Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 135 з 341 ПершаПерша ... 3585125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145185235 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6814, показано з 2 681 по 2 700.

Тема: Фуршетики

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    1 532

Типово

Доброй ночки, очень заинтересовали Ваши блюда, можно ли прайсик и не смогли бы посоветовать меню для маленького фуршетика на 10взрослых и 8 детей без горячего. [email protected] Заранее СПС.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Дуже завантажені дні, виабчайте, що не одразу відповідаю - всім меню розіслала! Хто не отримав - кажіть, повторю!
    Всім, кого цього тижня нагодувала - смачного!

І по ходу прохання:по можливості, все ж якомога раніше бронюйте дати і визначайтесь з меню. Приготувати за добу від моменту замовлення і до видачі фуршет на 40 осіб - це той ще екстрим Втім, і з цим впоралась - вийшло чудово *-)

Дописів
    0

Типово

Добрый вечер! Когда ждать колбаску? Если местечко освободится на 31 декабря для фуршетика на 5 чел. маякните пожалуйста

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від <Juliya> Переглянути допис
    Добрый вечер! Когда ждать колбаску? Если местечко освободится на 31 декабря для фуршетика на 5 чел. маякните пожалуйста
    Поки що не можу на жодне з цих питань відповісти впевнено
    Ковбаска буде обов"язково*-)
    Просто за останній тиждень я приготувала кілограмів 150 їжі*-) Без жартів.
    До ковбаси ніяк не доберусь...

Про Новий Рік скажу числа 10 грудня, не раніше.

Дописів
    0

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Поки що не можу на жодне з цих питань відповісти впевнено
    Ковбаска буде обов"язково*-)
    Просто за останній тиждень я приготувала кілограмів 150 їжі*-) Без жартів.
    До ковбаси ніяк не доберусь...

Про Новий Рік скажу числа 10 грудня, не раніше.
    Хорошо, спасибо)))

Дописів
    1 297

Типово

Добрый вечер. Ирочка, подтверждаю свой заказ на 12 ноября (следующий понедельник). Остальное ушла писать в ЛС.

Звідки Ви
    Левый берег
    Дописів
    188

Типово

Ирочка,спасибо огромное за сегодняшний фуршетик!!!Все было просто СУПЕР,и все были в восторге!Еще раз спасибо,и ждите меня еще с заказиком через месяц)))))

Дописів
    86

Типово

Добрый вечер! Интересует меню и прайс для фуршета человек на 15. Где и в чем забирать закуски. Спасибо. Жду ответ.
    Распродажа детских вещей б/у 0-12 мес. http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=292720

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Татьяна_81 Переглянути допис
    Добрый вечер. Ирочка, подтверждаю свой заказ на 12 ноября (следующий понедельник). Остальное ушла писать в ЛС.
    Побачила, списались, все буде. як і обіцяла

Цитата Допис від Иннуся Переглянути допис
    Ирочка,спасибо огромное за сегодняшний фуршетик!!!Все было просто СУПЕР,и все были в восторге!Еще раз спасибо,и ждите меня еще с заказиком через месяц)))))
    Інно, дуже рада, що вгодила і все посмакувало! Сподіваюсь, всім всього вистачило і всі залишились ситими*-)
    З радістю приготую для вас і чеез місцяь, і ще не один раз! Звертайтесь!

Цитата Допис від 90x60x90 Переглянути допис
    Добрый вечер! Интересует меню и прайс для фуршета человек на 15. Где и в чем забирать закуски. Спасибо. Жду ответ.
    Меню-прайс надсилаю на електронку - там файл в форматі ексель. Закуски пакуються в разові контейнери (пластикові, фольговані або паперові - залежно від типу і кілкості наїдків, оираю найбільш оптимальний для упаковки варіант) і потім - в картонні ящики, які прошу повертати. За разовий посуд Ви платите і він залишається у Вас.

Забирати з Калинової. Доставка - від 35 до 70 грн залежно від віддаленості від Калинової.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    93

Типово

Ирочка, привет. Можно записать мою подругу на 8 декабря? Меню туда ближе согласуем.
    И меня на 28 декабря?
    Спасибо!

пс или меню надо сразу? Почитала ниже про просьбу.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від L_iana Переглянути допис
    Ирочка, привет. Можно записать мою подругу на 8 декабря? Меню туда ближе согласуем.
    И меня на 28 декабря?
    Спасибо!

пс или меню надо сразу? Почитала ниже про просьбу.
    Привіт!
    Записала!
    Ні, меню можна за тиждень дати - це ідеальний варіант.

То у мене був крик душі про замовлення "сьогодні на завтра"

І я розумію, що людям треба, що готувати самим часу немає, тому відмовляти не хочеться. Але навіть на закупку продуктів часу витрачається чимало, не кажу вже про саму готовку. В авральних замовленнях доводиться жертвувати сном

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    93

Типово

Спасибо!!!
    Сном не надо!!! Ты же нам нужна выспавшаяся и с хорошим настроением, тогда еда вдвойне вкуснее!
    В личку мейл пишу, почитаем пока прайс.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Трішки нового

На жаль, часу на фото мало, та й освітлення природнього дедалі менше
    Але нові закусочки намагаюсь хоча б якось зафіксувати, щоб можна було зрозуміти, що до чого*-)

Отже, на фото №1: кульки з курячого паштету (не печінка, м"ясо) з чорносливом. Прості м"ясні кульки в мене вже є, тепер ще й з "сюрпризом"

фото №2 - міні-піцци, як більшість знає, подаються у мене на шашличних дерев"яних паличках, як льодяники То вони чекали свого часу на деку

і фото №3 - така собі приємна дрібничка - сирні "цукерки" з сушеною вишенькою. Сир - який завгодно від моцарели до маасдама. Замість вишеньки може бути фундук, родзинка абощо. Ідея ця в мене народилась випадково, я, чесно кажучи, такого не зустрічала раніше ніде - тому не була впевнена, чи буде воно смачним*-) Але тестові дегустації показали, що закуска є затребуваною, отож із задоволенням додаю її в основне меню. Вартість - 2 грн/шт
    Востаннє редагував Ірчик: 07.11.2012 о 09:27

Дописів
    148

Типово

Ирочка, хотела вам сказать огромное спасибо.
    Все что было приготовлено - было очень вкусно, очень, очень вкусно, и красиво оформлено.
    Спасибо, что каждый раз вы нам откладываете подносик пирожков, которые уничтожаются прямо в машине, по дороге домой.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від igor_123 Переглянути допис
    Ирочка, хотела вам сказать огромное спасибо.
    Все что было приготовлено - было очень вкусно, очень, очень вкусно, и красиво оформлено.
    Спасибо, что каждый раз вы нам откладываете подносик пирожков, которые уничтожаются прямо в машине, по дороге домой.
    Аню, на здоров"я! Дуже приємно зробити вам смачно*-)
    Ну а про відкладений підносик - я досі згадую, як ваш голодний меншенький з Ігорем чекали, поки моя духовка подужає останню партію пиріжків Соромно і хочеться нагодувати пошвидше

А вам їхати далеко воно ще й пахне на всю машину...

Звідки Ви
    город-сказка
    Дописів
    131

Типово

Ира, здравствуйте. Меня поставьте, пжл на 12.12, а по меню, как вам удобнее обсудить? в ЛС, на почту или в тел.режиме? т.к. я нуждаюсь в ваших советах. спасибо.

как-то так я вижу стол, сориентируйте по ценам и подскажите, может нехватает чего?
    Востаннє редагував ГарнаЯ: 05.12.2012 о 10:50

Звідки Ви
    Днепропетровск, Рабочая, Центр
    Дописів
    2 043

Типово

Ира, доброе утро. Я бронировала 15-16 декабря, теперь уточняю - мне надо 15 декабря (у нас детский фуршет на 10 человек). Надо 4-5 блюд (предложите, пожалуйста) и домой хочу щучку небольшую без декора и наполеон сырно-грибной, наверное 0,5 кг. И еще пирожки (Аня igor123 очень хвалила) 0,5 кг. День рождения у нас на 10:30, значит, детки будут кушать около 12. Муж все заберет подъедет, сориентируйте на сколько времени и по меню по цене. Спасибо большое.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    3 415

Типово

Ира,добрый день.
    А скажите пожалуйста,можно заказать к 30 декабря к примеру(просто не знаю сколько они хранятся) - тарталетки для икры или волованы.
    кол-тво штук 30-40.

или я размечталась ))))

если они долго хранятся то можно и раньше.

Звідки Ви
    Рабочая
    Дописів
    904

Типово

Ира, здравствуйте. Можно втиснуться на 20 число? Вот примерное меню: рулет з сьомгис сирним кремом; рулет з шинки м’який сир, шампіньойони; еклери Мимоза, еклери з грибним кремом, порционные печеночные тортики на 10 человек.

На 24 ноября тоже подтверждаю заказ. Щуку на 2 кг +- и такой же фуршет. С колличеством человек определяюсь.
    Востаннє редагував marusya_tat: 10.11.2012 о 22:32

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Полюшка Переглянути допис
    Ира, доброе утро. Я бронировала 15-16 декабря, теперь уточняю - мне надо 15 декабря (у нас детский фуршет на 10 человек). Надо 4-5 блюд (предложите, пожалуйста) и домой хочу щучку небольшую без декора и наполеон сырно-грибной, наверное 0,5 кг. И еще пирожки (Аня igor123 очень хвалила) 0,5 кг. День рождения у нас на 10:30, значит, детки будут кушать около 12. Муж все заберет подъедет, сориентируйте на сколько времени и по меню по цене. Спасибо большое.
    написала!

Цитата Допис від Лена 1985 Переглянути допис
    Ира,добрый день.
    А скажите пожалуйста,можно заказать к 30 декабря к примеру(просто не знаю сколько они хранятся) - тарталетки для икры или волованы.
    кол-тво штук 30-40.

или я размечталась ))))

если они долго хранятся то можно и раньше.
    Тарталтки, які я роблю - они для гм.. богатої подачі ікри*-)) В діаметрі 6,5 см.
    Волован - менший трішки, але, на відміну від тарталетки, яка зберігається до 2 тижнів, довше 3-4 днів краще не зберігати.
    У мене вже дууууже щільно розписані всі дні перед Новим роком, я зможу дати Вам відповідь чи зможу спекти не раніше, ніж після 10 грудня. Гаразд?

Цитата Допис від marusya_tat Переглянути допис
    Ира, здравствуйте. Можно втиснуться на 20 число? Вот примерное меню: рулет з сьомгис сирним кремом; рулет з шинки м’який сир, шампіньойони; еклери Мимоза, еклери з грибним кремом, порционные печеночные тортики на 10 человек.

На 24 ноября тоже подтверждаю заказ. Щуку на 2 кг +- и такой же фуршет. С колличеством человек определяюсь.
    Добридень*-)
    Можна. Зроблю. Уточніть лише час і чи потрібна доставка?
    І рулет з сьомги - один великий лавашний, чи 10 маленьких на шпажці?

по 24 чекаю уточнень, але у мене теж все в силі! дата за Вами*-)

Сторінка 135 з 341 ПершаПерша ... 3585125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145185235 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті