Можно пошалить?
Условия задачи - есть 2 церкви "Огонь Пробуждения" Ломейко и "Дамодара Хари Кришна" Нитая.
До темноты нужно укрыться в одной из них и принять веру. А то - смерть. Вариант "Лучше смерть" - не принимается и не расматривается.
Голосуем!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Можно пошалить?
Условия задачи - есть 2 церкви "Огонь Пробуждения" Ломейко и "Дамодара Хари Кришна" Нитая.
До темноты нужно укрыться в одной из них и принять веру. А то - смерть. Вариант "Лучше смерть" - не принимается и не расматривается.
Голосуем!
У Нитая, если я не ошибаюсь, нельзя мясо есть??
Придется в огонь...![]()
I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one
не, загорю заодно
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Хван, вот не принимаю я двоичности
всегда есть варианты..
быренька организовать свою церковь? до темноты? не?
carpe diem
вот откуда эта категорчиность?
не буду выбирать...
Ломейко, канешна, менее агрессивный,
но Nitay более жизнеспособный
имхо
carpe diem
А мне Нитай не кажется таким уж агрессивным (хотя- есть немного), и вообще- он и его позиция мне симпатичны. Я б к нему и просто так пошла, без темноты. Только я уже в другом месте укрылась.Ломейко, канешна, менее агрессивный,
но Nitay более жизнеспособный
з.ы. к Ломейко- точно не пошла бы.
Из этого Не выбираю. Я к умным и красивым![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Потрібно робити нову релігію (доїдаючи шматочок м’яса)…
Усі обирайте Нітая! Він же крім усього поширює каріанство під гаслом "Ми упевнені у силі розуму!". А це значно перспективніше, ніж боротьба з Ктулхою!
А що тварин вбивати неможна - то нічого. Ми будемо зі свиней катетером кров цідити, методом ліпосакції сало видобувати... кров"янки наваримо і їстимемо! Одним словом - розум завжди знайде вихід!
Додаткове зізнання: не останнім аргументом на користь Нітая стало те, що Хваннадальсхнукюр вже був там. Чомусь у мене немає сумнівів, що з ним можна буде у чомусь переконати кришнаітів. А хто до того ж не сумнівається у мені - йдіть за мною! Я вам покажу де Нітай телят не пас!
Востаннє редагував Володимирович: 07.11.2007 о 04:24
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks