| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да убирать
Нет не убирать
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
а цей за кого вболюває?
Долучення 1120026
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Следующее утверждение истинно.
Предыдущее утверждение ложно.
Пьяница - такой... пьяница и Дебил..
Воевала вся страна.
Че хотел то сказать плакатиком, убогий?
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Я никогда не терял достоинства и не унижался. Не нарушал присяги и не предавал свой народ. Что ты мне можешь предъявить, Вася ?
Нижайше прошу прощения, Ваше Арийско-Европейское Сиятельство. Как мне только в голову могло прийти, что простые украинские колхозники могли сотрудничать с оккупационной администрацией и за щедрую пайку гнобить своих же односельчан, выслуживаясь перед новыми хозяевами ? Накатило, видать что-то.![]()
Яке свято? Понад 20 мільонів загинуло (думаю що це дуже занижені підрахунки). Більшість із моєї родини загинули в перші 2 роки цієї війни. Ви пропонуєте мені святкувати день ганебної війни? Спочатку знищили 8-х сестер та братів моїх батьків голодом, потім зарештували діда, який працював машиністом паровоза, та щоб не вмерли діти, змітав борошно з піском в вагонах. Цей скрип піску на зубах моя мати досі пам`ятає. А потім розповіли про захист Вітчизни. Захист від кого? Одні покидьки захищались від інших. Фразу Сталіна про вбивство мільонів та її статистичне походження, пам`ятаєте? Святкуйте на кістках!!!!!!
Победа была Пиррова. Ее не праздновать, а помнить надо - и говорить правду о причинах войны. Чтобы не повторилась.
А правда эта неудобна и Западу, и пост-СССРу и международному еврейству.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks