| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а я против постоянных переходов туда-сюда
и что я делаю на улице в 21:00 вам ни за что не догадаться
ещё один поборник нравственности выискался ,)
с какого это перепугу в 21:00 ЛЕТОМ нечего делать на улице!?
как раз жара спадает - самое времы гулять.
про немцев - совсем мимо
другой климат, другие традиции: нам ближе южный сценарий жизни, когда она (жизнь) кипит не с 5 часов утра, а вечером, когда спадает летняя жара.
Ну а потім будете писати про 22 на вулиці, ще потім про 23 і т.д..
Люди влітку на вулиці в цей час не тому що годинник показує стільки годин, а саме тому що сонце сіло і стало не так спекотне.
І від зміни поясу сонячне світло та спека не будуть так синхронізовані…про немцев - совсем мимо
другой климат, другие традиции: нам ближе южный сценарий жизни, когда она (жизнь) кипит не с 5 часов утра, а вечером, когда спадает летняя жара.![]()
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
от спасибо, шо вы мне очевидное рассказали
а думала не догадаетесь
и смотрите как вы узко мыслите: только о своем - о гульбищах
а люди ещё имеют приусадебные участки, на которых после окончания раб.дня надо что-то сделать и желательно засветло и не по жаре.
на счет синхронизации света и тепла: а они летом, сука, всегда "синхронизовані"
не замечали?
Л_Пт с Банзаем в 3 утра встают и идут сено косить, курей пасти и картошку поливать...
Либо не знают, что такое частный дом или дача.
Раньше после работы можно было поехать на дачу, собрать огурцы-памидоры-чарешню-ягоду малину и прочая, полить шото...
И засветло домой вернуться.
А когда в 20 уже темно...
В общем квартирным узникам этого не уразуметь...
Видно точно принцип "баба яга против".
Ибо ни Л_Пт ни Банзай так и не сказали: нахрена в 4 утра вставшее солнце.
Даже если на 8 утра на работу. Даже если на 7...
Причем тех, кто работает с 8 явно меньше, чем тех, кто работает с 9-10.
Я з вас просто прикалуюсь у цій темі.
Ладно вже коли ви говорили про робочі часи, мов злі дяді вас заставляють працювати до самого вечора, і ви сподіваєтесь що зі зміною поясу злі дяді підуть вам на зустріч.
Але коли ви пишете про вихідний, де самі собі робите графік… Зараз ви значить не можете себе заставити поїхати на дачу на годину раніше і на годину раніше приїхати назад. А ось при штучній зміні поясу ви автоматично станете раніше просинатися та приступати до своїх справ…
Прийміть це як аксіому – від зміни часу рух Сонця по небу не змінюється. І спека спадати раніше не буде.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
в натуре прикалываетесьЗараз ви значить не можете себе заставити поїхати на дачу на годину раніше і на годину раніше приїхати назад.
иначе надо признать, что вы - дебил:
у человека есть график рабочего времени, установленный не им
и есть дача, на которую он хочет успеть попасть засветло после работы
дальше продолжать?
или может уже достаточное количество раз повторено?
но это должна сделать ВСЯ странатобто, раніше прийшли на роботу, раніше пішли з неї.
а никто этого делать не собирается
собираются тупо оставить нас круглый год на зимнем времени
максимум - пусть "деяка регионщина" (луганщины там всякие) начинают работать на час раньше
ага
"если у народа нету хлеба - пусть ест пирожное"
В цьому і вся суть спору.
Замість того щоб щось змінити в своєму житі, раз режим життя не задовольняє, krissa та їй подібні хочуть щоб усі інші змінили свої режими, щоб підстроїтися під незадоволених.
Але цього не станеться. Навіть якщо по якійсь причині в нас і поміняють штучно пояс.
Yar
Гуманітаріям не зрозуміти законів фізики, ось і доводиться вигадувати, що повинні відповісти опоненти. Хоча досить просто прочитати – рух Сонця не залежить від того, як люди вирішують вимірювати час.Можно, я за них отвечу?
Подумайте, чому ваша робота починається саме у означений в регламенті момент, і дайте відповідь хоча б самому собі, що зміниться, якщо полудень прирівнювати не 12 годинам, а 14 чи 18.
подожжите: что изменится, если крисса изменит свой режим дня? и кто это под меня щас вынужден подстраиваться ?В цьому і вся суть спору.
Замість того щоб щось змінити в своєму житі, раз режим життя не задовольняє, krissa та їй подібні хочуть щоб усі інші змінили свої режими, щоб підстроїтися під незадоволених.
Але цього не станеться. Навіть якщо по якійсь причині в нас і поміняють штучно пояс.
если все учреждения и организации останутся на своем прежнем графике работы
с кем я буду работать в 7:00?!
это если вы дворником работаете, то да - вам никакой разницы во сколько начинать мести (и то, раньше дворники заметали ДО массового выхода людев на улицы, а не прямо им на ноги)
а если я работаю с другими организациями?
кто будет меня возить на 7:00, если транспорт начинает ходить в 6:00?
в какой садик отвести ребенка, если они все с 8:00, а я на работе (по вашей логике, начав с себя) должна быть в 7:00?
в какой суд попрется с утра пораньше Банзай, если судья ещё третий сон досматривает?
с каким банком мне поработать в 7:00, если они все с 9:00?
и как мне дождаться конца банковского дня, если по вашей логике, я в 16:00 должна уже срулить с работы, а транзакция пройдет в лучшем случае в 17:00?
вы явно прикидываетесь, потому что уже и слону понятно, что режим жизни и работы не строится отдельно взятым человеком вне привязки к общественному режиму.
ничего не изменитсяПодумайте, чому ваша робота починається саме у означений в регламенті момент, і дайте відповідь хоча б самому собі, що зміниться, якщо полудень прирівнювати не 12 годинам, а 14 чи 18.
вот настало летнее время и полдень далеко не в 12:00
кто-то умер?
заблудился?
утонул?
вроде нет
это все условности.
krissa, де я писав, що під вас хтось зараз піідстроюється?
Я однозначно написав:
чого, звісно, ніколи не буде.хочуть щоб усі інші змінили свої режими, щоб підстроїтися під незадоволених
Я вам з самого початку теми і пробую саме це і пояснити:
коли багато хто тут писав, що не розуміє, чому вони працюють з 9 чи 10.режим жизни и работы не строится отдельно взятым человеком вне привязки к общественному режиму
Єдине що може зробити окрема людина - це змінити своє місцезнаходження у суспільстві. Іншими словами - поміняти роботу, раз та що є не задовольняє.
Залишилося вам нарешті збагнути, чому у суспільства саме такий режим.
І це не злі дяді, які хочуть вам погіршити життя. Це закони природи та біології людини.
Зараз нарешті день довше 12 годин. Можна і експериментувати. А інші півроку? Ближче до літа теоретично можна було і ще б активніше поекспериментувати з часом… Але люди погано переносять зміну режиму на годину через кожні пару тижнів, як змінюється світовий день поблизу рівнодення. Так що хоч не хоч, а доводитись орієнтуватись не на дні сонцестояння, а на щось посереднє, близьке до 12/12.вот настало летнее время и полдень далеко не в 12:00
кто-то умер?
заблудился?
утонул?
вроде нет
слушайте, шо вы меня все время путаете?
какие законы природы вынуждают начинать раб.день в 9:00 и при этом переходить в часовой пояс, который явно этому режиму общественной жизни не соответствует?
вот если ореинтироваться на ваше среднее и учитывать что таки да: люди плохо переносят постоянную смену режима жизнедеятельности, то следовало бы наступившее летнее время оставить навсегдаЗараз нарешті день довше 12 годин. Можна і експериментувати. А інші півроку? Ближче до літа теоретично можна було і ще б активніше поекспериментувати з часом… Але люди погано переносять зміну режиму на годину через кожні пару тижнів, як змінюється світовий день поблизу рівнодення. Так що хоч не хоч, а доводитись орієнтуватись не на дні сонцестояння, а на щось посереднє, близьке до 12/12.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks