| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
на сайте не вижу инфо по оплате. Подскажите, плиз, какая оплата в ЛИТе?
..уже ответили, спасибо))
Востаннє редагував Fialka5: 08.07.2013 о 09:16
Буду активно следить за темойможет еще нам и рановато, но платы на ЛИТ имеются
![]()
На сайті Ви, звичайно, цю інфу не знайдете, тому що де-юре ліцей безкоштовний
Я глянула в свій записничок по ЛІТу з баткьівських зборів - мабуть єдине, чого я не записала - це вартістьТому не хочу гадати і вводити в оману. Спитаю у Ясі, може вона знає від друзів.
Точно можу сказати, що менше 700 грн, але більше 500*-)))
І додатково: по 20 грн за годину спецкурсу (32 години за семестр); 300 грн разово бібліотечний внесок; 216 грн - підручник з аннглійської.
Востаннє редагував Ірчик: 08.07.2013 о 09:57
С этого года ПК начинаются с 5 класса.
В школе можно учиться как угодно. Табель не смотрят. Сдадите тесты хорошо - поступите. Тесты несложные.
Если будете ходить на ПК и напишите в 7 классе контрольные по профильным предметам не ниже 9 баллов, пригласят на собеседования. На собеседовании решать задачки олимпиадного уровня по физике и математике. Решите - поступите. Не решите - пойдете на тестирование.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
У меня ребенок в первом семестре ходила на бесплатный спецкурс "Искусство 20 века". Я бы не назвала его олимпиадным.
Давайте говорить то, в чем уверены на 200 %.
Мне не очень понятно, когда на вопросы отвечают родители, чьи дети в ЛИТе не учатся.
На форуме достаточно родителей литовцев.
Только, Ирчик, без обид. Я ж хочу остаться Вашим клиентом (хоть и редким).![]()
Так говорив директор школи. І підкреслював, що олімпіадні спецкурси є важливими й відповідальними, адже їх учні захищають честь школи на олімпіадах різних рівнів.
Фахові викладачі додали, що на такі спецкурси існує певний конкурс і якщо дитина "не тягне", їй порадять не ходити. Скільки це ВІДСОТКІВ, зважити не можу
Можливо, мистецтво і вважається також олімпіадним спецкурсом... Все ж атки для підтримання іміджу закладу з всебічним розвитком потрібно відправляти дітей і на гуманітарні олімпіади...
Про образи взагалі не зрозуміла. Якщо Вам подобається ЛІТ, я вам не буду готувати???![]()
А когда день лицеиста отмечается? И что из себя представляет?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks