| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
От цікаве спостереження винесла з усього: ЛІТівці (принаймні батьки) дуже болісно сприймають бодай найменшу критику або припущення, що ЛІТ - не кращийЦе випадковість, чи особливості закладу? *-))
Главное, чтоб информатику не преподавала Малоиван, я имела возможность с ней познакомиться на ПК в этом году. Хотя могу сказать ей и спасибо, т.к. после этого знакомства, я уже точно приняла решение, что поступать мы не будем и останемся в своей школе точно.
з.ы. для полноты и объективности картины, хочу поблагодарить замечательных педагогов ПК Наталью Вильгельмовну и Андрея Владимировича, знания дали.
Побувала вчора на батьківських зборах. Гм-гм...трішки шокована.
Про враження розповім після зборів в УАЛі, щоб вже напевно*-))
Честно сказать, никак не могу понять: как можно сравнивать УАЛ (гуманитарный упор) и ЛИТ (информатика).![]()
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Ну, я вражена неприємно
Я би не говоила напевно про гуманітарний упор УАЛа - це раз.
І друге - я продовжую шукати якісну школу для всебічно розвинутої дитини без яскраво виражених сильностей до якогось з предметів. Тому що не готова жертвувати знаннями з мови або історії на користь знань з фізики або математики.
Я понимаю, что это относится к моему посту. Я не сравниваю специализацию, но мониторить уч. заведения мне никто не запрещает, т.к. мой ребенок, как и у Ирчика, и умный и красивый: учавствует в районных и гор. олимпиадах, как по гум. предметам, так и по мат-ке. И вот шо нам теперь с этим делать?![]()
От УАЛ в цьому плані, судячи з того, куди вступають його випускники, дає ширші знання без чітко вираженої спеціаліації. На той самий "Системний аналіз" до мого чоловіка неодноразово приходили діти з УАЛу і успішно вчились.
Це поки що теж лише кількарічні спостереження, на зборах ще не була, повне враження скласти не можу)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks