – націоналісти! Тому що інакше неможна… Нам неважливо, як нас називатимуть: провокаторами чи героями. Нам неважливо, бо ми – воїни Національної революції. Євген Т." Джерело: http://vk.com/wall-23695154_30114
Невже не зрозуміло, що з бандитською владою яка не дотримується законiв, законними способами боротся не можна? Скільки ще розбитих голів треба, що б це дійшло? Невже рабська сутність настільки глибоко сидить у кожному? Цього недостатньо? А хто знає реальну кількість постраждалих?
Подивіться правді в очі - політикам наплювати на народ.
У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)
Кто знает, что там наша шобла облзрадовская напринимала?
Согласна! нужна конкретика!!
Но я думаю, что еще не все созрели (юристы, врачи)
А обращаться в суд пока не кому, для этого нужно уйти с майдана....но тогда создастся впечатление, что стихает протест....да и толку от этих обращений не будет... с нашими то судами!!
Просто люди устали! возмущены!!
Но горькая правда в том, что организация все таки нужна!!!
http://gorod.dp.ua/news/86917 они все про Европу...
Натуральная косметика 097-5555-052, 099-5555-052
Безопасные средства для стирки и уборки в доме
Пилатес
Вот человек правильно написал:
Многие россияне, а также жители восточных регионов Украины искренне не понимают происходящего в Киеве. Продолжают твердить: "да вы сумасшедшие, зачем вам так нужен этот Евросоюз, что вы лезете под дубинки?", "Вы хоть читали текст этой ассоциации?", "Вас никто не будет там кормить, вы никому не нужны" и т.д. Удивительно, что люди не понимают очевидного. События в Киеве - это уже не акции в поддержку интеграции с ЕС. Это восстание против режима. И срыв договоренности Януковичем - только повод. Два года все ждали, когда полыхнет, и вот оно полыхнуло. И люди вышли на улицы не затем, чтобы получит визы в Европу. Они вышли против коррупции, против откровенно криминальных фигур в чиновничьих креслах, против насилия, узурпации и беззакония. Не за дешевую колбасу, не за повышение зарплат и льготы, а за то, чтобы отставить конкретных людей, которые очень долго испытывали их терпение... http://frankensstein.livejournal.com/464022.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks