Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 20 ПершаПерша 12345678910111213141516171819 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 381, показано з 181 по 200.

Тема: О свободе и демократии.

Звідки Ви
    Российская Империя
    Дописів
    918

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Ці дакотостерони вже тремтять з переляку. Вони прислухаються до кожного шелесту за вікном, ховаючись у повній мовчанці й темряві у своїх затишних хатках. Але ЩО ЦЕ ? Чиїсь важкі кроки гучно лунають посеред нічної темряви. Це йде СВОБОДА.
    Хоп ! І щось задзюрчало у штанях, підступно розпливаючись теплою темною плямою. І гучний голос зза дверей:
    -- Ану виходь, падло, Свобода прийшла !
    "Тьфу! Шерсть!" (с) Сволота поганая.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    6 258

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Збочений комуняка, просто націоналисти його ідеологічна смерть.

Не думаю, перепрофилируються, зарегит новые ники и будет писать в соответствии с политической обстановкой.

Дописів
    28 409

Типово

я вижу многих эта тема взяла за душу.
    в головах у них копошится мелкое недоумение: Как же так? Я думаю и разговариваю с близкими на языке оккупантов?
    и этот когнитивный диссонанс расшатывает неокрепшую их психику.
    а выход накопившимся эмоциям один - нападать на автора этой темы, словно это он, а не Фарионша залепил такое.
    Востаннє редагував Sarancha: 02.11.2012 о 08:24

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Netk0ta Переглянути допис
    не просто интеллигент, а всем интеллигентам интеллигент
    Дакота тут высказался очень мягко.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Все как обычно, оригинал интервью отличается от перепетого другими изданиями.

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Все как обычно, оригинал интервью отличается от перепетого другими изданиями.
    и пани Фарион говорила прямо противоположное. а нас дезинформировали, какой позор!

израильский солдат
    Guest

Типово

Цитата Допис від Sarancha Переглянути допис
    и пани Фарион говорила прямо противоположное. а нас дезинформировали, какой позор!
    это все твои любимые позорники журналюги

Дописів
    28 409

Типово

Цитата Допис від израильский солдат Переглянути допис
    это все твои любимые позорники журналюги
    я в шоке!
    и вот тебе и пожалуста.
    чтож она говорила? что ничего подобного не говорила?

Дописів
    32 194

Типово

я в шоке!
    и вот тебе и пожалуста.
    чтож она говорила? что ничего подобного не говорила?
    Славила батюшку Фёдоровича и любимую партию регионов. И желала орально ублажить Дмитрия Владимировича Табачника.

OgirOk
    Guest

Типово

Цитата Допис від Иван-Цагевичь Переглянути допис
    "Тьфу! Шерсть!" (с) Сволота поганая.
    Задзюрчало схоже....

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Можно говорить так:
    -Я їх не буду переучувати! Я що, вчителька для них? А Конституція, де написано, що державною мовою є українська. Крапка! А закони треба вчитися виконувати. А не знаєш мови – маєш бути покараний: не отримаєш освіти, державної посади. Не виконуємо закони – маємо Януковича при владі.

И можно сделать из этого вот такой вывод:

ваша партия сказала, что теперь за каждый пост на русском будем платить штраф. Как поддерживающие эту партию вы первыми обязаны подать пример, и за каждый свой пост штрафовать себя... ну, скажем, на 17 гривен (меньше этой суммы штрафа в принципе быть не может). Можно и больше - но то по желанию

Типово

Можно говорить так:
    -Я їх не буду переучувати! Я що, вчителька для них? А Конституція, де написано, що державною мовою є українська. Крапка! А закони треба вчитися виконувати. А не знаєш мови – маєш бути покараний: не отримаєш освіти, державної посади. Не виконуємо закони – маємо Януковича при владі.

И можно сделать из этого вот такой вывод:

ваша партия сказала, что теперь за каждый пост на русском будем платить штраф. Как поддерживающие эту партию вы первыми обязаны подать пример, и за каждый свой пост штрафовать себя... ну, скажем, на 17 гривен (меньше этой суммы штрафа в принципе быть не может). Можно и больше - но то по желанию
    Ура, Кира таки осилила часть интервью (пост 42). Жаль, что не все. А теперь прочитайте выделенное:

- Але ви, мабуть, були на східній та південній Україні, де громадяни спілкуються російською мовою. Як ви будете їх переучувати?

- Ви заявляли, що російська мова не може бути ні регіональною, ні державною, а лише окупантською.

- Російська мова в Україні – це є мова окупації мого краю, моєї держави. Мова знищення моєї культури. Це історичний факт, а не суб’єктивна думка Ірина Фаріон. З боку Російської імперії щодо української мови було застосовано понад 497 заборон. Ви що, думали, що ми це забули? Ні-ко-ли! А щодо нового законопроекту на цю тему - його вже напрацювала комісія, яка створена, якщо я не помиляюся, в університеті імені Шевченка. Там чітко прописано, що в Україні є одна державна мова – українська. І взагалі можу сказати, що не абсолютно абсурдна площина.

-Я знаю, що один львівський вчитель викладає дітям по книжці без грифу Міносвіти. Розказує про діяльність Бандери, Шухевича та УПА. Як ви вважаєте, це допустимо?

-І що нам ті грифи Діми Табачника? Викладає і правильно робить. І буде викладати.

- Раніше Вами була висловлена думка, що тих українців, які розмовляють російською мовою, треба саджати в тюрми. Ви насправді це сказали і так вважаєте?

- Це мені приписали. Мою думку спотворили. Я виступала на одному з львівських телеканалів, де сказала, що той француз, який припускає у французькій мові, наприклад, англізми, платить штраф або ж має півроку тюрми. Я просто наводила приклад дії влади Франціі щодо мовного питання в їх країні.

- Тобто ви вважаєте, що російськомовних українців не треба саджати в тюрми, але штраф накладати потрібно?

- Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то її треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує. Потому що наша влада – це орда. Прокуратура – підвідділ президента, суди – аналогічно. У нас є президент Партії Регіонів зі своєю клікою. І якщо ми цю ситуацію ми не змінимо, то можете сміливо приписувати собі статус рабів. А ми не хочемо бути рабами! Я вважаю, що ці вибори змінили склад парламенту нехай і не кількісно, але якісно. Прийшла та команда, яка буде намагатися розгойдати цей човен. «Свобода» буде подавати законопроекти, які будуть працювати на побудову національної держави, а не квазідержави чи радянського ретро від Януковича і Азарова.

- Якось Ви наводили слова Степана Бандери, який зробив пророцтво про так звану газову трубу. Що ви думаєте щодо цієї самої «газової труби»?

- До того часу, поки монополістом на постачання газу у нас буде Росія, ми будемо енергетично залежною державою. Якщо ми будемо дбати про диверсифікацію джерел постачання енергії, то у такий спосіб будемо економічно звільнятися. А економічна свобода винятково випливає із свободи ментальної. Оскільки ментально українець залежний - я маю на увазі Партію Регіонів, комуністів і всяких там інших, - нам доти не вдається вирішити цього питання. Щодо комуністів. Це виродки, на руках яких ще кров не застила. Я ніколи їм не подарую півтора мільйона галичан, які поїхали до білих ведмедів! Я ніколи їм не подарую того, що мій дідо був вимушений покинути свої шикарні маєтки і тікати зі свого рідного села! Я ніколи не подарую десять мільйонів замордованих українців! Я ніколи їм не подарую брутальної еміграційної політики і зміни етноструктури благословенного сходу і півдня України! Щодо влади, вона повністю працює на Росію, маючи там бізнес-інтерес з державою, яка перебуває у стані війни з Україною. Це доказує і мовний закон (вони, нагадаю, стоячи аплодували цьому мародерству!), сирній війни, винній війни, автомобільній. Наш істеблішмент – це істеблішмент «царя» Пітуна і того, їх другого, як там він називається… Але ми будемо лобіювати законопроект про те, щоб газ для побутових потреб видобувався у нашій країні. По моїй інформації, такі ресурси ми маємо.
    Ну как, следует ли из выделенного:

ваша партия сказала, что теперь за каждый пост на русском будем платить штраф.
    Или вопрос слишком сложен для вас?

Дописів
    1 841

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Ура, Кира таки осилила часть интервью (пост 42). Жаль, что не все. А теперь прочитайте выделенное:

Ну как, следует ли из выделенного:

Или вопрос слишком сложен для вас?
    Дакотка, лапушка, ну выпейте валерьянки что ли. Мы с Vedma два разных человека

Типово

Цитата Допис від kira78 Переглянути допис
    Дакотка, лапушка, ну выпейте валерьянки что ли. Мы с Vedma два разных человека
    Конечно-конечно! Я даже не сомневаюсь! Простые совпадения - как же еще...

Дописів
    1 841

Типово

Конечно-конечно! Я даже не сомневаюсь! Простые совпадения - как же еще...
    А какие, например?

Типово

Цитата Допис від kira78 Переглянути допис
    А какие, например?
    Ну, могут быть еще случайные, непроизвольные, чудесные и фантастические.

Они тоже наличествуют - как же без них?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Дакота, она на вопрос корреспондента высказала свое союбственное мнение и звучало оно так:
    - Тобто ви вважаєте, що російськомовних українців не треба саджати в тюрми, але штраф накладати потрібно?

- Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то її треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує. Потому що наша влада – це орда. Прокуратура – підвідділ президента, суди – аналогічно. У нас є президент Партії Регіонів зі своєю клікою. І якщо ми цю ситуацію ми не змінимо, то можете сміливо приписувати собі статус рабів. А ми не хочемо бути рабами! Я вважаю, що ці вибори змінили склад парламенту нехай і не кількісно, але якісно. Прийшла та команда, яка буде намагатися розгойдати цей човен. «Свобода» буде подавати законопроекти, які будуть працювати на побудову національної держави, а не квазідержави чи радянського ретро від Януковича і Азарова.
    И де там о том, что Вы написали? О партии, о том, что теперь за каждый пост нужно платить штраф и пр. лабуду?
    Мнение Фарион, это мнение Фарион. Можно говорить что угодно, практически это неосуществимо.

Дописів
    32 194

Типово

Дакота, она на вопрос корреспондента высказала свое союбственное мнение и звучало оно так:

И де там о том, что Вы написали? О партии, о том, что теперь за каждый пост нужно платить штраф и пр. лабуду?
    Мнение Фарион, это мнение Фарион. Можно говорить что угодно, практически это неосуществимо.
    Ведьма, у Вас что, чувство юмора напрочь отсутствует ?

Дописів
    1 841

Типово

Ну, могут быть еще случайные, непроизвольные, чудесные и фантастические.

Они тоже наличествуют - как же без них?
    Какие совпадения?
    Или Вы врете?!? Докажите или признайтесь, что наврали!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ведьма, у Вас что, чувство юмора напрочь отсутствует ?
    Чувство юмора и Дакота? Этот нонсенс

Сторінка 10 з 20 ПершаПерша 12345678910111213141516171819 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті