В Индонезии выбрали самую красивую мусульманку мира
Я щитаю если такие гурии будут ждать мусульман в раю - теракты должны немедленно прекратиться!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Индонезии выбрали самую красивую мусульманку мира
Я щитаю если такие гурии будут ждать мусульман в раю - теракты должны немедленно прекратиться!
..теперь и я знаю, шо токое эта "страшная сила красоты"
В бессильной злобе красные комиссары подсылают своих наймитов, чтобы мутить народ. (с)
Чур меня , чур чур .
женщина одета ... в отличие от голозадых, щеголялок телесами из европо-"христианок"...
Я стільки не вип'ю. (с)
Вранье. Вот самая желанная самка для горячих муслимов
![]()
А можна всех посмотреть? (с)
Так, в них там явно інші стандарти жіночої краси.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Сидять два куми на кухні, випивають:
- Петро, чув ти одружився? Жінка красива?
- Та, е-е-е ..., наче Матір Божа.
- То поклич, цікаво ж.
- Галино, а йди но сюди.
До кухні заходить жінка...
- Матір Божа!!!
херасе... понимаю теперь их мужиков, которые заставляют таких красавецЪ в хеджабах и паранджах ходить....
провокация какая-то, у короля Свазиленда красивше барышни были на смотринах
Чого без паранжі? Як тепер це затерти з пам'яті?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
У Асада, сирийский который, жена очень даже ничего. Тут где то даже фотки ее были. Она же мусульманка должна быть?
Ну то такэ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks