Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы относитесь к Евроинтеграции ?

Голосували
633. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

400 63,19%
  • Против

174 27,49%
  • Пофиг

59 9,32%
Сторінка 76 з 242 ПершаПерша ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4823, показано з 1 501 по 1 520.

Тема: Євромайдан в Днепропетровске (Общая тема)

Агата
    Guest

Типово

Цитата Допис від -=Grey=- Переглянути допис
    Это в раздел Транспорт
    у меня 0 опыта организации. может кто-то из мужчин возьмется?

Дописів
    988

Типово

Цитата Допис від Garryk Переглянути допис
    Частичка правды о том,против чего восстала Украина: http://www.youtube.com/watch?v=dzKmAxUDggM
    Цитата Допис від Агата Переглянути допис
    а давайте организуем автопробег? хотя бы из 3-х машин сначала. кто может помочь?
    Был в воскресенье,машин 150!Готов на повторный заезд!Многие присоединятся!!!

Агата
    Guest

Типово

Был в воскресенье,машин 150!Готов на повторный заезд!Многие присоединятся!!!
    создаем тему? кто поможет организовать?

Дописів
    1 785

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    Митинг состоится. !6-00 Европейская площадь.
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Шо? Опять? И чего так рано, в 6-00 еще темно.
    ))))))))))) Наверное имелось в виду 16-00. Вместо "1" выскочил "!"

Я Вам расскажу как обстоит дело в Киеве.
    Вчера, во время бойни на Банковой, с 15-00 до 21-00 я проезжала чуть-чуть в стороне от этого всего ужаса. (Ездила проведать подругу). И я Вам скажу, что всё это локально и сконцентрировано в центре у административных зданий. Чуть в сторонку всё спокойно. Магазины, транспорт и т.д. работают в обычном режиме.
    А на Майдане, Крещатике, Михайловской площади, Институтской, Лютеранской, Европейской площади, ул. Грушевского собрались любители острых ощущений.

Если 9 лет назад все орали ю-щен-ко, то сейчас даже никого вообще не интересует: а кто потом, а что потом. И это не так удивляет, как возмущает.

Дописів
    988

Типово

Частичка правды о том,против чего восстала Украина: http://www.youtube.com/watch?v=dzKmAxUDggM
    Цитата Допис від SVH Переглянути допис
    Цікаво, а де ж чемпіони нашого Дніпропетровського клубу "Штурм", які декларують у себе на сайті "наши спортсмены – победители и участники соревнований различных уровней по кикбоксингу, ориентал-спорту, украинскому национальному боевому искусству «Спас», тхеквондо, бодибилдингу и пауэрлифтингу, среди которых – Чемпионы мира, Европы и Украины" http://shturm.dp.ua, http://www.stariy-kodak.com.ua чи їм наплювати на те, що б'ють їх народ і всі попередні заяви про духовний і фізичний розвиток молоді, відродженні традицій брехня? Хіба не їм захищати свій народ в часи беззаконня?
    Оп па!А это верно товарищ!Вот "Динамо селейер",ГОРАЗДО БОЛЕЕ ТИТУЛОВАННОЕ,не пожелало усилить команду гопников воловича данила абрамовича клуб ФУ"тайфу",избивающих мирных демонстрантов по указке Ступака,Свиренко,Романенко из ПиаРастической партии главного Гопника страны янека-он же ВИКТОР КРОВАВЫЙ!!!Но все клубы бокса и борьбы города,запугиваются властями,поэтому открыто не выступают за ЕвроСоюз,но в частном порядке поддерживают евроинтеграцию и учавствуют в митингах Днепра и Киева...

Дописів
    988

Типово

создаем тему? кто поможет организовать?
    Так анонсируйте,скажем назавтра,пара тройка машин от меня считайте есть!Люди поддержат,не бойтесь стать лидером,автопробега,всё у нас получится!!!
    Одно но,где разжиться символикой Евросоюза на авто???

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    408

Типово

Цитата Допис від Stas3d Переглянути допис
    Позвонил знакомый - работает в теплосети. Их руководство прямо сейчас гонит вместе с другими бюджетниками на митинг
    Известно, где будет этот бюджетный митинг?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від katreen Переглянути допис
    какой план, известно?
    Собирают на 15 возле облрады, а там - х.з.

Агата
    Guest

Типово

Так анонсируйте,скажем назавтра,пара тройка машин от меня считайте есть!Люди поддержат,не бойтесь стать лидером,автопробега,всё у нас получится!!!
    Одно но,где разжиться символикой Евросоюза на авто???
    надо связаться с теми у кого есть символика. нарисовать. сделать. одна проблема, у меня дети маленькие не всегда могу тут присутствовать и организовывать. но попробую

Дописів
    386

Типово

надо связаться с теми у кого есть символика. нарисовать. сделать. одна проблема, у меня дети маленькие не всегда могу тут присутствовать и организовывать. но попробую
    детей хоть дома оставьте...

Дописів
    988

Типово

Собирают на 15 возле облрады, а там - х.з.
    Уже б для безопасности в облраде и собирали,во внутрях!
    У меня двое маленьких,проблемки теже.Поддерживаю Вашу идею!Символику найдём сами)

Звідки Ви
    Козакія
    Дописів
    235

Типово

Опозиція політичні імпотенти, що піклуються про свої місця у майбутньому уряді. Вони бояться своїми діями викликати невдоволення Євросоюзу, при цьому абсолютно ігноруючи інтереси народу. Це називается просто - зрада! І якщо це не очевидно для всіх на даний момент, то сподіваюся це стане зрозумілим суспільству, коли вони сядуть за стіл переговорів з злочинною владою (а ще можливо створять спільний уряд), яку треба не виганяти а судити! Але тоді вже буде пізно! Це буде цинічна і жорстока зрада всіх надій народу! Зі злочинцями треба не переговори вести а садити їх в тюрми. До ознайомлення:

Ми звикли до дурості керманичів парламентської опозиції, проте, ще не звикли до такої підлості.
    Добре, ви не згодні з тим, що краща частина української молоді штурмує адміністрацію зека (це той, якого "геть"), то не беріть в цьому участі, відморозьтеся, як ви завжди це робите. Киньте їх, як ви кинули до того багатьох політв'язнів, які не балакали, а діяли.
    Натомість, ви об'являєте найсміливіши
    х людей "тітушками", провокаторами, найманцями якогось Клюєва. Один з лідерів опозиції Інна Богословська заявила, що це розігрується сценарій Кремля.
    Ви опустилися до того, що вимагаєте в ментів розганяти, заарештовувати й бити українську націоналістичну молодь.
    Петро Порошенко, чим ви кращий за Януковича?
    Ви оббріхуєте одних і брешете всім іншим, бо боїтеся, що люди переоріентуються на нових, молодих, сміливих вождів.
    Не сподівайтеся, вам вірять дедалі меньше, нові вожді вже тут.
    Ви опозиційні начальники, зрадили не лише радикальну молодь, ви зрадили всіх, хто нині повірив вашим закликам усунути кримінальний режим і вийшов на вулицю.
    Ви повели їх знову на Михайлівську, слухати ваші промови, ви залишили їх на Майдані співати пісні, ви за їхніми спинами зараз домовляєтеся з оточенням Януковича про переформатування влади, де ви будете банкувати.
    В усьому світі влаштовують страйки, щоб вивести людей на вулицю, натомість ви виводите людей на вулицю, щоб, як ви кажете, влаштувати страйк.
    Браття й сестри, я закликаю вас всеодно лишатися на майданах і продовжувати протест.
    Якщо ми всі, хто вийшов сьогодні будемо сміливі й наполегливі, жодні опозиціонери не врятують Януковича. Джерело: https://www.facebook.com/korchynskyi

Ще:
    "Так, я штурмував АП. Тому я «провокатор». А ще учора я був на Михайлівській площі, і теж у масці, і теж із палицею в руках… Правда, тоді нас не називали провокаторами. Тоді нам аплодували, на нас надіялися. Бо пам’ятали про нічну атаку «Беркуту», не хотіли знову стати «тєрпілами», шукали того, хто налагодить дієвий захист бандитам в погонах. Я не був «провокатором» навіть сьогодні вдень, коли одним із перших вступив на Майдан. Але потім я став «провокаторм»… 1 грудня ми завдали атаки першими. І що ж сталося? Дії справжніх провокаторів каталізували психологію жертви, і нас почали називати «провокаторами» та «тітушками». Під адміністрацію підійшов «шоколадний заєць» Порошенко і доклав максимум зусиль, щоб зупинити справедливий народний гнів і в’їхати на білому коні в обоз «лідерів опозиції». Як наслідок – штурм виявився невдалим. Чому я і більшість моїх побратимів були у масках? Тому що не маємо бажання вже завтра опинитися в ІТТ, а потім, через пару днів – у Лук’янівському СІЗО. Чому ми використовувалися палиці, каміння та подібні засоби? Тому що це вулична боротьба, і йти на озброєний «Беркут» безборонним дуже нерозумно. Чи вірили ми у перемогу? Ні, ми на неї сподівалися. Ми знали, що шанс на перемогу існує. Але у нас її вкрали. Вкрав Порошенко. Вкрали наївні лохи, які повірили його брехні і почали називати нас провокаторами. Нарешті, її вкрали лідери опозиції, які мали в розпорядженні кілька сотень тисяч чоловік, але не повели їх на боротьби. Хлопці з «Правого сектору» з честю виконали свій обов’язок і будуть його виконувати далі. Зараз мої друзі ведуть бої з «Беркутом» біля «памятніка Лєніну». Ми будемо йти революційним шляхом доти, доки є хоч якийсь шанс на перемогу. Тому що ми – націоналісти! Тому що інакше неможна… Нам неважливо, як нас називатимуть: провокаторами чи героями. Нам неважливо, бо ми – воїни Національної революції. Євген Т." Джерело:
    http://vk.com/wall-23695154_30114

Невже не зрозуміло, що з бандитською владою
    яка не дотримується законiв, законними способами боротся не можна? Скільки ще розбитих голів треба, що б це дійшло? Невже рабська сутність настільки глибоко сидить у кожному? Цього недостатньо? А хто знає реальну кількість постраждалих?
    Подивіться правді в очі - політикам наплювати на народ.
    СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Агата
    Guest

Типово

Уже б для безопасности в облраде и собирали,во внутрях!

У меня двое маленьких,проблемки теже.Поддерживаю Вашу идею!Символику найдём сами)
    ок. вечером займусь

Дописів
    21

Типово

Позвонил знакомый - работает в теплосети. Их руководство прямо сейчас гонит вместе с другими бюджетниками на митинг
    14.15 Из двора Горводоканала выехало два автобуса с сотрудниками (офисными).

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    2 269

Типово

Цитата Допис від MVS Переглянути допис
    Я поражаюсь этим людям, которые подымают эту истерию. Кто-то сказал, что кто-то кого-то побил и "понеслась душа в рай". Кто-нибудь из здесь отписавшихся лично видел как все происходило????
    Так, я там був особисто. Можу Вас завірити - все так і було, беркут оточив мітингувальників і зачистив Майдан. Били усіх, і дівчат і журналістів. Мені особисто не дуже перепало, а ось фотокамеру зламали (хоча я і показував своє журналістське посвідчення).
    У вогні перетоплюється залізо у сталь. У боротьбі перетворюється народ у націю. (Є.Коновалець)

Дописів
    88

Типово

Кто знает, что там наша шобла облзрадовская напринимала?

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    2 728

Типово

Цитата Допис від Астра ЛВШ Переглянути допис
    Читаю и просто удивляюсь.
    Где четкие алгоритмы действий?
    Созвали митинг, покричали, а резолюцию после сего действа почему не создали? Юристов же полно было.
    Написали бы резолюцию, передали бы Облсовет, - мол, так и так, мы протестуем против этого, этого и этого.
    Должны ответить по Закону об обращениях граждан. Попросить народ ВСЕХ написать протесты, отправить в Облсовет, в Верховный Совет, Януковичу, депутатам
    Почему юристы не предлагают БЕСПЛАТНО, по велению сердца, так сказать, предоставить юридическую помощь избитым ребятам? Составьте иски в суд против избивающих ребят милиционеров, потребуйте в исках деньги на лечение, возмещение морального ущерба.
    Врачи есть среди читающих тему? Готовы БЕСПЛАТНО оказывать помощь пострадавшим?
    В Турции юристы и врачи оказывали РЕАЛЬНУЮ, БЕСПЛАТНУЮ помощь.
    Пока что не видно конкретных действий на свержение правительства (протест против правительства).
    Надо действовать по Закону, обращаться в суд (украинский, не в США).
    Правительства не на площадях свергают, в любом случае нужны документы, постановления судов.
    И опять же, в который раз удивляюсь - призывают на эту европейскую площадь, где стоять и ходить неудобно.
    Создайте фонд взаимопомощи, покупайте митингующим людям удобные ботинки, или же собирайте на РОВНЫХ площадях.
    А то у меня подозрение, что это специально делают - чтобы народ долго не задерживался на митинге.
    Согласна! нужна конкретика!!
    Но я думаю, что еще не все созрели (юристы, врачи)
    А обращаться в суд пока не кому, для этого нужно уйти с майдана....но тогда создастся впечатление, что стихает протест....да и толку от этих обращений не будет... с нашими то судами!!
    Просто люди устали! возмущены!!

Но горькая правда в том, что организация все таки нужна!!!

Звідки Ви
    http://allmarket.in.ua, Днепропетровск
    Дописів
    908

Типово

Цитата Допис від Ruth Переглянути допис
    Кто знает, что там наша шобла облзрадовская напринимала?
    http://gorod.dp.ua/news/86917 они все про Европу...

Дописів
    988

Типово

Цитата Допис від SVH Переглянути допис
    Опозиція політичні імпотенти, що піклуються про свої місця у майбутньому уряді. Вони бояться своїми діями викликати невдоволення Євросоюзу, при цьому абсолютно ігноруючи інтереси народу. Це називается просто - зрада! І якщо це не очевидно для всіх на даний момент, то сподіваюся це стане зрозумілим суспільству, коли вони сядуть за стіл переговорів з злочинною владою (а ще можливо створять спільний уряд), яку треба не виганяти а судити! Але тоді вже буде пізно! Це буде цинічна і жорстока зрада всіх надій народу! Зі злочинцями треба не переговори вести а садити їх в тюрми. До ознайомлення:

Ми звикли до дурості керманичів парламентської опозиції, проте, ще не звикли до такої підлості.
    Добре, ви не згодні з тим, що краща частина української молоді штурмує адміністрацію зека (це той, якого "геть"), то не беріть в цьому участі, відморозьтеся, як ви завжди це робите. Киньте їх, як ви кинули до того багатьох політв'язнів, які не балакали, а діяли.
    Натомість, ви об'являєте найсміливіши
    х людей "тітушками", провокаторами, найманцями якогось Клюєва. Один з лідерів опозиції Інна Богословська заявила, що це розігрується сценарій Кремля.
    Ви опустилися до того, що вимагаєте в ментів розганяти, заарештовувати й бити українську націоналістичну молодь.
    Петро Порошенко, чим ви кращий за Януковича?
    Ви оббріхуєте одних і брешете всім іншим, бо боїтеся, що люди переоріентуються на нових, молодих, сміливих вождів.
    Не сподівайтеся, вам вірять дедалі меньше, нові вожді вже тут.
    Ви опозиційні начальники, зрадили не лише радикальну молодь, ви зрадили всіх, хто нині повірив вашим закликам усунути кримінальний режим і вийшов на вулицю.
    Ви повели їх знову на Михайлівську, слухати ваші промови, ви залишили їх на Майдані співати пісні, ви за їхніми спинами зараз домовляєтеся з оточенням Януковича про переформатування влади, де ви будете банкувати.
    В усьому світі влаштовують страйки, щоб вивести людей на вулицю, натомість ви виводите людей на вулицю, щоб, як ви кажете, влаштувати страйк.
    Браття й сестри, я закликаю вас всеодно лишатися на майданах і продовжувати протест.
    Якщо ми всі, хто вийшов сьогодні будемо сміливі й наполегливі, жодні опозиціонери не врятують Януковича. Джерело: https://www.facebook.com/korchynskyi

Ще:
    "Так, я штурмував АП. Тому я «провокатор». А ще учора я був на Михайлівській площі, і теж у масці, і теж із палицею в руках… Правда, тоді нас не називали провокаторами. Тоді нам аплодували, на нас надіялися. Бо пам’ятали про нічну атаку «Беркуту», не хотіли знову стати «тєрпілами», шукали того, хто налагодить дієвий захист бандитам в погонах. Я не був «провокатором» навіть сьогодні вдень, коли одним із перших вступив на Майдан. Але потім я став «провокаторм»… 1 грудня ми завдали атаки першими. І що ж сталося? Дії справжніх провокаторів каталізували психологію жертви, і нас почали називати «провокаторами» та «тітушками». Під адміністрацію підійшов «шоколадний заєць» Порошенко і доклав максимум зусиль, щоб зупинити справедливий народний гнів і в’їхати на білому коні в обоз «лідерів опозиції». Як наслідок – штурм виявився невдалим. Чому я і більшість моїх побратимів були у масках? Тому що не маємо бажання вже завтра опинитися в ІТТ, а потім, через пару днів – у Лук’янівському СІЗО. Чому ми використовувалися палиці, каміння та подібні засоби? Тому що це вулична боротьба, і йти на озброєний «Беркут» безборонним дуже нерозумно. Чи вірили ми у перемогу? Ні, ми на неї сподівалися. Ми знали, що шанс на перемогу існує. Але у нас її вкрали. Вкрав Порошенко. Вкрали наївні лохи, які повірили його брехні і почали називати нас провокаторами. Нарешті, її вкрали лідери опозиції, які мали в розпорядженні кілька сотень тисяч чоловік, але не повели їх на боротьби. Хлопці з «Правого сектору» з честю виконали свій обов’язок і будуть його виконувати далі. Зараз мої друзі ведуть бої з «Беркутом» біля «памятніка Лєніну». Ми будемо йти революційним шляхом доти, доки є хоч якийсь шанс на перемогу. Тому що ми – націоналісти! Тому що інакше неможна… Нам неважливо, як нас називатимуть: провокаторами чи героями. Нам неважливо, бо ми – воїни Національної революції. Євген Т." Джерело:
    http://vk.com/wall-23695154_30114

Невже не зрозуміло, що з бандитською владою
    яка не дотримується законiв, законними способами боротся не можна? Скільки ще розбитих голів треба, що б це дійшло? Невже рабська сутність настільки глибоко сидить у кожному? Цього недостатньо? А хто знає реальну кількість постраждалих?
    Подивіться правді в очі - політикам наплювати на народ.
    Как Вы правы!Поддерживаю я и мои друзья Вас!СЛАВА УКРАИНИ!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    Мечтать не вредно! Но о какой Европе может идти речь?
    Вот человек правильно написал:
    Многие россияне, а также жители восточных регионов Украины искренне не понимают происходящего в Киеве. Продолжают твердить: "да вы сумасшедшие, зачем вам так нужен этот Евросоюз, что вы лезете под дубинки?", "Вы хоть читали текст этой ассоциации?", "Вас никто не будет там кормить, вы никому не нужны" и т.д. Удивительно, что люди не понимают очевидного. События в Киеве - это уже не акции в поддержку интеграции с ЕС. Это восстание против режима. И срыв договоренности Януковичем - только повод. Два года все ждали, когда полыхнет, и вот оно полыхнуло. И люди вышли на улицы не затем, чтобы получит визы в Европу. Они вышли против коррупции, против откровенно криминальных фигур в чиновничьих креслах, против насилия, узурпации и беззакония. Не за дешевую колбасу, не за повышение зарплат и льготы, а за то, чтобы отставить конкретных людей, которые очень долго испытывали их терпение... http://frankensstein.livejournal.com/464022.html
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Сторінка 76 з 242 ПершаПерша ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті