| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Альошичка, я не пОняла, ты худеешь, чи шо?![]()
з ранку приготовила, "пітаться " буду на вечерю):
маринований в міріні та оливковому маслі солодкий перець (+ рублена петрушка+рублений часник+ молотий г-д перець) запекла в духовці
куряче філе у імбірно-медовому соусі
Ще зроблила яблучний пиріг , книжка пише, що рецепт голандський.
Рола,Тосканы на Вас нету... мои картошка пюре со слабосолёным лососем нервно курят в сторонке...
Ивушка, картина антропофагического характера... чё мне захотелось её Доку показать - не помню... решила не усугублять..![]()
Типо спойлер![]()
Впечатлительным и несовершеннолетним лучше не смотреть.
В статье шла речь о каннибализме в медицине...
ПыСы.
Про необычное ))))
Чтобы не говорить, что человек идиот, говорят о нем - он большой оригинал )))
зроби швиденько поливанку на рис: у посуді з товстим дном та невеликим діаметром обсмаж порізану 1 цибулину у 50 г верш. масла (шоб цибуля була молочного кольору), додай дрібно порізаний гіркий червоний перець (один чи половину перцю), трохі підсоли, нарубай зелені яка є, додай вершків 100 мл, або сметани + 1 ст.л води, + 50 мл томатний сік . якщо соку немає - порубай один помідор і додай до цибулі. 10 хвилин клопоту і будеш вечеряти як людина)
а я и не знаю что буду
наверное вчерашний винегрет доем.
шо за день - головы не поднять
додому хочу
а работы ещё огогого
Твои аргументы ничтожны, как жёлтая качечка в бассейне цинизма (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks