| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Лично я перехожу дорогу просто. Если ПП не регулируемый, стою и жду, пока не появится действительно большой просвет между авто, чтобы я гарантированно мог перейти дорогу, не ускоряясь, и при этом автомобилям не нужно было тормозить. Привычка у меня такая - всю жизнь прожил возле оживленной трассы. И по ПДД так положено, между прочим:
4.14. Пішоходам забороняється:
а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;
Hint: Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.PS. а я знаю, как отмазаться можно по ПДД!
PS. Но вот тока злоупотреблять этим НЕ НАДА! Это не значит, что по Гагарина теперь можно летать по встречке. Тот хитрый летун попал вполне заслуженно.
это надо было додуматься на гагарина от нагорки до танка сплошную нарисовать. )))![]()
Недели две назад меня на этом перекрестке (возле начала металлургической академии) именно за обгон на перекрестке и остановили.
Я такой тоже. Важно достал ПДД и начал рассказывать про опережение. Пока не протер глаза и увидел свеже-нарисованную сплошную.![]()
Чего то меня переклинило, что там одностороннее движение.
Спасибо инспектору за науку. А то я пролетал уже два раза этот перекресток на зеленый по встречке (как на видео), а в соседнем ряду стояли и мигали поворотниками машины. А мог кто то и начать поворот не посмотрев в зеркало. Было бы печально.![]()
Второй день одни придурки на дорогах и в теме.
МЕДОВУХА
КОФЕ СВЕЖЕОБЖАРЕННЫЙ качества Premium и Specialty
Ничто так не греет душу, как холодное пиво.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks