добрый день, а есть набор для ламинирования?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
добрый день, а есть набор для ламинирования?
Ленчик, привет!
Подскажи плиз Микстон синий - это какой номер?
Попробовала одну прядь осветлить пудрой, получился медный
Вот на сайте вычитала подтверждение
Пример
С 6 уровня на 9 у нас преобладает желтый пигмент, нейтрализуем фиолетом, добавляя в краску 2 см или 1 гр. Фиолетового микс-тона.
С 4 уровня на 6 преобладает медь, нейтрализуем синим цветом, добавляя синий микс-тон 5 см или 2.5 гр. это мой случай
Синий - это пепельный? Единичка что-ли?
Лен, всё я определилась!
Закажи мне 9,1 1шт
ок.
мікстони з безаміачною не мішаються.
ок 9,1 записала.
Глянь ще таку штучку http://www.acme-prof.com/catalog/osv...ABviolet%C2%BB
Востаннє редагував Elena_Yush: 24.12.2012 о 21:45
Ура, я нашла свои любимые шампуньки) А то мне в Соло сказали, что их снали спроизводства
Позже еще красочку присмотрю и сделаю заказ.
Хочу попробовать краску Бьюти Плюс. Вы не знаете как она постойкости, как часто нужно краситься?
Здрастуйте.
Дуже рада, що можу стати у пригоді.
Щодо безаміачної фарби - останнього разу фарбувалася саме нею - мені дуже сподобалося. Змивається повільно (я пробувала інші безаміачні, то кожного разу при митті голови і вода, і рушник були коричневі). У мене є трошки сивини - там колір повністю кавовим не став - був мідний, але загалом волосся профарбувалося рівномірно - колір насичений, блискучий. Як мені здалося, колір став менш виразний десь через 2 тижні (мию голову через 2 дні). Як я вже казала - маю сивину, тому фарбуватимуся тепер чередуючи Сієну та Б"юті.
Наступне замовлення 9-го січня. Приєднуйтеся)))
Востаннє редагував Elena_Yush: 26.12.2012 о 13:45
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks