| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ірчик, спасибо большое, очень надеюсь именно на то, что мы попали в "критичные" годы
Ломаю голову еще потому, что не хочется его запихнуть туда, где бы он учиться НЕ смог.
Сама себя помню - пошла в Университет на мех-мат только потому, что меня с золотой медалью по собеседованию приняли, а учиться там не смогла, не мое... Бросила и закончила потом экономфак.
А для дитя без особых способностей и желания к учебе, даже не знаю, что выбрать... Лишь бы для "корочки", так получается...
Наша вчора пройшла тест ЗНО-2012 з Історії України))) Набрала 174,5. З урахїуванням того, що це лише 7 класів) Тішиться)
Аби не забула до справжнього ЗНО))))
Востаннє редагував Ірчик: 26.06.2013 о 10:41
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
У нам украинский 171, математика 185,5, осталась физика и история.
Так, але не настільки.
Dan_ka, от я би в такі ситуації відправила дитя працювативже за рік, думаю, намацаються уподобання і напрями. Потім з цих вже практичних,а не теоретичних уподобань виходити.
Як я пам"ятаю, народжуваність почала рости в 2000, це ми якраз вже попадатимемо в збільшену кількість абітурієнтів і не факт, що держава швидко зорієнтується і пропорційно збільшуватиме кількість бюджетних місць.
Мой рукодельный блог
Думаю, у вас. Наші з вами школи - не показник.
Я якраз планувала пошукати в статистиці кількість народжених, кількість випускників, першачків... складу собі графік і прогнозні цифри виведу))
Пам"ятаю, що сусіди в дворі коли побачили мене з коляскою - дивувались, мовляв вже кілька років не видно було малих дітей)) А потім, після 2003-2004 десь, повен двір став)))))
Мой рукодельный блог
До 1999 года рждаемость снижаласьплавно, примерно на 30 тысяч в год.
Так в 1994 г в Украине родилось 521 тыс
1995 - 492 тыс
1996 - 467 тыс
1997 - 442 тыс.
1998 - 419 тыс
1999 - 389 тыс.
А вотуже в 2000 и 2001 рождаемость сохраняется на примерно постоянном уровне и затем начинает повышаться.
2000- 385
2001 - 376
2002 - 390
2003 - 408
2004- 427
2005- 426
Ну так далеко уже неактуально.
Кстати, уже заработал http://ez.osvitavsim.org.ua/ Т.е. по идее, уже можно регистрироваться на подачу документов..
Подскажите, плиз, я тупею, наверное от этих премудростей.
После 11 класса подаем заявление в ВУЗ на (это выбрать в форме подачи заявления на сайте нужно):
*Бакалавра
*Младший специалист на базе полного среднего образования
Выбираем Бакалавра???
Мой рукодельный блог
вот что про справку написано на сайте:
Запитання:
3.5. Як і коли подавати медичну довідку для вступу?
Відповідь:
Медична довідка (форми № 086-о) являється обов’язковим документом при поданні заяв (електронних чи у паперовому вигляді). Термін дії медичної довідки – 1 рік. При поданні документів у паперовому вигляді Ви повинні пред’явити оригінал, а при поданні електронної заяви вкажіть дату її видачі в кабінеті вступника та пред’явіть пізніше – при поданні оригіналів документів.
З метою якісної підготовки до проведення вступної кампанії 2013 року з 25.06.2013 року буде можливоюпопередня реєстрація абітурієнтів в системі «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів» на сайті ez.ositavsim.org.ua (для дистанційного подання заяв до навчальних закладів).
Звертаємо увагу!
Подання заяв абітурієнтами розпочнеться 01.07.2013 року відповідно до строку, визначеного в Умовах прийому до ВНЗ у 2013 році.
Начинаем регистрироваться, девочки-мальчики. Всем УДАЧИ!
У нас:
укр.- 184,5
мат.-186,5
география - 187,5
аттестат-179,1
ждем историю
Я могу уже расслабиться?
Во-первых успокоить ребёнка.
Во-вторых дождаться остальных баллов и подыскать репетитора украинского на следующий год.
В-третьих, объяснить дочери, что многие и в наше время пролетали на вступительных экзаменах и, так же, многие даже с высокими баллами пролетают сейчас на престижные специальности и год гуляют.
И, самое главное, сначала успокоиться самой. Это не тупик. это шаг с одной дороги на другую.
Если ты рождён без крыльев, не мешай им расти. (Коко Шанель).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks