| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
волков бояться в лес не ходить
у меня есть предприятие, которое я веду три года, обороты смешные. Мне оно досталось по-дружбе, отчеты никогда не сдавались в статистику. Я тоже не сдаю. Ни разу не возникло вопросов у фонда несч. случаев по поводу статистику. Потом еще было три предприятия вновь созданные, по которым я тоже в год создания в стат. не отчитывалась. Тоже вопросов не было. Может мне везло, но я давно уже статистикой не парюсь. Стараюсь, как можно меньше им показывать, чтобы они меня не задрачивали своими тупыми отчетами.
Девочки, Вы можете делать, что хотите. Это ВАША ответственность или финансовая боль директора, не знаЮ
А вот вредные советы давать не нужно!![]()
Девочки , ткните носом реквизиты для ЕСВ в Бабушке. Ищу,не могу найти,а вроде недавно где-то видела.
Я очень много знаю, но практически ничего не помню
самое официальное, из того, что мы имеем находится здесь - http://minrd.gov.ua/dovidniki--reest...ri/111543.html
упоминаний о кодах 201 и т д не наблюдается.
О переносе сроков по уплате ЕСВ Здесь
+1000 А вот при ликвидации предприятия необходимо будет взять справку из статистики для регистратора - это раз. Все-равно вычислят и тогда штрафные санкции будут - это два. Ну и уважающий себя бухгалтер будет делать правильно все. Тем более, что в статистику тоже можно сдавать электронкой.
Коллеги вот пришло мне на электронку (у меня 1С ЗВИТ) Может кому-то пригодится
Шановні користувачі!
1) При надсиланні звіту по ЄСВ (Додаток 4) зверніть увагу на те, що підписи на звіт необхідно наносити двічі: при натисканні кнопки «Підписати та надіслати», з’являється вікно для нанесення підписів (бухгалтер, директор, печатка), потім натискаєте «Надіслати», і знову з’являється вікно для нанесення підписів (бухгалтер, директор, печатка), після цього знову натискаєте «Надіслати».
2) У випадку, якщо прийде квитанція з текстом: «Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ. В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для коду «ХХХХХХХХ». Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Міністерства доходів і зборів України.» - зробити прінтскрін квитанції та надіслати її на [email protected] Дане питання буде вирішуватись на рівні Міністерства Доходів та зборів України.
3) У випадку, якщо прийде квитанція з текстом: «USC_SIGNQLB_SIGN” Њ ‚ €0‚ . (qц0 *†$ ‚ 1 0 U UA1 0 U РљРёС—РІ1R0P U IРўРћР’ "Український сертифікаційний центр"1.0, U %Р’С–РґРґС–Р» сертифікації1R0P U IРўРћР’ "Український сертифікаційний центр"1 0 U UA-» - необхідно почистити кеш браузеру, повторно створити звіт (скопіювати, імпортувати), коректно накласти підписи (як описано у п.1) ) і надіслати ще раз.
4) У випадку виникнення помилки: «Невідповідний формат файлу, відсутній транспортний заголовок» - необхідно почистити кеш браузеру, повторно створити звіт (скопіювати, імпортувати), коректно накласти підписи (як описано у п.1) ) і надіслати ще раз.
5) У випадку нижче перелічених проблем необхідно інформувати на [email protected] :<!--[if !supportLists]-->·Звіт "Додаток 04" Невідповідний формат даних в полі "Загальна сума нарахованого заробітку";<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->
При імпорті звіту «Додаток 8» - «Відсутні елементи заголовку»;<!--[if !supportLists]-->·<!--[endif]-->не можете знайти необхідного коду відділення Міндоходів у профілі.
Останній день подання звітів понеділок 21.10.2013 року.
З повагою,
Портал електронної звітності ZvitOperator
Если в мире всё бессмысленно, — сказала Алиса, — что мешает выдумать какой-нибудь смысл?
странно, а у меня ничего не сверяли, значит повезло
Elena 42 спросила какие еще отчеты надо сдавать к "стандартным", не знаю как , у кого, а у меня каждый год то добавится,то убавится какой-нибудь отчет, поэтому "лишнее" не ношу, в начале года мне сообщают "списочек" и "строчу" отчеты.
кстати по электронной отчетности в статистику, сдала один отчет не 7-го а 8-го числа, в квитанции написано:естественно никуда не пошла, у кого-то так было, оштрафуют или нет ))))) говорят у них там юрист очень строгий появился, очень бдит за документациейЗауваження:
- Кінцевий термін подання форми - 07.10.2013.
Звіт подається із запізненням, що є порушенням вимог чинного законодавства стосовно подання статистичної звітності.
Надання органам державної статистики даних для проведення державних статистичних спостережень із запізненням тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Вам необхідно з'явитись до відповідного органу державної статистики для складання адміністративного протоколу протягом 5 (п'яти) робочих днів з дати отримання квитанції №2.![]()
Щенки американской акиты, КСУ/FCI
Здравствуйте!
Прошу помочь в вопросе по декларации НДС.
Сдали декларацию по ндс + реестр. Затем внесли изменения - подали звитну нову декларацию, в реестре ошибочно поставили порцию 2. Как теперь быть, получается в базе ГНИ у меня 2 реестра? как отменить второй реестр?
спасибо.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks