Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 26 з 64 ПершаПерша ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 501 по 520.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Багато керівників у Церкві Мого Сина нічого не говорять. Вони більше публічно не захищають Святе Ім'я Мого Сина.

Вівторок, 2 жовтня 2012, 3:30 РМ

*
    Моя дитино, рухи щоб образити ім'я Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа, збільшуються.

Цього не вистачає, що вони заперечують Його словами, багато хто хоче образити Його образ в умах тих, хто вірить у Нього.

Розіп'яття Тіла Мого Сина, Розіп'яття Його Церкви, зростає.
    Багато керівників у Церкві Мого Сина нічого не говорять.
    Вони більше публічно не захищають Святе Ім'я Мого Сина.
    Їм не вистачає мужності, щоб захистити Тіло Мого Сина, Його Церкву на землі.

Багато хто не хоче, щоб привернути небажану увагу через гріхи священиків в минулому. Багато хто просто не мають міцної віри, щоб бути істинним свідченням істинності вчення Мого Сина.

Так багато у світі не вірять в існування Мого Сина, і це змушує Його плакати.

Так багато, хто знає Істину, думають, що це прийнятно, щоб показати неповагу, слухаючи богохульство і досі вони зберігають мовчання.

Ви повинні, діти, визнати Істину Розіп'яття Мого Сина відкрито і без страху. Люди будуть слухати. Ви будете почуті. Якщо кожен слуга Мого Сина буде мовчати, то хто буде говорити про Мого Сина?

Хто буде поширювати Його Святе Слово в цей час, коли так багато дітей Божих заперечують існування Бога?

Дуже скоро, вони не будуть мати ніякого виправдання. Коли вони побачать, стан їхніх душ, вони вперше зрозуміють, що у них є душа.

Моліться, щоб вони стали сильнішими після цього і аби вони стали справжніми воїнами Христа.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ame-of-my-son/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: Моя Рука Правосуддя чекає щоб покарати ті уряди, які змовилися з метою скривдити Моїх дітей

Четвер, 4 жовтня 2012, 2:55 РМ

Дорога Моя донечко, Я хочу щоб ви знали, що хоча світ може зазнати великої чистки, яка не буде приємною, Моє Милосердя є велике.

Я є океан Милосердя і реалізую великі зміни, щоб переконатися що всі Мої діти будуть врятовані від катастрофи. Катастрофа про яку Я говорю з вами, включає в себе дію таємної злої сили у світі, які намагаються контролювати кожен народ,через їхній нечестивий прибуток.

Так багато таких душ відкидають Милосердя Мого Улюбленого Сина. Так багато хто не визнають Його. Вони продовжують безтурботно заподіювати страждання тим,кого вони контролюють і не визнають, що їх злочини не залишаться непоміченими. Вони можуть боротися проти влади Моєї Руки, але Моя Рука впаде на них і знищить їх.

Вони визнають Божу Силу, через деякий час, але для багатьох з них, це буде надто пізно.

Кожна Моя дія, в тому числі великі чудеса, будуть засвідчені всім людством найближчим часом. Я зроблю все, що зможу через Моє Велике Милосердя, яке поглине людство, як великий океан, щоб врятувати людство. Жодна людина не залишиться необділеною Моїми подарунками.

Коли це відбудеться, Я буду переслідувати тих людей, хто буде відштовхувати Мене, хоча вони будуть знати, хто Я.

Потім, ці лідери в світі, які не в змозі реалізувати Мої Божественні Закони і хто бичує землю з їхньою жорстокістю відносно Моїх дітей, будуть повалені. До того часу, Я не дозволю їм уникнути Мого Божественного Правосуддя.

Вони були попереджені, в цьому повідомленні, щоб зупинитися зараз. Вони повинні молитися про допомогу, якщо вони відчувають себе незручно або під тиском,щоб ввести закони у країнах, що призведе до труднощів.

Я даю їм цей час, щоб зупинити те, що вони роблять, і просити Мене допомогти їм повстати проти нечестивих режимів, які плануються проти своїх співвітчизників.

Вони знають, що Я маю на увазі.

Я Творець людської раси. Я знаю кожного з Моїх дітей. Те, що вони бачать. Те, що вони відчувають. Як вони думають. Я також знаю, тих з них, хто присягав на вірність діям, які призводять до величезних страждань людей у ​​всьому світі.

Моя Рука Милосердя чекає, щоб повернути вас у притулок Мого Царства.

Моя Рука Правосуддя чекає, щоб покарати ті уряди, які замишляють скривдити моїх дітей. Вам не буде дозволено спричинити це страждання.

Бо, як тільки ви введете закони, призначені для управління тими, кому ви служите, які є огидними для Мене, Я пошлю таке покарання, що у жодної людини не залишиться ніяких сумнівів у тому, що спричинило таке покарання.

Ви є Мої діти, і це до Мене ви повинні звернутися за захистом. Без Мого захисту ви будете у владі сатани.

Щоб ви не забували,що він, сатана ненавидить всіх вас. Тим не менш, через його потужні і тонкі спокусливі способи, ви будете слідувати його прагненню до влади як раби.

Якщо виберете владу на цій землі, яка піднесе вас і приверне ваше визнання поза шляхами Господа,ви будете відкинені.

Це попередження надається аби переконатися, що ви розумієте, що є тільки Один Творець. Тільки Один, який створив людство. Тільки той, хто має владу, щоб довести до кінця все, що існує на землі.

Бог Всевишній

Творець усього видимого і невидимого

http://www.thewarningsecondcoming.co...t-my-children/

Дописів
    1 517

Типово

Боже Світло присутнє у кожному з вас

Субота, 6 жовтня 2012 , 11:05 РМ

Моя люба донечко, для того щоб по-справжньому любити Мене, ви повинні дивитися на інших через Мої Очі.

Коли ви уважно дивитеся на іншу людину, спробуйте побачити Мою присутність, бо Я є у всіх душах, навіть у тих що перебувають в темряві.

Я присутній там. Подивіться і ви побачите Мене. Це одна з найбільш незвичайних ласк що дарує Мій Вічний Отець кожному з Його дітей.

Боже Світло присутнє у кожному з вас.

Це є любов і кожна душа має здатність до любові.

Коли ви бачите інших, через Мої очі, ви будете відчувати любов, і це буде стосуватися вашої душі у спосіб який ви не зможете заперечувати. Ця любов є реальною, але ви не можете бачити її або доторкнутися до неї.Вам також буде важко пояснити цю любов іншим. Тим не менш, вона є присутньою.

Якщо б всі Божі діти могли шанувати Божественну Присутність Мого Отця у світі, в Його дітях, то мир буде царювати на землі. Шукайте любов, і ви знайдете її.

Знайдіть час, щоб осмислити те, що Я кажу вам зараз. Світло Божої Любові, як сяюча зірка в кожній душі. У деяких душах, воно світить яскраво, і ви можете відчути любов від цієї людини яка охоплює вас. В інших випадках любов є присутньою як тьмяне мерехтіння яке важко знайти, але воно тим не менш існує.

Коли ви дивитеся один на одного,розумійте це таким чином. Бог створив кожного з вас. Ви брати і сестри в Його Очах. Це дає йому стільки радості, коли Він бачить своїх дітей які проявляють любов і повагу один до одного.

Коли вони б'ються між собою, викликають труднощі і спричиняють страждання іншим, Він відчуває страшний біль. Як і будь-який Отець,Йому боляче, коли Його діти не поділяють Його любов, любов, через яку вони були створені.

Пам'ятайте також, коли ви ображаєте один одного,ви спричиняєте біль Моєму Отцю. Він відчуває біль, яку ви наносите Його дітям.

Подумайте двічі наступного разу,коли ви різко судите інших, або показуєте ненависть по відношенню до інших. Коли ви робите ці речі, вони неугодні Моєму Отцю.

Якщо хтось робить вам боляче, моліться за них. Бо, коли є напруга і відсутність справжньої любові між двома людьми, це спричинено злими духами.

Оминіть цю спокусу. Любіть інших. Ставтеся до них з повагою. Подивіться на них наче очима Бога. Коли ви зробите це, ви знайдете свою любов. Ви виявите, що легше жити один з одним і приймати один одного недоліки.

Ваш Ісус
    http://www.thewarningsecondcoming.co...ry-one-of-you/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: Я плачу кривавими сльозами за них,і Моє серце є обтяженим

Неділя, 7 жовтня 2012, 11:00 АМ
    *
    Моя дитино, будь ласка, моліться за Моїх втрачених дітей,чия чисельність зростає з кожним днем. Вони не вірять чи не можуть повірити у Мого Сина аби повернути в інший бік.

Я плачу кривавими сльозами за них, і Моє серце є обтяженим. Як вони загубилися і як порожніми вони себе почувають.

Я молюся, щоби Бог у Його Милосерді, відкрив їхні серця загартованих найближчим часом.

Попередження є близько, дитя моє. Мої діти повинні підготуватися. Тим, хто уникає цих Святих повідомлень від Мого Сина і Мого Вічного Отця, доведеться відповідати перед Богом.

Багато хто з них нашкодив цій місії, і закликав душі відвернутися. Багато таких душ померло через деякий час у смертному гріху. Якби вони прийняли молитви що дані людству через Молитви Хрестового Походу, вони могли б бути врятовані.

Ті, хто не буде приймати ці повідомлення, не повинні працювати з лукавим аби не руйнувати Боже Слово. Ви повинні молитися по необхідну допомогу, щоб знайти мир всередині вас.

Це було передбачено, що пророка кінцевих часів не буде прийнято, хоча багато навернень будуть досягнуті, шляхом поширення Божого Слова.

Це буде на ваш страх і ризик відмовитися від допомоги, яка була послана з Небес, в цей час, щоб допомогти вам врятувати ваші душі.

Не ображайте Мого Сина, будучи не в змозі слухати. Ви можете бути глухі, коли ви вже прочитали ці повідомлення з Небес, але ви повинні спочатку вислухати.

Ваша свобода волі означає, що ви можете вибрати, яким шляхом ви хочете йти.

Ваша вільна воля не означає, що ви маєте право свідомо хулити відносно Святого Духа.

Коли Попередження відбудеться,ви будете наповнені Світлом Істини.

Ваша душа буде осяяна, і ви побачите які добрі справи, і погані вчинки, ви проводили протягом всього вашого життя. На цьому етапі багато хто з вас прийме Божу Любов. На жаль, багато людей будуть занадто вперті, щоб прийняти їх неправильні вчинки. Вони будуть відкинені і жахливо страждатимуть.

Будьте готові повсякчас. Часу мало.

Ваша Любляча Мама

Божа Матір

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...eart-is-heavy/

Дописів
    1 517

Типово

Оголошення сповіщення Мого Другого Пришестя, буде раптовим.

Понеділок, 8 жовтня 2012, 7:00 РМ

Моя люба донечко, Я закликаю всіх Моїх послідовників бути сильними в цей час.

Моє Святе Слово, Мій подарунок людству що даний вам через ці повідомлення, буде предметом великої критики.

Ви повинні залишатися сильними, коли Моє Слово розривається на частини і принижується. Це буде дуже важко, але ви повинні терпіти цю муку,бо це тільки початок.

Ворог буде рости і відкине Мої повідомлення,що дані кожному з вас, щоб душі могли бути врятовані.

Він враховує кожну душу яку він спокушає, а потім відволікає їх від Моїх повідомлень. Він робить це спокушаючи віруючих, по-перше щоб вони не працювали зі Мною, щоб врятувати своїх братів і сестер. Він не хоче, щоб ви молилися, щоб врятувати їхні душі.

Будь який священик Моєї Церкви, який забороняє вам молитися Мої молитви Хрестового Походу потребує ваших молитов. Вони не можуть зупинити поширення молитви .Коли вони роблять це, вони потребують вашої допомоги. На жаль, багато душ відведуться в бік від Моєї Місії, останньої у свого роду на землі.

Ці часи свідчитимуть поділ в Моїй Церкві,він ставатиме все більшим, одна сторона страждатиме захищаючи Мою євангелію, інша намагатиметься винайти Церкву Мою, модернізувати Моє Вчення і привести непристойні закони в Мою Церкву.

Встаньте з мужністю і об'єднайтеся,бо цей час майже біля вас, і ви почуєте ці нові практики, жодна з яких не дотримуються Мого справжнього Євангеліє, Мого Вчення або Істини.

Ці випробування, будуть здаватися великими барикадами. Ви, Мої учні, будете почувати себе в пастці. Ви будете почувати себе безпорадними і у вас потечуть сльози.

Ваша слабкість буде вашою силою. Саме завдяки вашим стражданням, коли ви станете свідком цього страшного бичування, ви станете сильними.

Через кожне випробування яке ви терпітимете в ім'я Моє, Я зроблю вас ще сильнішими.Будьте наполегливими і Я благословляю вас благодаттю сили, мужності і переконаності.

Ви є Моя армія, Мій промінь світла у світі. Кожна спроба буде зроблена, щоб погасити це світло, але це буде марно.

Промінь вашого світла,вашої любові до Мене, буде світити таким чином, що воно стане, як маяк світла, а потім великим вогнем. Цей вогонь Святого Духа, який захопить кожного з вас, буде поширювати це полум'я в усі куточки світу.

Це будете ви, Моя дорогоцінна армія, яка буде це робити. Ви будете керуватися Небесами. Ви будете йти вперед. Ви будете топтати зло армії бідних душ,які керувалися сатаною, і вони будуть безсилі проти вас.

Незабаром Слава Мого великого оголошення буде проявлятися у світі.

Оголошення сповіщення Мого Другого Пришестя буде раптовим. Воно також буде несподіваним, хоча ви були добре підготовлені. До того часу ви успадкуєте Великий Дар Вічного Життя.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ill-be-sudden/

Дописів
    1 517

Типово

Ця нова, єдина світова релігія віддасть данину звіру.

Вівторок, 09 жовтня 2012, о 21:31

Моя дорога, улюблена дочко, багато душ стають пильними в цей час, адже вони стали свідками стрімких змін, які зараз починають з'являтися в Моїй Католицькій Церкві.

Всі знаки, які Я оголосив через тебе, починають бути вже видимими. Ви можете спостерігати брак доступних Богослужінь. У багатьох Моїх Церквах обмежено Таїнство Сповіді. Немає священиків у багатьох Моїх Церквах для того, щоб управляти ними. Є так багато осіб, які залишають Мої Церкви в цей час утиску, що невдовзі ці церкви будуть передані комерційним фірмам. Оскільки християнська віра піддається випробуванням тому важливо, щоби ви продовжували молитися Мої Молитви Хрестового Походу.
    Незабаром до Католицької Церкви та інших Християнських Церков будуть впроваджені нові слуги.
    Спочатку,будуть розмиті межі релігійних відмінностей. Потім, упродовж короткого часу ви вже не впізнаєте Моє Вчення, тому що воно буде делікатно видалено. На його місці опиниться серія розпливчастих, але поетичних висловлювань, які сприятимуть терпимості до гріха. Нічого не підозрюючі люди, які регулярно відвідують церкву, на початковому етапі не помітять цієї брехні. Тоді Моїх послідовників мучитимуть тривожні відчуття, що щось не так. Остаточною аферою буде те, коли Святі Таїнства будуть замінені язичницькими замінниками.
    Все це відбудеться під керівництвом лжепророка, який ствердить, що він первосвященик всіх релігій, об'єднаних в одну.

Ця нова, єдина світова релігія віддасть данину звіру. Всі ті, хто буде сліпо йти (за ним), будуть пожерті звіром і будуть втрачені для Мене назавжди. Швидкість, з якою це відбудеться, здивує Моїх послідовників. Цей план ретельно організований. Кампанія, щоби замінити ворожість християн на прийняття світських законів, є професійно скерована.

Це все заплановане серед багатьох народів однією групою, яка, щоби підтримати свою злу брехню, використовує відомих особистостей, зірок і фігурантів, всіх тих, які відомі більшості. Вважайте. Не приймайте брехні. Не дайте себе втягнути в план збезчещення Мого Святого Імені.

Ваш Ісус, Цар і Відкупитель усього людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...-to-the-beast/

Дописів
    1 517

Типово

Язичництво буде впроваджене у всіх Божих Церквах

Середа, 10 жовтня 2012, 21:50

Моя дорога, улюблена дочко, скажи світові, що він має прокинутися від сну. Якщо він цього не зробить, то не зможе побачити, як розвиваються мерзенні плани, які Я передбачив деякий час тому. Я говорю про глобальне домінування, яке організоване, аби знищити Християнство.

Моя Церква розшматовується, цеглина за цеглиною.

На Моїх висвячених слуг навмисно чинять тиск, який перевищує їх витривалість.
    Моя Церква також осквернена тими, хто практикує поклоніння звіру.
    Ці облудні шахраї не є Християнами. Вони практикують окультизм і проникли у всі організації, в тому числі різні церкви і різні релігії. Їх особливою ціллю є Католицька Церква. Це Церква, яку вони ненавидять найбільше. Їхня брехня зробила Католиків занадто збентеженими, щоби повстати і захистити свою Церкву. Їхня брехня створила велику різницю між всіма Християнськими Церквами в питанні захисту Святих Таїнств, як це було продиктовано Богом.

Язичництво буде впроваджене у всіх Божих Церквах і горе людині, яка стане на захист Божої Істини.

Надійшов час для поділу людства. Я прийду і розділю землю.

Ті, вірні Моєму Вченню, будуть прийняті на Моє Лоно. Ті, хто протиставляється Богові і зневажає Істину, будуть відкинуті.

Битва вже почалась. Докази будуть об'явлені.

Але є ще час, щоби зробити вибір між брехнею сатанинської групи, яка прийде під виглядом ягнят та Істиною, про яку вам скажуть, що це брехня. Ви мусите бути пильними увесь час. Тримайте очі широко відкритими.Не приймайте того, коли буде зневажатись Моє Ім'я, Моє Тіло, Моє Слово.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...gods-churches/

Дописів
    1 517

Типово

Багато з вас зречеться Мене, приймаючи мерзенні нові закони.

Четвер, 11 жовтня 2012, 10.03 АМ

Моя дорога улюблена дочко, труднощі, які свідчать в цей час Мої учні носять двоякий характер.
    По-перше, вони мусять бути свідками брехні, що впроваджується силоміць, яка буде їм продемонстрована світськими урядами. Ця брехня, у вигляді запропонованих нових правових приписів, нових ідей і нових правил, які, насправді, реалізують лише одну річ: Ламання Божих Законів. Ці правила толерантності, які дозволяють безперешкодно охороняти гріх у ваших конституціях і Церквах.
    По-друге,це виникне через тиск, який чинитимуть на вас за те, що насмілилися говорити Правду, Боже Слово.

Моя дочко, коли ви наважитеся говорити правду, вас запекло атакуватимуть. Далі вас обвинуватять що поводитесь не по-християнськи і що вам бракує терпимості.
    Ви бачите, як діє сатана? Він дурить ці бідні душі до такої міри, щоби повірили в брехню і прийняли гріх, заперечуючи його так, начебто гріха взагалі не існує.

Ці люди, тісно пов'язані між собою серед усіх народів, вони посилюють тиск, щоби знищити Мої Християнські Церкви і зробити гріх прийнятним. Вони мають за мету змусити замовкнути Моїх послідовників і їх здібності до відкритого проголошення Правди Мого Святого Слова. Ви будете страждати через цю гидоту.

Коли це відбудеться, знайте, що Я об'єднуюсь в тісному контакті з вашими серцями. Я прошу вас, будьте сильними заради Мене. Ви мусите молитися за ці бідні, ошукані душі, бо вони є пішаками у мерзенний грі, затіяній тими, хто вшановує сатану.

Не дайте себе ошукати, бо так, як ви думаєте, їх нікчемність замаскована під толерантність і любов до людства опанувала людство, а боротьба буде посилюватись.
    Рука Мого Отця вдарить з такою силою, що вони, винуватці, будуть зметені з лиця землі.

Ніколи не впадайте у відчай і не робіть висновків, що ця група пересилить Моїх учнів. Вони ніколи не будуть в змозі зробити це, хоча іноді так може здаватися.

Прокиньтеся, Мої висвячені служителі. Ви не повинні дозволити себе залякати або бути втягнутими у цей хитрий план, спрямований на осквернення Божого Слова. Ви мусите зберегти Моє Вчення, свого Спасителя, і ніколи не зрікайтеся Мене.

Проте, вас спокушатимуть до цього. Багато хто з вас зречеться Мене, приймаючи мерзенні нові закони.

Якщо ви це зробите, то Я зачекаю, бо якщо ви покличете Мене, Я вас підтримаю. Підтримаю вас Моїм Божественним втручанням.

Прошу, відмовляйте цю Літанію (3) – На захист Божого Слова:

О, дорогий Ісусе, захисти нас від брехні, яка ображає Бога. Захисти нас від сатани і його армії. Допоможи нам любити Тебе сильніше. Підтримай нас у нашій боротьбі. Захисти нас в нашій вірі. Веди нас до Твого притулку безпеки. Допоможи нам повстати і захистити Твою Святу Волю. Зміцни нашу рішучість бути Твоїми правдивими учнями.
    Дай нам відвагу. Дай нам довіру. Провадь по дорозі Правди. Захисти нас від ворога. Вилий над нами Твою благодать захисту. Допоможи нам уникнути спокуси. Наблизь нас до Твого Найсвятішого Серця. Допоможи нам завжди залишатися вірними Тобі. Амінь.

Ідіть, Моя арміє, з миром і в мирі, знаючи, що Я, в ці страшні часи, є близько до ваших сердець. Коли ви самотні, відчуваєте, що загублені або покинуті, знайте що тоді Я буду поруч з вами. Це тоді ваша слабкість перетвориться на велику силу, власне, коли сила вашого ворога впаде до нуля.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...cked-new-laws/

Дописів
    1 517

Типово

У Новому Раю 12 народів будуть мати різні рівні.

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 23:15

Моя дорога, улюблена дочко, Моя Любов настільки потужна, що вона зараз відчувається тими, хто не знає Бога. Попри присутнє в світі зло, люди тепер відчувають в своїх серцях любов до інших, яка дивує їх і яка перебуває в протиріччі із знищенням, присутнім в душах. Ця хвиля любові буде так несподівано пливти через їх душі, що багатьох приведе до сліз. Ці сльози любові, такі чисті в їхніх серцях, будуть розривати їх навпіл. Вони не будуть знати, чому вони це відчувають по відношенню до своїх братів і сестер.

Також вони будуть відчувати справжню і виняткову любов до їхнього Творця, Бога Отця. Однак, вони не визнають, що Він існує. Замість цього, багато будуть блукати і задавати собі питання: Чим є ця дивна, але потужна любов, яку я відчуваю в моєму серці? Як це можливо, якщо Бога немає? Як я відчуваю цю любов, якщо я просто продукт еволюції, продукт частинок, побудованих з землі?
    Істина, Мої діти, є такою: Ви не є частиною землі, залишком часу. Ви – жива істота, жива душа, яка має здатність до вічного життя без кінця.
    Ви страждаєте через гріхи Адама і Єви, ваших прабатьків. Ви можете посміхатися, висміювати чи жартувати, тому що вважаєте, що це вигадана історія, але правда в тому, що ви живете життям недосконалості. Це життя є в стражданні через гріхи ваших прабатьків. Заплямовані їхнім гріхом, ви були осліплені на Божу Істину тим самим змієм, який обдурив їх. Ви думаєте, що живете в реальному світі, світі матерії, яка має обмежений термін існування. Ваше життя на землі коротке. Це вік вашого тіла. Ваше здоров'я погіршується. З часом ваше тіло вмирає. Якщо ви занедбуєте ваш дух, вашу душу, то ви є нічим.

Прийміть, що ви - діти Бога, і ваше життя на Землі набере більшого значення, якщо ви житимете у відповідності до Законів Бога. Ваше життя буде продовжено і вам буде даний Великий Дар, Вічне Життя. Якби вам був показаний проблиск того життя, всього на одну годину, ви ніколи не ображали би Мого Отця.

Ви мусите знати, що ви отримаєте ці Дари. Ви будете жити з усією вашою родиною, тими, хто помер в стані благодаті, і тими, хто становитиме Рештки Моєї Армії на землі. Ваше тіло буде очищене і відновлене ​​до стану досконалості, залежно від віку, в якому ви прийняли Божу Любов. Ви будете жити в любові і мирі зі своїми близькими й вашими сусідами. Жодному з вас не бракуватиме нічого.

У Новому Раю, 12 народів будуть мати різні рівні. На нижньому рівні будуть міста і села всіх працюючих для процвітання миру, любові, щастя і достатку. Ніщо не бракуватиме. Я буду їхнім Царем, їх Господарем, і пануватиму серед них в Містичному Союзі.

Далі будуть більш високі рівні. Вони триматимуть усі народи разом, в єдності з Моїм Вченням, і всі люди змішаються в повній гармонії між собою і в гармонії з дикими тваринами землі, як великими, так і малими. Всі виживатимуть, живлячись з Дерева Життя. Нікому не забракне поживи.

Наступними будуть уряди народів. Вони будуть забезпечувати, щоб все було відповідно до Мого Вчення. В Моїх урядах правитимуть Мої святі і апостоли.

Так буде аж до самого кінця, коли буде друге воскресіння, остаточна битва. На короткий період часу сатана буде звільнений разом зі своїми демонами. Тоді все зло буде знищено.

Моє Милосердя буде, нарешті, остаточно представлено світу, в об'єднаних Нових Небі і Землі. Тоді все буде об’явлене, бо таємниця Бога буде розкрита всім в її повній і остаточній Славі.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-12-nations/

Дописів
    1 517

Типово

Тоді буде введенна глобальна вакцинація, яка вб'є вас, якщо ви її приймете.

Субота, 13 жовтня 2012, 4:10 РМ

*
    Моя люба донечко, пророцтва що були передбачені у Фатімі, зараз починають збуватися у світі.

Єдиний світовий уряд, створений тими країнами, які невпинно працюють разом, практично завершили свою роботу, яка незабаром буде представлена світу.

В свою чергу,там буде нова одна світова релігія, мерзота в очах Мого Отця.

Моя Церква була заражена ворогами всередині неї, які є вовки в овечій шкурі. Вони обманюють всіх, з ким вони контактують.

Тоді буде введено глобальну вакцинацію, яка вб'є вас, якщо ви приймете її.

Це є час, коли тільки молитва, і багато її, може пом'якшити наслідки цього страшного зла, створеного елітною групою людей у владі.

Вони працюють в кожній частині вашого уряду, і тих, хто працює пліч-о-пліч з ними щодня, знають, що вони роблять.

Такі хитрі вони, що вони будуть представляти кожен злий вчинок, як велику справу, велике служіння людству. Вони будуть робити все від них залежне, щоб осквернити все, що пов'язано з Богом.

Вони будуть поширювати і сприяти язичництво. Божі діти, які приймуть їхні закони, і їх вчення,інфікуються їхніми злими шляхами.

Ви повинні молитися про захист, але, перш за все, ви повинні молитися за ці душі.Оскільки Мій Отець має намір покарати їх.
    Він відділить кожного з них, і знищить їх. Без ваших молитов, вони будуть втрачені,і їх буде вкинуто в озеро вогню.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...you-accept-it/

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто здійснюють холоднокровне вбивство, можуть бути врятовані через ваші молитви

Неділя, 14 жовтня 2012, 6:10 РМ
    *

Моя люба донечко, ніколи не вірте,ні на одну мить, що ті, хто вчиняє страшний гріх, і чиї злодіяння викликають звірства в світі, не може бути врятований.

Ті, хто здійснюють холоднокровне вбивство,чинять розправу над своїми співвітчизниками, чи вбивають своїх дітей, які ще в утробі матері, можуть бути врятовані через ваші молитви.

Багато з таких душ не будуть шукати спокутування в Моїх Очах, тому що вони не бачать нічого поганого в тому, що вони роблять. Їхній порятунок залежить від ваших молитов.

Це ті душі, яких Я жадаю найбільше.

Ці втрачені душі настільки є далеко від Мене, що це буде тільки через страждання жертовних душ, і молитов Моїх учнів, що вони можуть бути врятовані.

Навіть ті, хто свідомо поклоняються сатані, і хто знає, що Я існую, але які продовжують знущатися наді Мною, також можуть бути врятовані від вічного прокляття.

Я закликаю всіх вас звернутися до Мене, через цю Молитву Хрестового Походу,шукати прощення за ті душі, що є в смертному гріху, які здійснюють вбивство.

Хрестовий похід молитви ( 80 ) за душі тих, хто скоює вбивство

О дорогий Ісусе,
    Я благаю про Милосердя за тих, хто скоює вбивство.
    Я прошу про милосердя за тих, хто в смертному гріху.
    Я пропоную свої власні страждання і труднощі для Тебе, щоб Ти міг відкрити Твоє Серце, і пробачити їм їхні гріхи.
    Я прошу щоб Ти покрив всіх тих, хто має злий намір в їхніх душах Твоєю Дорогоцінною Кров'ю, щоб вони могли бути очищеними від своїх провин.
    Амінь.

Пам'ятайте, що навіть якщо їхні гріхи можуть викликати огиду, Мої послідовники, ці душі потребують вашої допомоги.

Вони були заражені лукавим, і багато з них не знають різниці між добром і злом.

Це ті душі, які викликають у Мене найбільше страждання і біль. Моє страждання постійно розширюється, так що кожен з них може бути викуплений.

Йдіть, Мої учні, і дозвольте Моїй любові і смиренню, затопити ваші серця, щоб ви могли, через вашу щедрість страждання, допомогти врятувати цих бідних загублених дітей Божих.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-your-prayers/

Дописів
    5 723

Типово

Надо уже по томам Ваше творчество оформлять..... Первый том, второй.....

Дописів
    1 517

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    Надо уже по томам Ваше творчество оформлять..... Первый том, второй.....
    1ий том вже вийшов у світ.видавництво "coma books" взялася за цю справу.Незабаром будуть доступні 5 мов,а пізніше всі інші мови світу.
    Ця книга називається "Книга Істини" - там Господь відкриває і пояснює Його власне вчення а також відкриває зміст книги Одкровення...
    Мир вам і Божої любові!

Дописів
    1 517

Типово

Ті, хто виживе в кінці часів, не вмре фізичною смертю

Понеділок, 15 жовтня 2012, 11:30 РМ

Моя люба донечко,таємницю відносно воскресіння мертвих є важливо зрозуміти.

Коли Я помер, як людина у плоті, Я знищив вашу смертність. Моя смерть, не тільки звільнила вас від смерті, але від гріха після смерті. Моя смерть на Хресті дала вам дар безсмертя, в Моєму Новому Царстві.

Через те що Я помер як людина, Я помер фізичною смертю.Коли хтось помирає, вони стануть безсмертними, якщо вони знаходяться в стані благодаті.

Коли Я воскрес із мертвих Я заповідав цей дар тим, хто зараз на Небесах, які померли в стані благодаті. У Моєму Новому Раю вони стануть ідеальними безсмертними тілами. Ті, хто на Землі стануть безсмертними під час Другого Пришестя в одну мить.

Як тільки сурма Мого Ангела зазвучить, мертві воскреснуть, а також ті, чиї імена записані в Книзі Життя, щоб насолоджуватися вічним життям під час 1000 років Мого Нового Царства,яке було обіцяне Мені Моїм Отцем.Це називається Новим Раєм і все, що є смертне в результаті вже не буде смертним.

Ви будете об'єднані зі Мною, вашим Ісусом.

Смерть більше не буде мати значення, бо її не буде існувати.

Тепер, коли Я приношу вам дар Мого остаточного порятунку, ви повинні слухати Мене.

Дивіться, і заохочуйте тих, хто сьогодні, як це було в часи Ноя, заплуталися в своїх веселих життях, що вони би були нерозумними не звернувши уваги на знаки. Подібно до того, як за днів Ноя, вони були зметені в жаху, коли розлилися води. Не дозвольте цьому статися на цей раз.

Моїм послідовникам були дані вичерпні попередження, але це марно. Проблема в тому, що ті, хто приймає Істину, спілкуються з тими, хто не приймає Істину, і це впливає на них.

Ви повинні триматися подалі від тих, хто є язичники і молитися за них. Якщо ви не тримаєтеся вдалині, ви будете спокушені брехнею і нечистими духами.
    Ті, хто чинить опір Мені, залишаться без Мого захисту. Вони скоро виявлять, що їхнє життя з порушеннями переможе їх, спочатку повільно. Тоді вони будуть блокувати Мене, і стануть рабами брехні. Коли ви триматиметесь їхньої компанії, ви також будете атаковані.

Тоді вам виявиться скрутно щоб говорити Істину, Слово Боже. Це буде на тому етапі, що ви ясно побачите поділ у вашому світі. Подарунок, який ви отримали від Святого Духа, буде означати, що ви миттєво будете знати, небезпеку у якій вони знаходяться.

Якби вони тільки знали правду, вони б прибігли до вас.Оскільки всіх неправдивих богів яких вони обожнюють,є зроблені з матеріальних речей, створених Богом, вони роблять ту ж класичну помилку. Вони обожнюють диво матеріальних речей, але ігнорують їхнього Творця.

У Новій Ері Миру, вони матимуть набагато більшу досконалість.Поки що вони відвертаються.

Я завжди буду любити їх, але їх відсутність любові до Мене, означає, що вони не ввійдуть у нове життя, яке Я створив для них.

Це нове життя було створено і стало можливим з двох причин.

Коли Я помер у плоті, Я знищив смерть. Коли Я Воскрес із мертвих, Я дарував вам вічне життя, коли тіло не має влади над вами.

Це Моя обіцянка всім Божим дітям. Ті, хто виживе в кінцевих часах, не помре фізичною смертю. Вони є блаженні. Вони будуть перетворені миттєво, в досконалі фізичні тіла, в містичному єднанні з Моїм Славним Тілом.

Тоді вони зустрінуть тих, хто померли в Моїй Ласці, хто буде воскрешений з мертвих. Вони будуть жити в Моєму Новому Раю.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...hysical-death/

Дописів
    5 723

Типово

Цитата Допис від volodymyr Переглянути допис
    1ий том вже вийшов у світ.видавництво "coma books" взялася за цю справу.Незабаром будуть доступні 5 мов,а пізніше всі інші мови світу.
    Ця книга називається "Книга Істини" - там Господь відкриває і пояснює Його власне вчення а також відкриває зміст книги Одкровення...
    Мир вам і Божої любові!
    По второму разу видкривае? Евангелия недостаточно?

Дописів
    5 723

Типово

[b]Т щоб насолоджуватися вічним життям під час 1000 років Мого Нового Царства

http://www.thewarningsecondcoming.co...hysical-death/
    А що буде після цієї тисячі років? Якщо життя - вічне, то воно, вочевидь, повинно тривати вічно, а не тільки 1000 років. Поясніть нам ці тонкощі, будь ласка.....

Звідки Ви
    Суворова стрит
    Дописів
    6 962

Типово

Ви повинні триматися подалі від тих, хто є язичники і молитися за них. Якщо ви не тримаєтеся вдалині, ви будете спокушені брехнею і нечистими духами.
    Ті, хто чинить опір Мені, залишаться без Мого захисту. Вони скоро виявлять, що їхнє життя з порушеннями переможе їх, спочатку повільно. Тоді вони будуть блокувати Мене, і стануть рабами брехні. Коли ви триматиметесь їхньої компанії, ви також будете атаковані.

Тоді вам виявиться скрутно щоб говорити Істину, Слово Боже. Це буде на тому етапі, що ви ясно побачите поділ у вашому світі. Подарунок, який ви отримали від Святого Духа, буде означати, що ви миттєво будете знати, небезпеку у якій вони знаходяться.

Якби вони тільки знали правду, вони б прибігли до вас.Оскільки всіх неправдивих богів яких вони обожнюють,є зроблені з матеріальних речей, створених Богом, вони роблять ту ж класичну помилку. Вони обожнюють диво матеріальних речей, але ігнорують їхнього Творця.

Ух-ты, тут ужо и про нас, язычников пишут! Ой не так Исус говорил по Евангелию о язычниках, ой совсем не так. Забрехались совсем уже.)) Жизнь с нарушениями - бугиггага.)) Вы будете атакованы - бугигага.)) Просто кроме бугигага тут нечего сказать. Какие боги сделаны из материальных вещей? Вы о чем? ваш Исус был не из "материальных вещёй"? Хотя с другой стороны назовите мне хоть одну нематериальную вещь. Всё материально, тока материи - они разные.

Дописів
    1 517

Типово

Це важкий і самотній час для численних провидців і пророків, бо кожен працює насамоті

Вівторок, 16 жовтня 2012, 4:20 РМ

*
    Моя люба донечко, коли Я кажу, що Я послав Моїх пророків у світ, це означає, що кожному із них було дане конкретне завдання. Немає двох подібних завдань аби вони перетиналися.

Це важкий і самотній час для численних провидців і пророків, бо кожен працює насамоті. Ти, дочко Моя, як Я вже сказав - останній пророк.Будь кому, хто виходить зараз, і стверджує, що проголошує Слово Моє,відколи ти отримала ці повідомлення, не був даний дозвіл Мною.

Багато бідних душ вирішили шукати уваги,і в деяких випадках, щоб відволікати увагу від цих Святих повідомлень, що дані світові, щоб допомогти врятувати Мої душі.

Я прийшов благати дітей Божих, щоб слухати те, що Я повинен сказати, але Я не можу змусити їх почути Мене.

Я не можу змусити Божих дітей робити щось, тому що це не можливо,через те що вони отримали дар свободи волі.

Все, що Я прошу, це відкрити ваші серця і дозволити Моїй Любові, щоб заповнити ваші душі.Я хочу щоб всі ви знали, у тому числі ті, хто скоює злочини, що Я люблю вас. Таким чином, ваше спасіння є Моїм пріоритетом. У будь-якому випадку, пророцтва що були передвіщені в Книзі Одкровення - почалися.

Ті, хто слухають Мої інструкції і відповідають на Мій заклик можуть врятувати багато душ.

Моє бажання в тому, щоб кожен з вас прийшов до Мене і прийняв участь в Царстві Нового Раю.

Я не засуджую запеклих грішників, і Я не прошу вас засуджувати їх,бо це не ваше право. Якщо і коли ви засуджуєте іншого, ви не говорите в ім'я Бога. Якщо ви заохочуєте інших судити інших людей, засуджуючи їх, ви відкидаєте Мене, вашого Ісуса.

Я закликаю вас всіх, щоб слухати тільки один голос в цей час. Мій голос це все,на чому ви повинні зосередитися, якщо ви хочете врятувати себе, свої родини, друзів і сусідів. Всі молитви в даний час надані вам у прагненні допомогти вам і вашим близьким, щоб підготуватися до Мого визнання, Попередження.

Час є близько зараз.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-works-alone/

Дописів
    1 517

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    А що буде після цієї тисячі років? Якщо життя - вічне, то воно, вочевидь, повинно тривати вічно, а не тільки 1000 років. Поясніть нам ці тонкощі, будь ласка.....

Книга одкровення Йоана Богослова: 20. Христове царство на землі 1-6; друга есхатологічна битва 7-10; суд над народами 11-15

1 Я побачив ангела, який сходив з неба, який мав ключ від безодні і ланцюг великий у руці своїй.
    2 І схопив дракона, змія стародревнього, який є диявол і сатана, і зв'язав його на тисячу років;
    3 і вкинув його в безодню і замкнув і запечатав над ним, щоб не міг він знаджувати більше народи, поки скінчиться тисяча років; після цього повинен бути випущений на короткий час.
    4 І побачив я престоли і тих, що сидять на них, і судити дано їм - і душі обезголовлених за свідчення Ісуса і за слово Боже, і тих, котрі не поклонилися звірові ні образові його, і не прийняли клейна на чоло своє і на руку свою. І вони ожили і царювали з Христом тисячу років.
    5 А решта мертвих не ожила, поки скінчиться тисяча років. Це - воскресіння перше.
    6 Блаженний і святий, хто одержує часть у воскресінні першому: над такими друга смерть не має влади, але будуть священиками Бога і Христа і царюватимуть з ним тисячу років.
    7 А коли скінчиться тисяча років, буде випущений сатана з темниці своєї,
    8 і вийде зваблювати народи, що на чотирьох кутах землі, - Гога і Магога, збирати їх на війну, яких число - мов пісок моря.
    9 І виступили на широчину землі і оточили табір святих і місто улюблене; і впав огонь від Бога з неба, і пожер їх;
    10 а диявола, що зводив їх, повержено в озеро вогню і сірки, де - і звір і лжепророк; і мучитимуться день і ніч на віки вічні.
    11 Потім бачив я престол великий білий і того, хто сидить на ньому, що від обличчя його втекли земля і небо, і не знайшлося місця їм.
    12 Бачив я і мертвих, великих і малих, що стояли перед престолом, і книги порозкривано; і інша книга розкрита, що є книга життя; і суджені були мертві - з написаного в книгах, по ділах своїх.
    13 Море віддало мертвих, що в ньому, і смерть і ад віддали мертвих, що в них, і суджено кожного по ділах його.
    14 І смерть і ад повержено в озеро вогню. Це є смерть друга, озеро вогню.
    15 А якщо кого не знайдено в книзі життя записаного, вкинуто в озеро вогню.

http://dyvensvit.org/novyj-zavit/odkrovennja-joana

Дописів
    1 517

Типово

Хвиля змін повинна початися дуже скоро

Середа, 17 жовтня 2012 , 12:30 РМ

Моя люба донечко, хвиля змін почнеться дуже скоро.

Так багато людей в світі нарешті зрозуміють, сенс їхнього життя і, що важливо, а що ні.

Цей час попереду повинен розглядатися як період підготовки до Нового Раю на землі.Його не потрібно боятися.

Ті, хто знає Мене, Я сказав вам, що ви повинні довіряти Мені повністю. Для тих, хто не знає Мене, правда буде розкрита в перший раз.

Мої учні повинні тепер почати читати Мою Молитву Хрестового Походу, включаючи номер ( 43 ), щоб врятувати душі під час Попередження, так щоб відновлення землі було досягнуто у відповідності з Моєю Найсвятішою Волею.

Як тільки Істина відкриється, Мої Святі Повідомлення повинні бути поширені всюди. Коли це відбудеться, багато будуть попереджені про обмани з якими їм доведеться зустрітися в їхніх країнах. Вони дізнаються, як розпізнати антихриста, і вони зможуть озброїтися проти його тортур.

Зараз є час для вашого об'єднання з Моїм Найсвятішим Серцем.

Коли ви перебуваєте в союзі зі Мною ви будете захищені повсякчас.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...gin-very-soon/

Сторінка 26 з 64 ПершаПерша ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті