Выше ж писали уже
Запретили делать парковки всяким магазинам и прочим кафешкам на тротуарах/проезжей части
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/pub...t_id=244274160
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Выше ж писали уже
Запретили делать парковки всяким магазинам и прочим кафешкам на тротуарах/проезжей части
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/pub...t_id=244274160
Я просто частично услышал новость и не понял про что. Вот и спросил. Спасибо.
Напоминает "мыло мыльное с намыливанием"...
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 14 серпня 2013 р. № 583
Київ
Про внесення зміни до Правил паркування транспортних засобів
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміну до Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. № 1342 (Офіційний вісник України, 2009 р., № 96, ст. 3314; 2011 р., № 4, ст. 211; 2012 р., № 3, ст. 85, № 13, ст. 469), доповнивши їх пунктом 8-1 такого змісту:
“8-1. Забороняється обладнання суб’єктами господарювання, крім операторів, місць для паркування на тротуарах та проїзній частині автомобільних доріг.
Операторам забороняється передавати майданчики для паркування на тротуарах та проїзній частині автомобільних доріг у користування іншим суб’єктам господарювання.”.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
Та да... слушал седня по 1+1...
Насколько я понял, то теперь запрещено кому попало "выгрызать" в широченном тротуаре бесплатные места для парковки, можно только упырям под платную парковку.
А вот "майданчики для паркування на проїзній частині" - улыбнули... с каких это пор разметка стала майданчиком?А если майданчик, то как он может быть на проїзній частині? Либо проезжая часть, либо майданчик.
Законность! Разумность! Справедливость!
Сначала надо искоренить упырей повыше, а потом уже сверху вниз будем вылавливать и вбивать осиновые колья в сердце![]()
По-моему ниче так идеяНу с пенсионеров много брать не будем, хотя я думаю как раз они в первую очередь не поскупятся расстаться с "червонцем". Миллионов на 100 грн. рассчитывать могём! А если еще и бахнуть чартерным депутатским, то можно и по 20-ке скинуться
![]()
Вчера припарковался возле Главпочтамта - меня парковщик проигнорировал...а я уже приготовился объяснять, где я видел их парковку
![]()
Они еще обещают, что запомнят и потом вдоль меня будут парковать машины так, что оставят по 5см с каждого краю.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks