Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы относитесь к Евроинтеграции ?

Голосували
633. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

400 63,19%
  • Против

174 27,49%
  • Пофиг

59 9,32%
Сторінка 17 з 242 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4823, показано з 321 по 340.

Тема: Євромайдан в Днепропетровске (Общая тема)

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    я бабло с людей безотчетно не собираю.. так что имею полное право... взялись за общественный гуж, будьте добры соответсвуйте, пока что ваш имидж в моих глазах не сообтветсвует тому что бы я вам доверял...
    а меня мой имидж в Ваших глазах вообще не интересует. И безотчётно бабло никто не собирает и "пожертвуйте" никто не плачет.
    Вы, я уверен, ни копейки никуда не давали, так какое право Вы имеете у кого-то отчёта спрашивать?
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Volodar Koles Переглянути допис
    седня будет майдан 2.0 ?
    17-00

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    а меня мой имидж в Ваших глазах вообще не интересует. И безотчётно бабло никто не собирает и "пожертвуйте" никто не плачет.
    Вы, я уверен, ни копейки никуда не давали, так какое право Вы имеете у кого-то отчёта спрашивать?
    и с таким подходом и не дам..
    ЗЫ я у вас отчет не спрашивал... и ваши разборки с Макси меня интересуют постольку поскольку... я просто хотел сказать что они не красят образ "общественников" но нет, так нет... ваш имидж, это ваш имидж....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Агата
    Guest

Типово

может хватит тут ссорится? кто идет?

Звідки Ви
    Сичеслав
    Дописів
    1 173

Типово

отчёт есть постоянно, но не перед форумскими тролями.
    И , если есть хоть капля здравого смысла в мозгах, хоть бы сложили 2 и 2 - на майдане нет партийной символики вообще. Сделайте выводы. А деньги... так за что-то надо купить озвучку, генератор, чай-кофе, флажки-листовки и т.д. Или Вы думаете, что всё это просто так приплыло?? В воскресенье на майдане не было ничего, кроме магафона.
    З.Ы. фукает оно.
    Не правда Ваша,партийная символика присутствовала на палатках Батькивщины!А в остальном Вас поддерживаю.
    Цитата Допис від Volodar Koles Переглянути допис
    седня будет майдан 2.0 ?
    Если орговики майданчика лохи,то таки да!
    17-00
    Вы лично будете?

Звідки Ви
    Сичеслав
    Дописів
    1 173

Cool

Цитата Допис від Агата Переглянути допис
    может хватит тут ссорится? кто идет?
    Я с двумя коллегами,но не надолго) в плюсе кмс бокс средневес, мс СССР бокс супертяж,мс СССР самбо дзю-до тяж!

Дописів
    27 335

Типово

Я не участвую в разборках - я хочу, чтобы люди были сознательные, а не зомбированные майдаунами

Звідки Ви
    Сичеслав
    Дописів
    1 173

Типово

Цитата Допис від Maksi Переглянути допис
    Я не участвую в разборках - я хочу, чтобы люди были сознательные, а не зомбированные майдаунами
    Дэ-Билл

Агата
    Guest

Типово

Цитата Допис від Давит Переглянути допис
    Я с двумя коллегами,но не надолго) в плюсе кмс бокс средневес, мс СССР бокс супертяж,мс СССР самбо дзю-до тяж!
    тогда еду смело

Звідки Ви
    .dp
    Дописів
    331

Типово

У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ЗА ФАКТОМ ХУЛІГАНСТВА ЩОДО УЧАСНИКІВ АКЦІЇ В ПІДТРИМКУ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОСОЮЗУ ВІДКРИТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ
    26.11.2013

Заступник начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області полковник міліції Сергій Третьяков розповів журналістам про перебіг подій, які сталися на Європейській площі м. Дніпропетровська.

24 листопада п.р. на площі розпочалася довготривала акція з питань підтримки вступу України до Євросоюзу. Учасниками акції близько 20 осіб були встановлені агітаційні намети. З метою охорони громадського порядку впродовж тижня на місці проведення заходу та прилеглій території було задіяно 15 працівників міліції, а з 19:00 заступали ще 3 працівника міліції у складі автопатруля.
    25 листопада близько 22:00 до чергової части Дніпропетровського міського управління міліції зателефонував невідомий та розповів, що на площі відбувається конфлікт. При перевірці інформації з’ясувалося, що в цей час до учасників акції прибув начальник управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради та оголосив рішення адміністративного суду про обмеження громадським організаціям, політичним партіям, фізичним особам проводити на Європейській площі м. Дніпропетровська будь-які масові заходи та заборону встановлення наметів, тимчасових споруд, малих архітектурних форм, а також інших елементів i споруд. Мітингувальникам надавався час для виконання рішення суду. Після цього до учасників акції пiдiйшли невiдомi особи у кiлькостi до 20 чоловіків. Між ними та мітингуючими виникла бiйка, внаслiдок якої був пошкоджений намет, в якому перебувала звукопiдсилююча апаратура. Невідомі особи залишили місце проведення акції, а керiвник громадської органiзацiї «Спiльна справа» Романенко В.М. самостiйно звернувся до місцевої лікарні, де йому поставили дiагноз: садна та забиття м'яких тканей обличчя. Пiсля надання медичної допомоги він покинув лiкувальний заклад i з заявою до міліції не звертався. Працiвники міліції відвідали останнього за мiсцем мешкання та опитали. Вiд подання заяви до органів внутрішніх справ громадянин Романенко В.М. вiдмовився.
    За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського РВ Дніпропетровського міського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4-х років.

ВЗГ ГУМВС України
    в Дніпропетровській області

Дописів
    11 632

Типово

это было спецподразделение ТИТУШКО:
    Территоиальное Инспекционно-Тренировочное Управление Штурмового Контрольного Отдела.
    Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.

Звідки Ви
    Сичеслав
    Дописів
    1 173

Типово

Цитата Допис від bud-bat Переглянути допис
    У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ЗА ФАКТОМ ХУЛІГАНСТВА ЩОДО УЧАСНИКІВ АКЦІЇ В ПІДТРИМКУ ВСТУПУ УКРАЇНИ ДО ЄВРОСОЮЗУ ВІДКРИТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ
    26.11.2013

Заступник начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області полковник міліції Сергій Третьяков розповів журналістам про перебіг подій, які сталися на Європейській площі м. Дніпропетровська.

24 листопада п.р. на площі розпочалася довготривала акція з питань підтримки вступу України до Євросоюзу. Учасниками акції близько 20 осіб були встановлені агітаційні намети. З метою охорони громадського порядку впродовж тижня на місці проведення заходу та прилеглій території було задіяно 15 працівників міліції, а з 19:00 заступали ще 3 працівника міліції у складі автопатруля.
    25 листопада близько 22:00 до чергової части Дніпропетровського міського управління міліції зателефонував невідомий та розповів, що на площі відбувається конфлікт. При перевірці інформації з’ясувалося, що в цей час до учасників акції прибув начальник управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради та оголосив рішення адміністративного суду про обмеження громадським організаціям, політичним партіям, фізичним особам проводити на Європейській площі м. Дніпропетровська будь-які масові заходи та заборону встановлення наметів, тимчасових споруд, малих архітектурних форм, а також інших елементів i споруд. Мітингувальникам надавався час для виконання рішення суду. Після цього до учасників акції пiдiйшли невiдомi особи у кiлькостi до 20 чоловіків. Між ними та мітингуючими виникла бiйка, внаслiдок якої був пошкоджений намет, в якому перебувала звукопiдсилююча апаратура. Невідомі особи залишили місце проведення акції, а керiвник громадської органiзацiї «Спiльна справа» Романенко В.М. самостiйно звернувся до місцевої лікарні, де йому поставили дiагноз: садна та забиття м'яких тканей обличчя. Пiсля надання медичної допомоги він покинув лiкувальний заклад i з заявою до міліції не звертався. Працiвники міліції відвідали останнього за мiсцем мешкання та опитали. Вiд подання заяви до органів внутрішніх справ громадянин Романенко В.М. вiдмовився.
    За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського РВ Дніпропетровського міського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4-х років.

ВЗГ ГУМВС України
    в Дніпропетровській області
    Сразу повидомлення про злочин можна дать группе лиц:
    Ступак-нардеп заказчик хулиганской расправы
    Свиренко-нач.департамента горисполкома по работе с правохранительными органами,контролировал исполнение преступного заказа Ступака
    Волович-тренер клуба Тайфу,главарь банды налётчиков
    "спортсмены" клуба фу Тайфу исполнители преступления,местонахождения известно...
    Слабо Третьяков???

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

Сейчас на http://hromadske.tv/ - о разгоне нашего майдана.

Сказали, что судовый запрет и разгоны майданов состоялись в восьми областях Украины.
    Востаннє редагував Alexs: 26.11.2013 о 20:34

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 817

Типово

Цитата Допис від Benedictus Переглянути допис
    это было спецподразделение ТИТУШКО:
    Территоиальное Инспекционно-Тренировочное Управление Штурмового Контрольного Отдела.
    Гопники в законе?

Звідки Ви
    Сичеслав
    Дописів
    1 173

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    Гопники в законе?
    Гопники в законе не бывают,они даже в своём мире быдло низкой пробы...
    Ну а главный гопник со стажем эт наш презик-янек!

Типово

Вчера произошло непоправимое: пропала папка с подписями. Не видать евроинтеграции теперь

Типово

Вчера произошло непоправимое: пропала папка с подписями. Не видать евроинтеграции теперь

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від Давит Переглянути допис
    Не правда Ваша,партийная символика присутствовала на палатках Батькивщины!А в остальном Вас поддерживаю.

Если орговики майданчика лохи,то таки да!

Вы лично будете?
    Вчера символику Батькивщины мы закрыли, подвернув боковушки палаток. Ну не убирать же нам их было, раз уже поставили.)
    Лично я уже был и приехал домой.

Дописів
    14

Типово

Где народ пассивный и забитый, там и запретили, чтобы из искорки пламя не разгорелось...

Дописів
    11 791

Типово

уже устал от Ваших вопросов - за рибу гроши.
    1. Люди стоят за будущее своё, своих детей и внуков (пафосно, но это так). Не знал организатор, когда будет нападение, а предполагал, как и все, кто там находились, что это нападение будет, поскольку видели кучу быдлоты, рожи которых известны. И, представьте, простые горожане стали предлагать кто сколько может , чтобы поддержать майдан материально(опять же, Вам не понять). Деньги никуда не отправили, но отчитываться Вам....Вы кто такой??

2. Договариваются они, а не с ними. Разницу понимаете?

3. Так если Вы возьмёте на себя ответственность, прийти и зачитать кому-то какую - то бумажку, назвав её постановлением суда, Вас должны послушаться?? Не кажется ли Вам это бредом?
    это как за ющенко стояли да?
    почем там было?
    50 бакарей посидеть ночь в палатке возле ленина если память меня не подводит.

Сторінка 17 з 242 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті