| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
qazwsx
По якій причині?Заводы.
valeradnepr, попробуй применить стандартный метод - поставь себе на 1 мин на место РФ.. И ответь на мой вопрос - против кого дружит НАТО
Невозможно вести честный и искренний спор с дураками ....
и по мнению ™абырвалГ где я нахожусь?
Невозможно вести честный и искренний спор с дураками ....
А хто б прийняв Радянський Союз до НАТО?
Принципи , що поділяють держави-учасники північноатлантичного договору випливають з його преамбули. Це:
1. Прагнення жити у мирі з усіма народами.
2. Захист свободи.
3. Захист спільної спадщини своїх народів і їхньої цивілізації
4. Захист демократії, свободи особистості і верховенства права,
5. Сприяння стабільності і добробуту в Північноатлантичному регіоні...
Ст. 10 Договору
"Сторони можуть за одностайною згодою запросити приєднатися до цього Договору будь-яку іншу європейську державу, здатну втілювати у життя принципи цього Договору і сприяти безпеці у Північноатлантичному регіоні."
http://www.ukraine-nato.gov.ua/nato/ua/805.htm
А що, Радянський Союз поділяв принципи демократії? Свободи особистості? Принцип верховенства права? Чи ця дика азійська країна належала до європейської цивілізації?!![]()
Я думаю, что Россия и НАТО не враги. Просто в Росси такая ситуация, что для "сплочения рядов народных масс" нужна такая "пугалочка" (НАТО). Всем известно, что легче всего объединять народ ПРОТИВ КОГО-ТО...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks