| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ви хіба не в державній структурі працюєте? Мені чомусь так здавалось...Механізм цей не Куліченко придумав і порушити його - значить сісти)
Фінансується у визначеному для навчальних закладів розмірі відповідно до затвердженого бюджету. Можливо, що не 100%, звичайно. Тіьки пан директор забуває згадати "подарунки" від влади, від спонсорів, гранти і т.п.
Повторюсь: це лише нюанс, який сам по собі не є визначним. Проте, до загальної картини додає фарб![]()
Ирчик, когда у вас собрание в УАЛ? Буду ждать ))
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Спасибо )
Оооочень интересно твое мнение по обоим лицеям, особенно в сравнении
Я уже перестала идеализировать, читая тему и общаясь с двумя подругами, у которых дети в ЛИТе. Но и разочарований особых нет. В любом случае, будет лучше, чем наша школа (
Мой, правда, категорически настроен на ЛИТ, даже слышать не хочет о других вариантах, на курсы уже год отходил. Но то такое, еще год впереди, будем думать.
я днем практически святая а вечером снимаю нимб
и думаю кому бы врезать
мне им б © elena-durak
Ага, я от навіть один з документів нарила про фінансування і додаткове фінансування.
Spoiler: про фінансування
Ясно, що це не захмарні цифри, але, знову-таки, говорити, що їх не фінансують - перебільшення)
У меня ребенок учится в ЛИТе, до этого учился в таких же бюджетных школах и впервые я плачу за обучение через кассу, лично мне это гораздо комфортнее, чем покупать парты, менять мебель, делать ремонты, менять окна и т.д. Обучаться информационным технологиям без компьютеров довольно таки сложно, я уже молчу о том что дети получают стипендии, ездят на всякие конкурсы, это все тоже оплачивает лицей.
Вы так говорите - не поступайте в ЛИТ, иначе после него только в водители троллейбуса или кассиры в супермаркет.
Возможно есть единичный случай такой, но он скорее исключение из правил.
Для полноты картины расскажите, что это за люди и при каких обстоятельствах они стали работать там.
У меня вопрос. Ни у кого случаем нет списка литературы (зарубежки) за девятый класс? Хочу детю закачать, пока она в лагере. По укр. литературе есть. Уже нашла и скачала.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Чекайте, а хіба немає ні на сайті, ні в "особистому кабінеті" - куди листи надходять???
Там же всі такі заінформатизовані...![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks