| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да. приглашаю Вас на работку.
нет. зачем Вы мне вообще?
подумаю.
может, не в тему, но как мне кажется, депутатам нужны только такие "помощники" противоположного пола. эскорт-услуги, видать востребованы у народных избранников. хотя - нет ничего нового под солнцем...
Нардепи купують собі сексуальних дівчат за $ 5 тисяч на місяць.
Серед вітчизняних слуг народу, депутатів Верховної Ради, стало модним брати собі "в оренду" супутниць-моделей. В середньому такі послуги обходяться їм у 5 тисяч доларів на місяць, пише видання "Власть денег".
"У парламенті існує спеціальна послуга, яка користується величезною популярністю серед одружених депутатів - за $ 5 тис. на місяць можна орендувати дівчину-модель. Вони дійсно працюють "дівчатами за викликом", – розповіла політконсультант Наталія Гумба.
За її словами, офіційні дружини політиків практично завжди знають про коханок своїх чоловіків, але мовчать, бо така плата за право бути одруженою із нардепом.
Втім, пише видання, ті, хто вдається до послуг моделей, дуже ризикують. Дівчата, які протягом місяця супроводжують політиків, найчастіше занадто привабливі, і виправдати їх постійне перебування біля одруженого чоловіка з часом стає досить складно.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода незнайомка обмацала інтимне місце 74-річного "регіонала" Богуслаєва
Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явились фото 74-річного "регіонала" В'ячеслава Богуслаєва в компанії молодої незнайомки. На кадрах, які випадково потрапили в об'єктив камери, видно, що панянка тримається за інтимне місце політика.
http://gazeta.ua/articles/politics/_...-misyac/507827
Джерело: <a href="http://gazeta.uaundefined">Gazeta.ua</a>
Если Бога нет, а я в Него верю - я ничего не теряю. А если Бог есть, а я в Него не верю - я теряю все.
Хрыстя, ну ты даешь....![]()
хотелось встать и крикнуть, а получилось упасть и пукнуть...
Дед, я твою подпись недопонял
Почитала трішки, посміялась *-))
Був в моєму житті досвід роботи на посаді офіційного помічника нардепа. Тому посміялась щиро і від душі![]()
Benedictus, а инстинкты это вообще самое мощное, что управляет поведением человека! И так было всегда, сколько существует род людской, и никакие религии или идеологии эту часть человеческой сущности за энное количество лет не изменили!
В нынешние времена девушек хотя бы покупают, что уже само собой подразумевает некое согласие с их стороны. А вот во времена, которые так любят хвалить все Ымперцы и Православныя, райское блаженство которых будто бы уничтожили большевики, было намного круче:
Евгений Жирнов
Дело насильника-рекордсмена
Журнал "Коммерсантъ Деньги", №25 (832), 27.06.2011
http://www.kommersant.ru/doc/1667345
"500 с лишним женщин и девушек изнасиловал дворянин Виктор Страшинский из Киевской губернии. Причем многие из его жертв были не его собственными крепостными, утехи с которыми до освобождения крестьян считались едва ли не естественным правом владельца крепостных душ. Против Страшинского возбуждали четыре судебных дела, однако расследование тянулось беспрецедентно долго даже для крайне неспешного российского правосудия. От первых обвинений до приговора прошло без малого 25 лет. А мера наказания, избранная императором Александром II Освободителем, привела в изумление значительную часть русского общества".
"Каждый видит реальность через призму своих интересов и состояния своего психического здоровья (с)" - honest
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks