Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 53 з 665 ПершаПерша ... 3434445464748495051525354555657585960616263103153553 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 1 041 по 1 060.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Литературу б по хорошему у технарей убрать...
    А Ви уявіть, що буде з нашим майбутнім суспільством, якщо діти взагалі перестануть читати?! можете кинути в мене камінь, але якщо порівнювати випускника школи 2008 року та 2013, то наша нація деградує у занадто швидкому темпі, а Ви літературу пропонуєте прибрати....Хоч ти ТЄХнарь, хоч філолог.... ти маєш бути досвідченою людиною...

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від maxxis_86 Переглянути допис
    А Ви уявіть, що буде з нашим майбутнім суспільством, якщо діти взагалі перестануть читати?! можете кинути в мене камінь, але якщо порівнювати випускника школи 2008 року та 2013, то наша нація деградує у занадто швидкому темпі, а Ви літературу пропонуєте прибрати....Хоч ти ТЄХнарь, хоч філолог.... ти маєш бути досвідченою людиною...
    Ну а что ж Вы считаете,что дети читать перестанут?
    Вы знаете,я при выборе преподавателя для своей дочери и для племянника достаточно беседовала с преподавателями. И они тоже,мало сказать,в недоумении от нынешнего программного подбора литературы. Вот как Вы к примеру,оцениваете выбор произведения у О.Гончара в нынешней программе?
    Кстати,от творческой части я б не отказывалась-грамотность,умение владеть темой и т.д.как бы меня не устраивали достаточно жесткие требования к ней(понимаю,что они таковы,чтоб выровнять критерии оценивания). В ней и проявить знание литературы. А знание точное цитат,настоящих фамилий и т.д.-не углубит знание литературы...
    Востаннє редагував _nata_: 05.09.2013 о 21:53

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    764

Типово

Ну а что ж Вы считаете,что дети читать перестанут?
    Вы знаете,я при выборе преподавателя для своей дочери и для племянника достаточно беседовала с преподавателями. И они тоже,мало сказать,в недоумении от нынешнего программного подбора литературы. Вот как Вы к примеру,оцениваете выбор произведения у О.Гончара в нынешней программе?
    Некоторые программные произведения просто невозможно читать. Если человек захочет читать, то он будет делать это без программы и зно, совершая самостоятельный выбор литературы... Не захочет - его ничто не заставит. ИМХО.
    Все будет так, как надо, даже если будет иначе.

Звідки Ви
    ж/м Покровский-Парус
    Дописів
    18 532

Типово

Да читают дети .. Ч И Т А Ю Т... просто не то , что привычно нам....

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від ТаньТань Переглянути допис
    Да читают дети .. Ч И Т А Ю Т... просто не то , что привычно нам....
    И то что мы читаем-читают. И список у нее есть-что планирует прочесть,ну могу присоветовать-там ты завязнешь,еще не время...
    А подготовка к ЗНО-не,читают сокращенно,запоминают цитаты,натаскиваются...
    Цитата Допис від Margota Переглянути допис
    Некоторые программные произведения просто невозможно читать. Если человек захочет читать, то он будет делать это без программы и зно, совершая самостоятельный выбор литературы... Не захочет - его ничто не заставит. ИМХО.
    Плюсую!

Дописів
    2 390

Типово

Я "за", только и филологам математику сдавать тогда)))

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від tanyavv Переглянути допис

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Вибачте, про що можна говорити, якщо кожна третя дитина не знає, що було 9го травня 1945 року, чи не може назвати столицю України....
    і що діти читають?! у мене в школі, учениця восьмого класу читає Ірєну Карпу*Bitches get everything*.... а коли доводиш до відома батьків, то вони кажуть, що *Мне вАПще на ваш язік по*рать! как можyА такое читать вАПще...* і тут я розумію, що навчити чомусь таку дитину я просто зобов'язаний, бо потім вона моїх дітей вчити чомусь буде...
    Просто зрозумійте, я згоден, що не все можна з літератури зрозуміти, можливо, не все варто читати... але наші випускники(я не говорю, що всі!!!) мають на стільки низький рівень знань, що в мене, у вчителя, складається враження, що дійсно в школах нічому не навчають дітей.
    В мене дівчина викладає історію та правознавство, і коли учениця, що приходить на додаткові заняття, при цьому навчаючись в юридичному ліцеї, не може назвати столицю України... то виникає лише одне бажання ... і це лише початок....
    Востаннє редагував maxxis_86: 05.09.2013 о 23:42

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Я не хочу нікого ні в чому переконувати, але мені страшно за наше майбутнє...це я кажу як педагог...

Дописів
    11 665

Типово

Вибачте, про що можна говорити, якщо кожна третя дитина не знає, що було 9го травня 1945 року, чи не може назвати столицю України....
    і що діти читають?! у мене в школі, учениця восьмого класу читає Ірєну Карпу*Bitches get everything*.... а коли доводиш до відома батьків, то вони кажуть, що *Мне вАПще на ваш язік по*рать! как можyА такое читать вАПще...* і тут я розумію, що навчити чомусь таку дитину я просто зобов'язаний, бо потім вона моїх дітей вчити чомусь буде...
    Просто зрозумійте, я згоден, що не все можна з літератури зрозуміти, можливо, не все варто читати... але наші випускники(я не говорю, що всі!!!) мають на стільки низький рівень знань, що в мене, у вчителя, складається враження, що дійсно в школах нічому не навчають дітей.
    В мене дівчина викладає історію та правознавство, і коли учениця, що приходить на додаткові заняття, при цьому навчаючись в юридичному ліцеї, не може назвати столицю України... то виникає лише одне бажання ... і це лише початок....
    Я не поняла,Вы считаете,рано в 8 классе девочке Карпу читать и Вы к родителям взывали? А Забужко можно или тоже рано?Дашвар?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Я знаю одне, що батькам необхідно самим розвивати дітей, а не сподіватись на те,що це зроблять в школі...
    Хай дитина читає,що хоче, але ж зрозумійте, потім приходить переломний момент(те саме ЗНО) і як виявляється, такі мерзотні вчителі, не навчили!!!
    Батьків я не викликаю, специфіка школи це не передбачає!
    І читати Карпу.... так,рано, бо вона зрозуміє тільки що?! секс, випивка, кутьож... а потім шукають крайнього!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Максиме Олександровичу, не хвилюйтесь!*-)
    Сучасні діти встигають читати і Франка, і Карпу

Хоча з обов'язковим переліком літератури я згодна. Принаймні для ознайомлення, якщо вже геть несила прочитати, але певні твори освіченому українцеві необхідно знати. Принаймні, якщо людина претендує на вищу освіту.

Я оно не соромлюсь зізнатись, що не прочитала "Війну і мир" Але в загальних рисах знаю про що там, персонажів тощо. Для загального розвитку

ЗІ: і або я Вас з кимось плутаю, або... хто це у вас в 8 класі Карпу читає????

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

Вы имеете в виду пробные экзамены чтоль? У вузах?
    Да. Как было раньше у нас, на Украине и как есть сейчас в Европе))))

Цитата Допис від tanyavv Переглянути допис
    Раньше было и в МГУ на филфак и т.п.
    Только тогда"!" профориентация была лучше - дети знали куда и зачем идут.

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Максиме Олександровичу, не хвилюйтесь!*-)
    Сучасні діти встигають читати і Франка, і Карпу

Хоча з обов'язковим переліком літератури я згодна. Принаймні для ознайомлення, якщо вже геть несила прочитати, але певні твори освіченому українцеві необхідно знати. Принаймні, якщо людина претендує на вищу освіту.

Я оно не соромлюсь зізнатись, що не прочитала "Війну і мир" Але в загальних рисах знаю про що там, персонажів тощо. Для загального розвитку

ЗІ: і або я Вас з кимось плутаю, або... хто це у вас в 8 класі Карпу читає????
    1.Литература нужна для расширения словарного запаса и методов построения/передачи информации.

2. Они читают! но только с монитора- даешь им в руки методичку бумажную - тушите свет-у них сносит крышу. С ноута или планшета таже методичка идет нормально.
    Алес нихтферштейн

Остроумие года 2012 Аватар для LuckyLuck
    Дописів
    18 603

Типово

Цитата Допис від derrick Переглянути допис

2. Они читают! но только с монитора- даешь им в руки методичку бумажную - тушите свет-у них сносит крышу. С ноута или планшета таже методичка идет нормально.
    Алес нихтферштейн
    Это не так уж плохо. Проявление прогресса.
    Когда-то только по глиняным табличкам читали, затем папирусами пользовались. После - книгами.
    А теперь будем пользоваться электронными носителями.

Главное - что читают.
    When the wise man points to the sky, the dumb one looks at the finger (Confucius)

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від derrick Переглянути допис
    1.Литература нужна для расширения словарного запаса и методов построения/передачи информации.

Алес нихтферштейн
    не вижу большой беды в чтении с монитора (кроме того, что глазам вредно) Но читают же. Мы в семью купили эл.книгу-именно читалку, т.к. купить все что хочется прочесть не реально. И лит-ру на лето дочке закачали туда и в лагерь с собой дали. Прочла много, в том числе и "Войну и мир".. грит, думала что бОльшая мутотень, а так ниче, читать очень даже можно... Таки прогресс! Иногда он вреден, этот прогресс, но иногда и очень даже полезен ИМХО

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    964

Типово

Цитата Допис від Жаба Переглянути допис
    Это не так уж плохо. Проявление прогресса.
    Когда-то только по глиняным табличкам читали, затем папирусами пользовались. После - книгами.
    А теперь будем пользоваться электронными носителями.

Главное - что читают.
    вы быстрее ответили))))))

Срочная заправка картриджей, ремонт оргтехники 797-35-23

Дописів
    10 237

Типово

можно я еще про поступление?
    сертификаты каких именно олимпиад и какого уровня дают дополнительные баллы? как много? в частности интересуют олимпиады, которые проводятся в школах, затем в районах и далее в городе и области... а за какой период? 10-11 классы? или только 11?
    на сколько стОит сейчас тратить силы на эти олимпиады?

Остроумие года 2012 Аватар для LuckyLuck
    Дописів
    18 603

Типово

Цитата Допис від Репка Переглянути допис
    вы быстрее ответили))))))
    Да и удобно, вы правы. Ребенок на каникулах в разъездах был, это сколько ему книжек с собой нужно было выдать?
    А так, в телефон скачал себе, и в поезде мог читать, и где угодно.
    When the wise man points to the sky, the dumb one looks at the finger (Confucius)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

вы ......
    вы не поняли - ОНИ, дети, не воспринимают информацию с бумажного носителя!!!!
    На чтении бумажной книги они тормозят как один большой гидравлический цилиндр.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    можно я еще про поступление?
    сертификаты каких именно олимпиад и какого уровня дают дополнительные баллы? как много? в частности интересуют олимпиады, которые проводятся в школах, затем в районах и далее в городе и области... а за какой период? 10-11 классы? или только 11?
    на сколько стОит сейчас тратить силы на эти олимпиады?
    Багато літер, тому наводжу за першоджерелом:
    Додаткові бали за особливі успіхи у навчанні

Умови прийому до вузів 2013 року передбачають нарахування додаткових балів для вступників на основі базової та повної загальної середньої освіти, які досягли визначних успіхів у вивченні профільних предметів.

Додаткові бали нараховуються призерам (особам, нагородженим дипломами I - III ступенів) IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів та призерам III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, які вступають до вищих навчальних закладів на основі повної загальної середньої освіти (11 класів).

Призерам IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад додаткові бали нараховуються за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони є призерами, у тому числі:
    інформатика – при вступі на напрями: "прикладна математика", "інформатика", "системний аналіз", "комп’ютерні науки", "комп’ютерна інженерія", "програмна інженерія";
    інформаційні технології – при вступі на напрями: «прикладна математика», «інформатика», «системний аналіз», «комп’ютерні науки», «комп’ютерна інженерія», «програмна інженерія», «системна інженерія», «автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»;
    трудове навчання – при вступі на напрями: «технологічна освіта», «професійна освіта»;
    основи економіки – при вступі на напрями (спеціальності) галузі знань «економіка та підприємництво» та напрями «міжнародні економічні відносини» і «міжнародний бізнес»;
    основи правознавства – при вступі на напрями (спеціальності) галузі знань «право» та напрям «міжнародне право»;
    історія – при вступі на напрями (спеціальності): «дошкільна освіта», «початкова освіта», «корекційна освіта» (за нозологіями), «соціальна педагогіка» та напрями (спеціальності) галузей знань: «культура», «мистецтво», «гуманітарні науки», «соціально-політичні науки», «журналістика та інформація», «соціальне забезпечення»;
    екологія – при вступі на напрями (спеціальності), для яких профільними визначено предмети «біологія», «хімія»;
    педагогіка і психологія – при вступі на напрями (спеціальності) галузей знань «педагогічна освіта» та «соціально-політичні науки»;
    астрономія – при вступі на напрям «астрономія».

Додаткові бали призерам III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України нараховуються за умови відповідності секції, по якій вступник брав участь у конкурсі-захисті, напряму підготовки (спеціальності) згідно з додатком № 1 до Умов прийому до вищих навчальних закладів.

Величина додаткового бала складає: для осіб, нагороджених дипломами I ступеня – 50 балів, дипломами IІ ступеня, – 40 балів, дипломами IІІ ступеня, – 30 балів. Додатковий бал зараховується лише за одною з перелічених вище підстав.

Учасники міжнародних олімпіад зараховуються до вищого навчального закладу за умови подання сертифіката ЗНО з кількістю балів не нижче мінімального рівня для допуску до участі в конкурсному відборі, та за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони брали участь у міжнародній олімпіаді.

Зазначені норми поширюється на учасників міжнародних олімпіад, призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та призерів ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів – захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, що відбулися у поточному навчальному році.

Сторінка 53 з 665 ПершаПерша ... 3434445464748495051525354555657585960616263103153553 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті