| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
Як мешканка 9 поверху...)
Таке враження, що сусіди знизу переконані, що ми не працюємо ніколи і тільки й робимо, що спускаємо повітря)) Або сидимо в етплій квартирі і навмисно ігноруємо всіх))
Ви, блін, не уявляєте, що таке по 10-12 разів за день випускати повітря... з 4 кімнат...Воно миттю з'являється там знову. Або повітря немає, а батареї холодні - і все одно всі пнуться матюкати 9 поверх))))
А ми ще й добро людям робимо - за допомогою довжелезного гнучкого шлангу зливаємо по кілька стояків води![]()
Хто б з сусідів потім мені унітаз відмив....
Цього року в батареях вода, повітря немає.
ниче не могу понять. Как житель 9го этажа- куда мне этот шланг подключать?????
краники какие-то да, припоминаю, видела на батареях.Но они так густо закрашены краской, что вряд-ли когда-нибудь примут другое положение...
просто из любопытсва. Никогда такого не делала, само как-то все...
ща приду домой, как-то повнимательней рассмотрю, что там такое..
А жителям Тополя дали тепло? А то я все думаю идти с теплой работы домой или нет![]()
Приватні уроки з математики: шкільної і вищої. Заняття і консультації онлайн (через відеозв’язок).http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=228729
ИТОГО: Левый берег мерзнет полностью? Подруга жаловалась, что не топят даже детсады на Калиновой![]()
КАЛиновая-цэ писец-я в 2 носках теплых в двух свитерах и мерзну![]()
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
я включил кондер,греюсь
соседи ебанаты нет дома.видать на даче засели Уроды
у меня в батареях чейт пожурчало пару минут и тишина.и они ледяные))
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks