| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А в это же время у советских людей совсем другие проблемы)
![]()
Ну Вас особисто до совкофілів не відношу, проте і Контактер, і Досвідчений та й інші реально мастурбують на совок! І виявляється що слова "по спєкулятівной ценє" для них не пустий звук, отак дивним чином вони визнають що замість біля мартену силікоз заробляти вони "барижничали" "форцевали" та спекулювали. Плюс вони визнають що в "прєкрасном прошлом" було багато мінусів на яких такі кровосісі як вони наживалися.
ЗІ так ви були як Міронов в "Бєрєгісь автомобіля"?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Не читал,что вы там пишете,но много раз встречал фразу"самое счастливое поколение это те кто родился в конце 50-х начале 60-х, я как раз к ним и принадлежу. Счастливое детство,комсомильская юность(без иллюзий)дальше большинство смогло ,вписаться в современную жизнь,я просто с трудом вспоминаю тех кто бедствует ,их еденицы,но они есть.
Я рад за тебя.
Могу на украинский перевести,если не понял.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks