Насправді, я вже пошкодувала, що заявились і в ЛІТ також
Зараз дитина, яка провчилась 7 років у приватних школах і має купу друзів по "Що? Де? Коли?" з ЛІТа схиляється саме до цього закладу, хоча ми давно планували в УАЛ, відходили там на ПК.
Що мене тішить - вона не боїться математики і фізики і готова підтягуватись і вчитись.
Що хвилює в першу чергу (навіть не її любов до літератури і історії, яка навряд чи буде серйозно затребуваною в ЛІТі) - це характер і організаційн моменти. Дитина, яка звикла ходити в демократичні школи без шкільної форми, з людяним і дщо навіть вільним підходом до виховання, яка на несправедливе зауваження вчителя може вступити в дискусію), яка цитує Конвенцію з прав дитини і пропагує рівність, чесність і спрведливість, судячи з відгуків, важко звикатиме до жорстких умов ЛІТу.
І це, вочевидь, виправдано - з огляду на профіль ліцею, але я не певна, що нам так вже потрібні ті математика і програмування, щоб йти на такі жертви.
Наша впертість і свободолюбивість і в УАЛі становитиме проблему, проте в ЛІТі, думаю, ще більшу...
А от донька, схоже, має іншу позицію і оптимістично збирається продовжувати захоплюватись історією і німецькою "зверху" навчальної програми![]()

Відповісти з цитуванням
Чуть с его стипендии не вычла, но пожалела...

Bookmarks