| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Янукович не подписывает соглашение и разводит Путина на деньги и поддержку на выборах (без условия вступления в ТС)
все остаются при своих без соглашение с ЕС
Янукович идёт на уступки Путина
Янукович разводит ЕС на деньги
Янукович подписывает соглашение с ЕС на условиях Е
другой вариант
На Сході шукають "неп’яних і охайних" тітушків для провокацій на Євромайдані
У Полтаві та Луганську регіонали шукають тітушок для поїздки до Київа для участі у провокаціях людей на євромайдані за 200 гривень. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свободи".
23 листопада до Полтавської міськорганізації партії почали надходити повідомлення про те, що в Полтаві "регіонали" шукають "тітушок" для поїздки в Київ.
"Як стало відомо, молодим хлопцям спортивної статури пропонують за поїздку по 200 гривень. Головна мета їхнього перебування в столиці – провокувати натовп людей на євромайдані", - зазначають у "Свободі".
"Повторюються події, які були 18 травня (у Києві). Цікаво, чи приженуть на Майдан БРДМ, щоби знову заявити про напад на військову машину… Штучно створюється конфліктна ситуація, де протиставляють батьків та дітей, братів і сестер, які вийшли на вулицю підтримати евроінтеграційний курс держави, та проплачених "тітушків", які на меті мають лише провокації та бійки", - зазначили в партії.
Окрім того у соцмережі "Вконтакте" можна побачити повідомлення про те, що на 24 листопада планується мітинг і для участі у ньому за гроші набирають усіх бажаючих.
Так, як повідомляє "Свобода", активісту з Луганська у соцмережі надіслали відповідне повідомлення.
http://tyzhden.ua/News/94661
Желаю гражданам Украины победы на Майдане, накуй тот ТС вам сдался.
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Київська релігійна організація "Посольство Боже" гостро критикує українську владу за відмову від євроінтеграційних прагнень напередодні вільнюського саміту Східного Партнерства.
Про це повідомив один із найближчих соратників засновника організації - Сандея Сунканмі Аделаджа, пише kiev.vgorode.ua
"Ми завжди послідовно виступали за розвиток християнських цінностей на території України. Можливість відійти від кривавого радянського минулого і відректися від союзу з гнобителями згуртувала український народ. Останні кілька місяців по всій країні - в містах і селах - українці з надією дивилися в майбутнє. В майбутнє, де ми могли приєднатися до великої європейської сім'ї. Сім'ї, де не звертають уваги на різницю в культурних відмінностях, де колір шкіри не є вироком. Влада відняла у українського народу цю надію. І цим сильно нас розчарувала", - заявило джерело в "Посольстві Божому".
За його словами, члени релігійної організації мають намір взяти активну участь у нинішніх подіях на Майдані Незалежності.
"Дев'ять років тому наша церква однією з перших вийшла на підтримку учасників "помаранчевої революції". Ми пишаємося цим і будемо приймати участь у протестах і на цей раз", - зазначив представник "Посольства Божого".
При цьому він акцентував увагу на тому, що вже в найближчі дні Сандей Аделаджа проведе на Майдані молебень за євроінтеграцію.
![]()
http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1494521
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Чем я занимаюсь - уже писала.
На форуме - впервые говорю открыто:
частично высказываю собственное мнение,
частично слушаю тех, кого есть смысл слушать,
частично - прикалываюсь и смеюсь над теми, над кем только и смеяться можно,
и в гораздо бОльшей степени удовлетворяю профессиональное любопытство - психолингвистика называется.
Предложила кое кому темку:
"Частотный словарь и коннотативные поля сторонников и противников евроинтеграции на примере...."
Там - взвыли от предвкушения "живого" материала.
Это - научная работа.
Если серьезно заняться - пара месяцев работы плюс мозги =
пара универов в США будут готовы заплатить по 10 000 у.е. плюс лекции в полдюжине университетов.
Ну а Вы, уважаемый ok -001, явно только и способны лишь сортиры видеть везде, во всем и во всех,
что выявляет вашу доминанту.
Желаю вылезти. Искренне
Добра и удачи!
Майдан на 14-23, 23.11.2013
30 грн. в час - так дешево проституция еще не стоила
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks