Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 44 з 200 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3986, показано з 861 по 880.

Тема: Лицей информационных технологий

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    10 832

Типово

Ирчик, а чем шокирована, если не секрет?
    я днем практически святая а вечером снимаю нимб
    и думаю кому бы врезать
    мне им б © elena-durak

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    1 640

Типово

Цитата Допис від Belladonna Переглянути допис
    Продолжать учиться там, где учитесь. ИМХО. Т.к. лицеи после 7 класса, в основном, узконаправленные, увы или к счастью.
    Дык разве от хорошей жизни ищешь школу путевую, где могли бы, хотя бы минимум, держать соответствующую дисциплину и детей, желающих учиться хоть немного. Если сейчас у ребя в школе в 7-м классе есть дети, кот. учатся на 4, то что с ними будет в 9-м?И таких уже не отчислишь со школы, и главное, родителям этих детей - все по барабану, так ребенку тем более

Дописів
    2 411

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Ну, я вражена неприємно

Я би не говоила напевно про гуманітарний упор УАЛа - це раз.
    І друге - я продовжую шукати якісну школу для всебічно розвинутої дитини без яскраво виражених сильностей до якогось з предметів. Тому що не готова жертвувати знаннями з мови або історії на користь знань з фізики або математики.
    Це, синку, фантастика! (с)
    + ++++много раз

Ні, не фантастика. Але, на жаль, дорого коштує.
    а УАЛ не дорого?
    там цена выше намного чем в ЛИТ

ой, дочитала, что то вы про школу, Ирчик....

Турист года 2012 Аватар для Belladonna
    Дописів
    9 097

Типово

Можна. НВК "Катеринослав".
    Знаєте, після відвідин елітного ЛІТа мене ніхто не переконає в тому, що приватна освіта гірша))
    Ирчик, это школа, которая в жилом доме находится? Или я что-то путаю? Не там директор погибла пару лет назад?
    Судя по фоткам, вам однозначно нельзя в ЛИТ. Впрочем, в УАЛ тоже. ИМХО.
    Насчет элитности ЛИТа - кто это придумал?
    Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Ledy_O Переглянути допис
    + ++++много раз

а УАЛ не дорого?
    там цена выше намного чем в ЛИТ
    Думаю, що УАЛ дешевше нашої нинішньої школи - точно
    І потім, не плутайте комунальний заклад з закладами інших типів)

Мені, чесно кажучи, смішно було слухати директора, який жалівся на брак фінансової уваги до ліцея з боку місцевої влади і на те, як вони за власний кошт купують смарт-дошки)

Я розумію багато чого, трішки в курсі механізмів фінансування освітніх закладів, обізнана і зі складнощами, проте не все так печально)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ирчик, это школа, которая в жилом доме находится? Или я что-то путаю? Не там директор погибла пару лет назад?
    Судя по фоткам, вам однозначно нельзя в ЛИТ. Впрочем, в УАЛ тоже. ИМХО.
    Насчет элитности ЛИТа - кто это придумал?
    угу. Вона. А що за фотки?*-)
    і чому не можна в ЛІТ?*-))))

Тестування ми пройшли абсолютно без жодної підготовки, тобто всі передумови є

Дописів
    1 290

Типово

Цитата Допис від swesla Переглянути допис
    Дык разве от хорошей жизни ищешь школу путевую, где могли бы, хотя бы минимум, держать соответствующую дисциплину и детей, желающих учиться хоть немного. Если сейчас у ребя в школе в 7-м классе есть дети, кот. учатся на 4, то что с ними будет в 9-м?И таких уже не отчислишь со школы, и главное, родителям этих детей - все по барабану, так ребенку тем более
    А Вы качества людей делите согласно их оценкам в аттестате? Или считаете, что все рождаются гениями, а кто не гениий тот уже не достоин быть рядом с Вами? В этом году в УАЛ выпускается "замечательный" мальчик, у которого маме не "все по барабану" и мальчик получил отличный аттестат не с 4 ибо, еще раз повторюсь, мама деятельная и денежная, так вот, с этим мальчиком я бы во взрослой жизни хотела встретиться меньше, чем с тем, который учился как мог, но сам, пусть и на 4.

Дописів
    9 097

Типово

угу. Вона. А що за фотки?*-)
    і чому не можна в ЛІТ?*-))))

Тестування ми пройшли абсолютно без жодної підготовки, тобто всі передумови є
    Фотки на сайте школы. У вас камерная школа. В классах по 8-12 человек, а теперь представьте 30 человек в классе. И почти все звезды. С отдельными детьми здесь никто носиться не будет. Мою это периодически задевает, как так в школе мы были звездой, а тут она чуть-чуть напряглась и никто ее на руках не носит.
    Некомфортно вам будет, ИМХО, психологически.
    Насчет тестирования. Там не супер сложные задания были для тех, кто действительно учился в школе.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від swesla Переглянути допис
    Згодна. У нас дуже хороша школа але, якщо відкинути фінансову складову, діти там вчаться відверто різні. І це нормально. Наші вчителі по максимуму знаходять підхід до кожного. Однак я хотіла би, щоб в старшій школі, ближче до визначального періоду, дитина була в компанії таких за рівнем дітей, як вона. Це дисциплінує, це робить начальний процес більш цікавим, це конкуренція, це знання не лише шкільної програми, але й далі.

От таким є завдання ліцея ІМХО.

Між іншим, так буде краще іменш успішним в навчанні дітям - їм зможуть більше приділяти уваги на їх рівні, без прив'язки до сильнішого, без порівнянь тощо.
    Востаннє редагував Ірчик: 30.05.2013 о 16:10

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    1 640

Типово

[QUOTE=жули;22028433]А Вы качества людей делите согласно их оценкам в аттестате? Или считаете, что все рождаются гениями, а кто не гениий тот уже не достоин быть рядом с Вами? В этом году в УАЛ выпускается "замечательный" мальчик, у которого маме не "все по барабану" и мальчик получил отличный аттестат не с 4 ибо, еще раз повторюсь, мама деятельная и денежная, так вот, с этим мальчиком я бы во взрослой жизни хотела встретиться меньше, чем с тем, который учился как мог, но сам, пусть и на 4.[/QUOTE

1. Никого я не делила
    2. Не считаю, что все должны быть гении (правда, было бы, наверное, не плохо)
    3. Не поняла, почему вы "привязали" какую-то денежную маму к моему высказыванию о безразличных к оценкам своих детей родителях
    мое мнение, в кот. меня никто не переубедит - родителям детей своих нужно в школе контролировать, если бы мне было по барабану, то мой ребенок бы учился хуже (из-за лени и массы другого интерсного в жизни, напр. комп), а те, кто покупает аттестаты, дипломы - наверное, им тоже по барабану, т.к. напрягаться не надо и переживать за ребенка не надо
    Но я хочу, чтобы ребенок учился и ему не мешали в этом другие, кот. знают, что им и 4 хватит в этой жизни (касается тех детей, кто может, но родители не требуют, ну и ладно)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Фотки на сайте школы. У вас камерная школа. В классах по 8-12 человек, а теперь представьте 30 человек в классе. И почти все звезды. С отдельными детьми здесь никто носиться не будет. Мою это периодически задевает, как так в школе мы были звездой, а тут она чуть-чуть напряглась и никто ее на руках не носит.
    Некомфортно вам будет, ИМХО, психологически.
    Насчет тестирования. Там не супер сложные задания были для тех, кто действительно учился в школе.
    У нас теж в класі всі зірки
    І вони чудово вміють з цим жити. Кожен знає собі ціну, але стосунки ніхто не з'совує*-)

Питання не в 30 дітях в класі, це не горе в такому віці. Питання у ставленні. Не треба носити на руках - повірте, в Катеринославі їх на руках не носять точно - але ставитись до учнів, як до особистостей- обов'язково*-)

Між двома крайнощами є золота середина.

Дописів
    2 411

Типово

Думаю, що УАЛ дешевше нашої нинішньої школи - точно
    І потім, не плутайте комунальний заклад з закладами інших типів)

Мені, чесно кажучи, смішно було слухати директора, який жалівся на брак фінансової уваги до ліцея з боку місцевої влади і на те, як вони за власний кошт купують смарт-дошки)

Я розумію багато чого, трішки в курсі механізмів фінансування освітніх закладів, обізнана і зі складнощами, проте не все так печально)
    мой сын пришел в ЛИТ из частной школы.
    В нашем классе учится мальчик из вашей школы.

Может, вы не так директора услышали? Жалуются, когда есть в планах, в будущем, деньги попросить отдельно у родителей на те же доски, ПК или еще что-то. Но родители у нас к этому не касаются. Лицей себя оснащает сам.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

мой сын пришел в ЛИТ из частной школы.
    В нашем классе учится мальчик из вашей школы.

Может, вы не так директора услышали? Жалуются, когда есть в планах, в будущем, деньги попросить отдельно у родителей на те же доски, ПК или еще что-то. Но родители у нас к этому не касаются. Лицей себя оснащает сам.
    Ви з Планети щастя, якщо не помиляюсь? Віддалено приватна школа

Та все я так почула. повірте, працювала з освітянами нашими дуже тісно певний час - розумію і міжстрочні посили, і прямі))

Йшлося про аргументацію обов'язкових внесків в державній школі)

Дописів
    2 411

Типово

Ви з Планети щастя, якщо не помиляюсь? Віддалено приватна школа

Та все я так почула. повірте, працювала з освітянами нашими дуже тісно певний час - розумію і міжстрочні посили, і прямі))

Йшлося про аргументацію обов'язкових внесків в державній школі)
    Дело в том что ЛИТ относится к Унивеситету и он отдельно не финансируется как отдельная школа. Финансируется Университет, а потом уже происходит дальнейшее распределение средств внутри ВУЗа. Университет большой.

Да, из Планеты. И с опытом учебы в обычной школе.
    перевели сына в Планету в начальной школе .

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Дело в том что ЛИТ относится к Унивеситету и он отдельно не финансируется как отдельная школа. Финансируется Университет, а потом уже происходит дальнейшее распределение средств внутри ВУЗа. Университет большой.

Да, из Планеты. И с опытом учебы в обычной школе.
    перевели сына в Планету в начальной школе .
    Це не так.
    ЛІТ - комунальний заклад освіти. Хочте - нарию документи зараз. Його брали на баланс, на нього кошти виділяються. І містом, і областю (Вілкул регулярно підкидав і підкидає ) Про УАЛ - забрала слова назад*-))) Теж комунальний вже)

І ПЩ - теж комунальний заклад*-) З комерційною складовою)

о! У мене ж на руках довідка про зарахування. З печаткою. Цитую: "Управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Комунальний заклад освіти "Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара".
    Востаннє редагував Ірчик: 30.05.2013 о 16:33

Дописів
    2 411

Типово

Я не могу понять, вам не нравится что нужно платить?
    Сейчас не нужно платить, наверное, только в интернате для глухих...имхо

Дописів
    2 526

Типово

Це не так.
    ЛІТ - комунальний заклад освіти. Хочте - нарию документи зараз. Його брали на баланс, на нього кошти виділяються. І містом, і областю (Вілкул регулярно підкидав і підкидає ) Про УАЛ - забрала слова назад*-))) Теж комунальний вже)

І ПЩ - теж комунальний заклад*-) З комерційною складовою)

о! У мене ж на руках довідка про зарахування. З печаткою. Цитую: "Управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Комунальний заклад освіти "Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара".
    Там что-то непросто со зданием - оно было на балансе ДНУ, а теиерь уже не знаю на чьем. Как организация - да, это коммунальное учреждение. А как форма собственности на здание - не знаю...

Дописів
    9 097

Типово

Заклади міського підпорядкування

Комунальний заклад освіти «Дніпропетровський ліцей інформаційних технологійпри ДНУ
    ім.. Олеся Гончара» Дніпропетровської міської ради

Комунальний заклад освіти «Українсько – Американський ліцей»Дніпропетровської міської ради

Вот где-то так. ЛИТ с прошлого сентября не финансируется из бюджета.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Я не могу понять, вам не нравится что нужно платить?
    Сейчас не нужно платить, наверное, только в интернате для глухих...имхо
    Нє, не так. Я звикла розуміти, за що плачу. Отак.
    Чесно, без локшини і казок*-)

Не варто плутати приватну школу, яка заснована приватною особою, жодної копійки не отримує з міського або будь-якого державного бюджету, не має субсидій, пільг і т.п. І школи, які фінансуються з бюджету, але у той чи інший спосіб легалізували обов'язкову додаткову оплату і стали вочевидь комфортнішими, принаймні зовні, за "звичайні".

Я не проти варіанту "кожен виживає, як може", але про нього потрібно чесно говорити, а не показово бідкатись

Зрештою, повторюсь, фінансова складова в двох ліцеях для мене є останнім чинником.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Вот где-то так. ЛИТ с прошлого сентября не финансируется из бюджета.
    навпаки*-) ІІК навіть хвалився, що оcкільки він тепер комунальний - вони можуть з чистою совістю робити там ремонти за бюджетні гроші і не мати суперечок з бухгалтерією!

Комунальний заклад освіти НЕ МОЖЕ не фінансуватись! Це - захищена стаття бюджету. Загрожує великими неприємностями, і взагалі - нонсенс.

Про УАЛ виправилась. Свого часу, пам'ятаю, засновниками були НГУ і якийсь там імпортний виш. Імпортний виш, схоже, вчасно зрозумів, що тре робити ноги

Сторінка 44 з 200 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті