| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да Молдова в этом плане порадовала))) но я думаю что если и примут решение то оно будет с постепенным исполнением...типа сначала упростим выдачу, потом уберем визы для отдельных категорий и тп....
Я не удивлюсь если и нам в срочном порядке такой вариант нарисуют ...бо как то уж очень сильно они теперь хотят нас взять....как будто, извините, в борделе осталась одна девушка а потенциальных клиентов два..и вот кто больше замотивирует тому и трахать....
SpryQuest - Путешествия и Приключения!
Що саме я перебільшую ?
Конкретно люб'язний Іггдрасиль позиціював себе тут завзятим патріотом багато років підряд. Молився на Ющенка та Нашу Україну і таке інше. А справа всього лише в тому, що він був хвункціонером партії, й через його руки йшли хвінансові потоки, які він розподіляв на свій розсуд.
Й він, звісно, добре підлатався у помаранчові часи.
І таке буває завжди.
Ось і ви "б'єтеся" не за чисту ідею, а за свої хвинансові можливості.
Та до чого тут Ющ взагалі ? Я за Іггдрасіля кажу - він був хвункціонером партії й заробляв гроші на святій вірі людей у ідеали.
А себе підносив - як безсрібника. Ось за що кажу.
То де гарантія, що ви, чи хтось інший - не такий саме ? Влаштувати колотнечу, й рубанти на цьому бабла, чи ще якихось ніштяків.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks