Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я знаю, здається, як мінімум парочка таких... а може й три, вже забув.
А що ж ви хотіли? То ж російський тест, для росіян.
Секрет моїх 12/12 в тому, що я не лише бачу такі питання, але знаю ті варіанти відповідей не неоднозначні питання, які складачі тесту вважають вірними.
Чи я дарма з піддослідними тут панькаюся?![]()
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Врожденный порок капитализма-неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма-равное распределение нищеты.
Уинстон Черчилль
Врожденный порок капитализма-неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма-равное распределение нищеты.
Уинстон Черчилль
Українська мова є самодостатньою силою , яка на ментальному, підсвідомому рівні багатьом може мізки вправити у правильному напрямку.
Якщо додати гіперболічного збільшення для розуміння, це є своєрідна мантра яка створює захисну оболонку (як у дитині- навколоплідна)і дає змогу розвиватися людині і в інтелектуальному і фізичному напрямку. При чому зберігаючи і посилюючи національну складову.
Уинстон Черчилль
Мені все рiвно, якою мовою балачки балакати, я вільно розмовляю російською та українською в західній варіації. Сперечатися безглуздо - єдиного варіанту державної мови ще не iснуэ, латинь насилу заміщає терміни, якi століттями використовували і не тільки в наукових галузях.
Что мешает каждому выучить два языка, как можно не признать величие и необходимость русского языка, мы на нем пишем, думаем, он богаче, он привычнее славянскому уху, без русской классической литературы, не будет гармоничного развития духовности.... ИМХО
Сколько не писалось бы по этому поводу, все равно банально ведутся толпы на старые уловки.
Во все века один прием манипулирования массой: как только хотят народ нагнуть, замутить что-то для власть имущих - кидают "народу" заезженные проблемы - язык, религия, табакокурение... и пока той чубы скубає, та лоба б'є...
Половина страны говорит и думает по русски, значится ждемс возвращения лозунгов - русский второй государственный или украинский единственный государственный или... пипл-то хавает![]()
Сестро , якщо піднімемось разом до молитви , здолаємо лукавого, якій діє через цих відьмаків тестостеронів бісових, та дакот спокійних, якщо ми християни то і чинимо по христіянськи, живімо в братній любові і довіряймо Богові та Його опіці-як над кожною людиною зокрема, так і над всією Святою Церквою, над нашою Українською батьківщиною, над Українцями.
А Тестостерони і Скрозніки це справа рук Сатани, ворога роду людського, який діє під маскою добра,"благих намірів" щодо України , якими вистелена дорога до пекла. Але на те вона і скала, наша свята віра, щоб не могли її здолати "ворота пекельні", щоб боротися з єресями і напоумлювати вірних, на душі яких чекає ворог Бога і людей - диявол.
Покайся , та возвертайся до братів,- вірних синів України.
Якщо ні -то горіти тобі довічно у пеклі,
Уинстон Черчилль
1,2 млрд китайців сміються з цієї тези, а також 0,5млрд арабомовних, 0,36 млрд носіїв хінді, 0,34 млрд англомовних, 0,32 млрд іспаномовних мешканців планети регочуть з величі російської мови!Навіть португальською користуються більше людей!!!
Ага особливо Пушкін:без русской классической литературы, не будет гармоничного развития духовности..
I loved you, and that love to die refusing,
May still - who knows! Be smoldering in my breast.
Pray, be not pained -- believe me, of my choosing
I'd never have you troubled nor yet distressed.
I loved you mutely, hopelessly and truly,
With shy yet fervent, tenderness aglow;
Mine was a jealous passion and unruly….
May Heaven grant another loves you so!
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
НІІІІІІІІІІІІІ!!!!!!!!!!!!!!!!
тобто - нєєєєє!!!!
як легко ти посилаєш до пекла, друже! а я ж - жива людина, як і Тестостерон і Дакота.
ми хочемо жити й радіти життю, та щей думати і розмовляти на тій мові, яку нам дарувала рідна мати. я маю на увазі мати в прямому сенсі а не в переносному, якщо ти розумієш, що я хотіла тобі сказать.
невже за це посилають до пекла? це - звіряча жорстокість, якась середньовічна дикість, друже мій!
як можна сподіватися побудувати Свіле Майбуття такими методами? хіба що, діючи так само як в свій час діяли Сталін та Пісістрат!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks