Так, народ:
Я одну хрень заметил - у мусоровозов (у некоторых) сзади номерных знаков нету. Эт так, на заметку. А если есть - то он может быть закрыт всякими перемычками-тряпками или грязный добезобразия. Т.Е. хрен сразу и разглядишь, где он.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так, народ:
Я одну хрень заметил - у мусоровозов (у некоторых) сзади номерных знаков нету. Эт так, на заметку. А если есть - то он может быть закрыт всякими перемычками-тряпками или грязный добезобразия. Т.Е. хрен сразу и разглядишь, где он.
,,,,заряжаемся,,,,
они вверху прицеплены
Напротив облвоенкомата идет небывалая жатва - не успевают бабло собирать с едущих снизу по левой полосе и по рельсам ...протоколы не составляют , с каждого светофора как минимум 2 машины "снимают" , не успевают бедолаги и даже не прячутся , стоят почти посреди проезжей части .
За теми , кто их увидел и сворачивает налево по Пушкина не гонятся - хватает плотного косяка с основного потока.
Че то я не вкурю насчет Шмидта и Пушкина. За что там штрафуют?
вот
Також для запобігання виникненню аварійних ситуацій з 8 листопада буде змінено організацію дорожнього руху на перехресті вул. Шмідта та пр. Пушкіна, а саме: по вул. Шмідта з боку вул. Свердлова буде дозволено рух транспорту прямо та ліворуч; по пр. Пушкіна з боку вул. Юрія Савченка додатково буде дозволено рух транспорту ліворуч; буде дозволено двосторонній рух транспорту по вулиці Шмідта на ділянці від вулиці Свердлова до проспекту Пушкіна; по проспекту Пушкіна з боку вулиці Філософської додатково буде дозволено рух транспорту ліворуч, додають у департаменті.
Ask yourself, what would you sacrifice for what you believe? (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks