| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
в калине спорт двигатель от приоры и колёса на 15, а вообще вот почитай если интересно, тыць
ЗЫ: а вообще печально всё, с 84-го года (когда "восьмёрка" появилась) ничего принципиально нового на АвтоВАЗе не придумали
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Думали чего котенку в организме не хватает, что он естъ полиэтилен.... Оказалось мозгов!
Шановний, так ви ж свій пункт і процитували:
Як ви думаєте, шумахер, що впихується на швидкості 80+ км/г в просвіт 2,5 м завширшки між велосипедистом (3,5 м смуга -1 м ширини руху велосипедиста) і сусіднім зайнятим рядом - він не створює загрози велосипедисту??? Я б подивився на вашу реакцію, якби повз вас (ви не в машині) проносилося чудо низького польоту в десятку сантиметрів... До того ж велосипед - апріорі такий ТЗ, на якому фізично вимушені коливання на 10-20 см від осі траєкторії, про інтервал 1 м від велосипедиста чули??? А тепер пораxyйте ширину ТЗ, що зможе вписатися у просвіт 2,5 м між велом і сусуднім рядом.2.4.д)не создавать своими действиями угрозы безопасности дорожного движения (№263 от 21.02.2007)
Все інше - мислію по дрєву.
Востаннє редагував buddy: 13.08.2013 о 11:50
Задрали вже єті лісапедисти в рейтузах поміж рядами шворити.
Вчора такий лісапедист згорнув мені дзеркало своїми смугастими рейтузами, подряпав фарбу і дременув геть скотина. Звісно в тягнучці на Новому мості , знаходячись в лівому ряді, я наздогнати його не міг. На мої ввічливі прохання зупинитися він не відреагував.
Ще й без екипіровки , та будь яких катафотів чи тим більше "світлячків" темного часу доби зустрічаються досить часто.
Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.
бугогагага.. Макси жжошь![]()
ПДД есть ПДД, но если бы кенгуренок снес чулавека на ПП, он бы всёравно был виноватым???
завершить движение ....должен....по пешеходам...правила..важнее
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks