Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 45 з 200 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3986, показано з 881 по 900.

Тема: Лицей информационных технологий

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 097

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    навпаки*-) ІІК навіть хвалився, що оcкільки він тепер комунальний - вони можуть з чистою совістю робити там ремонти за бюджетні гроші і не мати суперечок з бухгалтерією!

Комунальний заклад освіти НЕ МОЖЕ не фінансуватись! Це - захищена стаття бюджету. Загрожує великими неприємностями, і взагалі - нонсенс.
    Это кто? МОжет на 100% не финансируется. В общем, точно знаю, что с прошлого сентября статус ЛИТа поменялся.
    Ирчик, верить тому, что говорят наши руководители.
    Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Там что-то непросто со зданием - оно было на балансе ДНУ, а теиерь уже не знаю на чьем. Как организация - да, это коммунальное учреждение. А как форма собственности на здание - не знаю...
    Саму будівлю якраз на початку року передали. Оце ж Куліченко і радів)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    Это кто? МОжет на 100% не финансируется. В общем, точно знаю, что с прошлого сентября статус ЛИТа поменялся.
    Ирчик, верить тому, что говорят наши руководители.
    Ви хіба не в державній структурі працюєте? Мені чомусь так здавалось... Механізм цей не Куліченко придумав і порушити його - значить сісти)

Фінансується у визначеному для навчальних закладів розмірі відповідно до затвердженого бюджету. Можливо, що не 100%, звичайно. Тіьки пан директор забуває згадати "подарунки" від влади, від спонсорів, гранти і т.п.

Повторюсь: це лише нюанс, який сам по собі не є визначним. Проте, до загальної картини додає фарб

Дописів
    9 097

Типово

Ви хіба не в державній структурі працюєте? Мені чомусь так здавалось... Механізм цей не Куліченко придумав і порушити його - значить сісти)

Фінансується у визначеному для навчальних закладів розмірі відповідно до затвердженого бюджету. Можливо, що не 100%, звичайно. Тіьки пан директор забуває згадати "подарунки" від влади, від спонсорів, гранти і т.п.
    Державы разные бывают.
    Подарки от спонсоров у каждой школы есть. Подарки от власти - честно сказать - не знаю. Надо будет поспрашивать. Гранты тоже любой может получить, при умении.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    10 832

Типово

Ирчик, когда у вас собрание в УАЛ? Буду ждать ))
    я днем практически святая а вечером снимаю нимб
    и думаю кому бы врезать
    мне им б © elena-durak

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Kat+ Переглянути допис
    Ирчик, а чем шокирована, если не секрет?
    Жан, я напишу потім по пунктах. Сподіваюсь. Як матиму повну картину.
    Хоча, мій шок - це мабуть певною мірою від того, що за розповідями я певною мірою ідеалізувала цей заклад, вважаючи його чимось дійсно відмінним і елітним (інтелектуально).

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Державы разные бывают.
    Подарки от спонсоров у каждой школы есть. Подарки от власти - честно сказать - не знаю. Надо будет поспрашивать. Гранты тоже любой может получить, при умении.
    Може. Я ж не кажу, що не може. Я це навіть вітаю. Я кажу, що прибіднятись не треба

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    10 832

Типово

Жан, я напишу потім по пунктах. Сподіваюсь. Як матиму повну картину.
    Хоча, мій шок - це мабуть певною мірою від того, що за розповідями я певною мірою ідеалізувала цей заклад, вважаючи його чимось дійсно відмінним і елітним (інтелектуально).
    Спасибо )
    Оооочень интересно твое мнение по обоим лицеям, особенно в сравнении
    Я уже перестала идеализировать, читая тему и общаясь с двумя подругами, у которых дети в ЛИТе. Но и разочарований особых нет. В любом случае, будет лучше, чем наша школа (
    Мой, правда, категорически настроен на ЛИТ, даже слышать не хочет о других вариантах, на курсы уже год отходил. Но то такое, еще год впереди, будем думать.
    я днем практически святая а вечером снимаю нимб
    и думаю кому бы врезать
    мне им б © elena-durak

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ага, я от навіть один з документів нарила про фінансування і додаткове фінансування.
    Spoiler Spoiler: про фінансування 

З метою забезпечення нормального функціонування закладів та установ освіти, які утримуються за рахунок коштів міського бюджету, на підставі ст.32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, згідно з листом управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити додаткові посади у штатних розписах закладів та установ освіти, що фінансуються з міського бюджету, на 2012-2013 навчальний рік, згідно з додатком.

2. Фінансово-економічному департаменту Дніпропетровської міської ради (Дробітько І.П.) і управлінню освіти та науки Дніпропетровської міської ради (Гречин В.В.) перезатвердити кошториси видатків на утримання закладів та установ освіти, що фінансуються з міського бюджету, відповідно до цього рішення.
    http://govuadocs.com.ua/docs/938/index-42715.html

Ясно, що це не захмарні цифри, але, знову-таки, говорити, що їх не фінансують - перебільшення)

Дописів
    425

Типово

У меня ребенок учится в ЛИТе, до этого учился в таких же бюджетных школах и впервые я плачу за обучение через кассу, лично мне это гораздо комфортнее, чем покупать парты, менять мебель, делать ремонты, менять окна и т.д. Обучаться информационным технологиям без компьютеров довольно таки сложно, я уже молчу о том что дети получают стипендии, ездят на всякие конкурсы, это все тоже оплачивает лицей.

Звідки Ви
    ул. Менахем Мендл Шнеерсона
    Дописів
    2 769

Типово

Ирчик, это школа, которая в жилом доме находится? Или я что-то путаю? Не там директор погибла пару лет назад?
    Судя по фоткам, вам однозначно нельзя в ЛИТ. Впрочем, в УАЛ тоже. ИМХО.
    Насчет элитности ЛИТа - кто это придумал?
    У нас в классе учится мальчик из этой школы, вроде ничего себя чувствует
    Для всех нельзя быть белой и пушистой - растащат на воротники...

Дописів
    429

Типово

а теперь представьте 30 человек в классе. И почти все звезды
    про ЛИТовских звезд. возможно, 2-3 чел на класс и это в лучшем случае (в некоторых классах и того нет). остальные, возможно, просто думают, что они звезды, но тем хуже для них...

Звідки Ви
    Днепропетровск / Січеслав
    Дописів
    1 167

Типово

Цитата Допис від Zia-ul-Haq Переглянути допис
    про ЛИТовских звезд. возможно, 2-3 чел на класс и это в лучшем случае (в некоторых классах и того нет). остальные, возможно, просто думают, что они звезды, но тем хуже для них...
    Эти звезды потом троллейбус водят и в супермаркете на кассе сидят.

Дописів
    297

Типово

Цитата Допис від Western District Переглянути допис
    Эти звезды потом троллейбус водят и в супермаркете на кассе сидят.
    Вы так говорите - не поступайте в ЛИТ, иначе после него только в водители троллейбуса или кассиры в супермаркет.
    Возможно есть единичный случай такой, но он скорее исключение из правил.

Для полноты картины расскажите, что это за люди и при каких обстоятельствах они стали работать там.

Дописів
    297

Типово

Цитата Допис від Zia-ul-Haq Переглянути допис
    2-3 звезды на класс достаточно, чтобы другие тянулись за ними (если есть желание учиться)

Звідки Ви
    Днепропетровск / Січеслав
    Дописів
    1 167

Типово

Цитата Допис від tenzor Переглянути допис
    Вы так говорите - не поступайте в ЛИТ, иначе после него только в водители троллейбуса или кассиры в супермаркет.
    Возможно есть единичный случай такой, но он скорее исключение из правил.

Для полноты картины расскажите, что это за люди и при каких обстоятельствах они стали работать там.
    Имен называть не буду. Некоторые не поступили в ВУЗ и были вынуждены идти продавцами, один человек закончил-таки, но потом не устроился, пошел на курсы и стал водить троллейбус. Еще грузчиком можно работать, кладовщиком, разносчиком пиццы - это все реальные выпускники ЛИТа.

Дописів
    9 097

Типово

У меня вопрос. Ни у кого случаем нет списка литературы (зарубежки) за девятый класс? Хочу детю закачать, пока она в лагере. По укр. литературе есть. Уже нашла и скачала.

Дописів
    419

Типово

У меня вопрос. Ни у кого случаем нет списка литературы (зарубежки) за девятый класс? Хочу детю закачать, пока она в лагере. По укр. литературе есть. Уже нашла и скачала.
    Ага, тоже озадачена этим вопросом

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Чекайте, а хіба немає ні на сайті, ні в "особистому кабінеті" - куди листи надходять???
    Там же всі такі заінформатизовані...

Дописів
    9 097

Типово

Чекайте, а хіба немає ні на сайті, ні в "особистому кабінеті" - куди листи надходять???
    Там же всі такі заінформатизовані...
    Ну, так то ж детям рассылается, а не родителям. А деть в лагере.
    РОдителям - оценки и всякие разные родительские штучки.

Сторінка 45 з 200 ПершаПерша ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті