| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Янукович не подписывает соглашение и разводит Путина на деньги и поддержку на выборах (без условия вступления в ТС)
все остаются при своих без соглашение с ЕС
Янукович идёт на уступки Путина
Янукович разводит ЕС на деньги
Янукович подписывает соглашение с ЕС на условиях Е
другой вариант
читаем, изучаем.
Чаушеску, Милошевич, Хуссейн, Каддафи... кто следующий?У президентський вертоліт сів "великий вождь", котрий повелівав мільйонами людей, а через дві години з нього вийшов старий самотній утікач. Його розстріляли троє десантників - їх обрали із сотень добровольців.
25 грудня 1989 року на військовій базі Тирговіште за вироком військового трибуналу було страчено диктатора Румунії Ніколає Чаушеску і його дружину Єлєну.
Прокурор Джику Попа звинуватив Чаушеску у "геноциді, що спричинив 60 тисяч людських жертв; підриві державної влади шляхом організації збройних акцій проти власного народу; зруйнуванні і пошкодженні державного майна; організації вибухів у містах; підриві національної економіки; спробі втечі з країни з використанням коштів, які зберігалися в іноземних банках, на загальну суму 1 млрд. доларів".
Так закінчився 24-річний період перебування Чаушеску при владі.
У 1960-70-их румунська економіка показувала стабільне зростання - в першу чергу завдяки експорту агропродукції і нафти. Голова румунської комуністичної партії з 1965 року, Ніколає Чаушеску не особливо озирався на Москву і дружив і з капіталістичними країнами...
http://www.istpravda.com.ua/articles/2012/12/25/10921/
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
ЯНУКОВИЧ ЗНЯВ З СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА РОЗГІН МАЙДАНУ
Президент Віктор Янукович обурений силовим розгоном мирного мітингу на Майдані Незалежності, який відбувся о четвертій ранку 30 листопада.
Чудны дела твои, Господи.."Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності. Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей"
Создается такое впечатление - что он как бы и не при делах. Ни сном, ни духом.
Мол - враги подставили.
Или - что все это как то само собой получилось.
Так а зачем тогда он такой?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks