Доброй ночки, очень заинтересовали Ваши блюда, можно ли прайсик и не смогли бы посоветовать меню для маленького фуршетика на 10взрослых и 8 детей без горячего. [email protected] Заранее СПС.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброй ночки, очень заинтересовали Ваши блюда, можно ли прайсик и не смогли бы посоветовать меню для маленького фуршетика на 10взрослых и 8 детей без горячего. [email protected] Заранее СПС.
Дуже завантажені дні, виабчайте, що не одразу відповідаю - всім меню розіслала! Хто не отримав - кажіть, повторю!
Всім, кого цього тижня нагодувала - смачного!
І по ходу прохання:по можливості, все ж якомога раніше бронюйте дати і визначайтесь з меню. Приготувати за добу від моменту замовлення і до видачі фуршет на 40 осіб - це той ще екстримВтім, і з цим впоралась - вийшло чудово *-)
Добрый вечер! Когда ждать колбаску? Если местечко освободится на 31 декабря для фуршетика на 5 чел.маякните пожалуйста
![]()
Добрый вечер. Ирочка, подтверждаю свой заказ на 12 ноября (следующий понедельник). Остальное ушла писать в ЛС.
Добрый вечер! Интересует меню и прайс для фуршета человек на 15. Где и в чем забирать закуски. Спасибо. Жду ответ.
Распродажа детских вещей б/у 0-12 мес. http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=292720
Побачила, списались, все буде. як і обіцяла
Інно, дуже рада, що вгодила і все посмакувало! Сподіваюсь, всім всього вистачило і всі залишились ситими*-)
З радістю приготую для вас і чеез місцяь, і ще не один раз! Звертайтесь!
Меню-прайс надсилаю на електронку - там файл в форматі ексель. Закуски пакуються в разові контейнери (пластикові, фольговані або паперові - залежно від типу і кілкості наїдків, оираю найбільш оптимальний для упаковки варіант) і потім - в картонні ящики, які прошу повертати. За разовий посуд Ви платите і він залишається у Вас.
Забирати з Калинової. Доставка - від 35 до 70 грн залежно від віддаленості від Калинової.
Ирочка, привет. Можно записать мою подругу на 8 декабря? Меню туда ближе согласуем.
И меня на 28 декабря?
Спасибо!
пс или меню надо сразу? Почитала ниже про просьбу.
Привіт!
Записала!
Ні, меню можна за тиждень дати - це ідеальний варіант.
То у мене був крик душі про замовлення "сьогодні на завтра"
І я розумію, що людям треба, що готувати самим часу немає, тому відмовляти не хочеться. Але навіть на закупку продуктів часу витрачається чимало, не кажу вже про саму готовку. В авральних замовленнях доводиться жертвувати сном![]()
Спасибо!!!
Сном не надо!!! Ты же нам нужна выспавшаяся и с хорошим настроением, тогда еда вдвойне вкуснее!![]()
В личку мейл пишу, почитаем пока прайс.
Трішки нового
![]()
![]()
На жаль, часу на фото мало, та й освітлення природнього дедалі менше
Але нові закусочки намагаюсь хоча б якось зафіксувати, щоб можна було зрозуміти, що до чого*-)
Отже, на фото №1: кульки з курячого паштету (не печінка, м"ясо) з чорносливом. Прості м"ясні кульки в мене вже є, тепер ще й з "сюрпризом"
фото №2 - міні-піцци, як більшість знає, подаються у мене на шашличних дерев"яних паличках, як льодяникиТо вони чекали свого часу на деку
і фото №3 - така собі приємна дрібничка - сирні "цукерки" з сушеною вишенькою. Сир - який завгодно від моцарели до маасдама. Замість вишеньки може бути фундук, родзинка абощо. Ідея ця в мене народилась випадково, я, чесно кажучи, такого не зустрічала раніше ніде - тому не була впевнена, чи буде воно смачним*-) Але тестові дегустації показали, що закуска є затребуваною, отож із задоволенням додаю її в основне меню. Вартість - 2 грн/шт
Востаннє редагував Ірчик: 07.11.2012 о 09:27
Ирочка, хотела вам сказать огромное спасибо.
Все что было приготовлено - было очень вкусно, очень, очень вкусно, и красиво оформлено.
Спасибо, что каждый раз вы нам откладываете подносик пирожков, которые уничтожаются прямо в машине, по дороге домой.
![]()
Аню, на здоров"я! Дуже приємно зробити вам смачно*-)
Ну а про відкладений підносик - я досі згадую, як ваш голодний меншенький з Ігорем чекали, поки моя духовка подужає останню партію пиріжківСоромно і хочеться нагодувати пошвидше
А вам їхати далеко воно ще й пахне на всю машину...![]()
Ира, доброе утро. Я бронировала 15-16 декабря, теперь уточняю - мне надо 15 декабря (у нас детский фуршет на 10 человек). Надо 4-5 блюд (предложите, пожалуйста) и домой хочу щучку небольшую без декора и наполеон сырно-грибной, наверное 0,5 кг. И еще пирожки (Аня igor123 очень хвалила) 0,5 кг. День рождения у нас на 10:30, значит, детки будут кушать около 12. Муж все заберет подъедет, сориентируйте на сколько времени и по меню по цене. Спасибо большое.
Ира,добрый день.
А скажите пожалуйста,можно заказать к 30 декабря к примеру(просто не знаю сколько они хранятся) - тарталетки для икры или волованы.
кол-тво штук 30-40.
или я размечталась ))))
если они долго хранятся то можно и раньше.
Ира, здравствуйте. Можно втиснуться на 20 число? Вот примерное меню: рулет з сьомгис сирним кремом; рулет з шинки м’який сир, шампіньойони; еклери Мимоза, еклери з грибним кремом, порционные печеночные тортики на 10 человек.
На 24 ноября тоже подтверждаю заказ. Щуку на 2 кг +- и такой же фуршет. С колличеством человек определяюсь.
написала!
Тарталтки, які я роблю - они для гм.. богатої подачі ікри*-)) В діаметрі 6,5 см.
Волован - менший трішки, але, на відміну від тарталетки, яка зберігається до 2 тижнів, довше 3-4 днів краще не зберігати.
У мене вже дууууже щільно розписані всі дні перед Новим роком, я зможу дати Вам відповідь чи зможу спекти не раніше, ніж після 10 грудня. Гаразд?
Добридень*-)
Можна. Зроблю. Уточніть лише час і чи потрібна доставка?
І рулет з сьомги - один великий лавашний, чи 10 маленьких на шпажці?
по 24 чекаю уточнень, але у мене теж все в силі! дата за Вами*-)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks