| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Евросоюз и Ангела Меркель собственноручно толкнули Украину в загребущие тоталитарные объятия ТС и варварского Мордора
Видимо, в Европе не считают Украину европейской державой, увы.![]()
ото и смотрю шо сознательные в трансе...
Андрій Юа _ 26.05.2013 10:09
Ви тут посміюєтесь, а мені здається, що все не так вже і весело. Можливо Путін реально задумався про підписання Україною угоди з ЄС. І вирішив активніше поторгуватися з Януковичем. Боюсь, що може зробити пропозицію, від якої неможливо відмовитись.
Ernst Raxarov _ 26.05.2013 10:28
Схоже з українським бюджетом справи зовсім "дрянь", європейські умови виконати - рівнозначно самому собі вирок підписати, тож Янукович поїхав "здаватися"...
Українці _ 26.05.2013 10:56
... Интересно девки пляшут ....
Чувак іде в Європу, а літає (екстренно) в рашшу ....
Я так думаю - будемо ми в ЖОПІ, а не в Європі.
dsfd667 _ 26.05.2013 11:16
Посдавать все хочет. Трубу, ПХГ, всю систему распределения газа внутри страны. Пора выходить на улицы - дальше уже некуда.
... дак чо, следующее Повстання будет за трубу? ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
...кстати, под словом "Европа" мы понимаем фрау Меркель, я не ошибаюсь?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks