| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой, як я рада, що все посмакувало! Бо Ви хвилювались і я хвилювалась... ще й погода така нельотна була
Сподіваюсь, мету досягнуто
І Вам спасибі за замовлення і за відгук! Звертайтесь, завжди буду рада ще зробити Вам смачно!*-)
нарізку насправді теж на мене можна було навантажити! Я б порізала на слайсері, розклала - і взагалі б не переймались цим. За це я грошей не беру - все одно їжджу за продуктами, зайву палку ковбаси в кошик вкинути не важко
Ира, а можно к моему заказу добавить 1 кг пирожков, но так что 0,5 кг с картошкой. 0,5 кг с капустой. Если это сложно, тогда только с картошкой. Но пирожки однозначно добавляйте. На счет доставки - перехожу в ЛС.
Заказ:
15 шт. -Рулетики з млинців з червоною рибою (пів млинця)
1о шт. -Чорнослив в беконі з блакитним сиром
1о шт. -Виноградинки “в кофтинках” з бринзи і фісташок
15шт -тарталетки: с салатом из сёмги
20шт "стовпчики" з баклажана і помідора з часником
10шт Міні-піци (букет з міні-піцок)
Тіффані" (куряче філе, сир, яйце, мигдаль, виноград)
Здравствуйте
Глаза разбегаются, слюнки текут.... выбрать очень сложно... Помогите !!!
Хочу заказать у Вас на ДР ребенка закуски(горячее и салаты сама осилю, а вот удивить чем-то хочется)
Пробовала Ваши слоеные закусочки - безумно понравились, может еще что-то порекомендуете
Можете прописать стоимость, если можно с фото
Нам нужно 23.12, успеем?
пока продумываю меню на 31.12, запишусь я и на сл. пол года
записываюсь на
10.02.2013 - 5 чел
7.03.2013- 5 чел
![]()
Здравствуйте Ирина, меня зовут Юля, у меня намечается фуршет на 7 января. Хотела спросить исходя из Вашего опыта, сколько будет стоить вкусненький сытный фуршетик на 10 человек и как это у Вас происходит, напишите мне, спасибо.
Записала. відповіла.
Доброго дня!
Вартість фуршета залдежить від складності страв і вартості продуктів. Якщо Ви замовляєте щось з крабових паличок - ціна одна, з червоною ікрою - ціна інша
В першому повідомленні теми є кілька прикладів фуршетів, які мені вже замовляли. Там же є і ціни з розрахунку на 1 особу. Додатково сплачується вартість одноразових пластикових контейнерів і доставка, якщо потрібна.
Меню я надсилаю на електронну пошту.
Визначитись необхідно за тиждень до дати.
Здравствуйте. Бросьте прайс пожалуйста [email protected]/
На 31-е еще можно втиснуться?))
Ну давайте хоть прайс на [email protected] будем вібирать
Здравствуйте. Бросьте прайс пожалуйста [email protected]
Ира, хочу забронировать дату -6 01 2013, а с меню еще буду определяться. Заказывать буду фуршетное меню.
Востаннє редагував Nelyana: 16.12.2012 о 22:20
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks