| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да. приглашаю Вас на работку.
нет. зачем Вы мне вообще?
подумаю.
конечно конечно
тем более что нет ни какого ID у комьютеера
Может быть Имя, может быть IP и наконец MAC хотя последнее по больше части только к сетевому интерфейсу можно отнести.
я знаю твой IP ID и все такое!
я тебя вычислил!
Name:Ole4ka_sky_fly
IP:192.168.0.2
MAC:00-YA-E0-0B-O0-GG
о_О
сегодня рекорд - одновременно 30 пользователей в моём топике.
а раньше было до 68. популярность угасает* эх.
оля тебе уже говорили. пиши про анал.
или таксофонные страсти.
кажется я погорячился, пытаясь это объяснить
а главное - зачем![]()
Помічниця депутата Держдуми шокувала Інтернет своїми сексуальними фотографіями в нижній білизні
Ірина Лантух одразу ж стала популярною в Мережі. Російські блогери оприлюднили фотографії помічниці депутата Державної думи Росії. Героїню звуть Ірина Лантух. Вона нещодавно розпочала свою роботу на одного з російських депутатів. Дівчина веде активне онлайн-життя, а саме листується з шанувальниками і постить відверті фотографії, які викликають бурю емоцій у глядачів.
При цьому всі відгуки в основному позитивні. Правда, є і такі, що засуджують помічницю депутата за надмірну публічність. Користувачі Інтернету також не розуміють, як дівчата потрапляють на роботу до вищих держчиновників.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/foto/pomichnicya-deput...ni-303324.html
![]()
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Оля. сиськи выкладывай. Сразу депутаты налетят
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks