| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я тобі довожу те з чим ти вже й сам погодився. ти, як інженер, не здатний організувати виробництво. тому ти, як інженер, не здатний вивести країну з кризи. а тому, яке ти маєш право звинувачувати у своїх проблемах не інженерів, які таким як ти зарплату платять, бо вміють організовувати виробництво?
менеджер повинен керувати. інженер - не спроможний
де ти бачишь що я тут когось звинувачую... тут спитали чого ми в жопі я сказав... тобі не сподобалось... будемо і далі в жопі,
ЗІ наідь якщо б тобі сподобалось, то це б нічого не змінило, тому что був би ти, я та СергОв... не така вже й сила...
ЗІ ЗІ з такою кількістю паразитів НІХТО не спроможний організувати виробництво..що ми й бачимо за вікном...
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
во первых это не их идея, во вторых это совсем не идея..
ЗЫ инженеры нужны всем и всегда.. даже ноут за которым ты ща сидишь разработали произвели и сопровождают инженеры...это как с сусликом..
ЗЫ ЗЫ агрономы зоотехники врачи и прочие повара тоже нужны ВСЕМ И ВСЕГДА....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
з.і. і ще одне. інженер (маркшейдер) Пахло зараз на найвищий менеджерській посаді України
бачиш до якої жопи Україну інженер довів?
А зачем его делать, если его продать не получится ?
Или для этого нужны суперпродажники ?
А можно я буду делать то, что у меня покупают, или то, что мне заказывают ?
А продажники пусть сосут, или на моих условиях сотрудничают.
Надеюсь, серьезных возражений не будет ?
И зуб дадим ??
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks