| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ИС, шото ты совсем не радостный
Зы. Геническ и тогда был УГ))
А если по теме - Бабушки уж лет сорок как на нашем свете нет , а прожила "счастливо" при ссрсре - Муж погиб на войне , хата сгорела , сама подняла шестерых детей , дом построила , 50 лет отработала в колхозе за трудодни и начислили пенсию в 23 рубля -ВОТ ОНО СЧАСТЬЕ!!
Ад был при жизни.
А навіщо споживачеві знати принципи???Нас зараз оточують багато складних приладів,і що?Потрібно знати принципи функціювання кожного складного приладу?Навіщо?Для прикладу:я працював 11років на аккумуляторних підприємствах,потім став займатися торгівлею аккумуляторами,зважаючи на мій досвід,це для мене не важко,я в цьому фахівець,але навіщо покупцю,який фахівець в зовсім іншій галузі,ще вивчати аккумуляторну галузь?І що?Навіть вивчивши,він зможе бути розумніше ніж я?(в нього досвіда в 11 років роботи нема...,хіба що пару вечорів інтернету).В сучасному світі я вважаю достатьньо бути фахівцем у своій справі і мати аналітичний склад розуму,бути трохи психологом щоб розумітися в своіх бажаннях/потребах і в тому що нам хочуть продати і як,і хто....функціювання складного приладу
Интернет-магазин автомобильных аккумуляторов,доставка,установка.Тел.096 299 06 06 ; 095 080 22 10 ; 063 119 07 17 ; 788 83 70. http://www.avtomag.dp.ua
Есть одна МААААЛЕНЬКАЯ подробность. За сорокалетней давности разработкой числятся четыре трупа. А за Шаттлом - четырнадцать. Вы какую для полетов предпочтете?
Какая прелесть!
А до того зимой в сандаликах ходил? Суровое у вас детство было...
Какая кыцюня!
А ему и не нужно быть умнее разработчика. Но чтобы купить не говно по сверхценам - базовые знания необходимы. Ваш КО.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks