| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я правильно вас зрозумів: працівник міліції не може навіть підійти до громадянина? А як же ловити бандитів?
Я вам дав почитати закон. Там права працівників міліції описані. Він навіть може вас застрелити.
Тепер про законність. Громадянин не може оцінити законність чи незаконність вимог. Це, згідно конституції, прерогатива суду. Тож для громадянина будь-яке розпорядження працівника міліції (крім тих, які суд вже оцінив як незаконні) є законним.
Ви, як я бачу, не змогли прочитати те, що я вам дав. Тож я добряче полегшу вашу долю, ткну носом:
Це стаття 11 закону про міліцію.
Тобто право таке працівник міліції має. Воно законне. Якщо вас щось не влаштовую - суд чекає на вас.20) відповідно до своєї компетенції тимчасово обмежувати або
забороняти доступ громадян на окремі ділянки місцевості чи об'єкти
з метою забезпечення громадського порядку, громадської безпеки,
охорони життя і здоров'я людей;
меня терзают смутные сомнения на видео разгона никого из лидеров оппозиции нет темы за голосование на сайте белого дома уже вторая за день
вопрос неудобный задашь так ответчику сразу путин мерещится. хочется демократии как в югославии в 96?
зато- Великий патриот Украины- Иггдрасиль, прийдёт и расскажет, что было 200000 людей!![]()
Уважаемый Lessar!
Может несколько грубо, но вполне доходчиво, Вам продемонстрировали ошибочность Ваших суждений.
Я еще раз хочу подчеркнуть, что все требования сотрудников милиции должны быть ЗАКОННЫМИ.
Тыкаю Вас носом в ЗУ "О милиции":
Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
Лучше быть бойцом на своей земле, чем патриотом чужой страны, в которой ты никому не нужен !!!
Вы верите МВД?
Смерть девушки от изиения Беркутом возможно подтверждается фотографией
http://uainfo.org/yandex/240503-smer...tografiey.html
Востаннє редагував Мультяшники: 01.12.2013 о 14:58
Друзья немного опоздали, говорят у памятника движа нет. Подскажите, где сейчас все?
Все перешли на Европейку. Навскидку, народу собралось 500-700 человек. Слабенько, как для города-милионника.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks