| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Прикольно тобі! А в мене майже всі рідні на війні загинули- прадід та його брат, в діда збоку матері було троє братів з війни повернувся лише один. Сам дід після війни до табору потрапив бо був в німецькому полоні.
ЗІ Коли у тебе хтось з близьких загине, обов'язково повідом я на цей день якусь святкову подію влаштую, це ж так чудово - горе майже в кожній родині а у вас щастя! Так?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
За покорением средней Италии пришла очередь южной Италии, за самнитскими племенами очередь греческих городов. Не надо забывать, что это были те самые греки, которые славились изнеженностью на весь мир и у которых в году праздников было больше, чем будней. (с)
Прошло больше двух тысяч лет, а ничего не изменилось![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Не буду я нічого з твоєю дупою робити.
Зрозуміло, зариганого бидла на вулицях менше не стане..А мы победу над фашизмом отметим..
І знову малолітній прищ присмоктується до перемоги 86+ річних. Що ти переміг? Коли? Де? Тьху не ганьби ветеранів йолоп.Победили в 45м..победим и в 201надцатом и дальше.
Вот ты глупый и не русский..Поминают в поминальные дни..их очень много у христиан МП..А победы празднуют..Ими нужно гордиться что бы не плодить рабов в поколениях..На кой поминать души..которые в этот день сами радуются..Ну какое настроение у вашего родственника наблюдающего за вами в День Победы..ради которого он погиб..На унылого родственника готового стрелять своим в спину..Ну бред в голове..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks