| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Европейский суд открыл производство по приговору Тимошенко
в фальсификациях )
Я думаю о саунах, где Юлия Владимировна Тимошенко часто проводила субботние вечера с Павлом Лазаренко. Я думаю об этом, когда вспоминаю о "Межигорье", - сказала Герман
« Згідно з додатковою угодою від 25.12.1996 сторони передбачили постачання додаткового обсягу матеріально-технічних ресурсів на суму, еквівалентну 250 000 000,00 доларів США, визначивши порядок постачання в угоді від 11.06.1997 № 148/1697-1.
Попередня оплата даної суми була здійснена ЦУ МР і з/е зв'язків МО РФ на вказаний ЗАТ «ЄЕСУ» (лист за пiдписом Ю.Тимошенко) рахунок компанії Energy International Limited».
Разом з тим, ЗАТ «ЄЕСУ»прийняті на себе зобов'язання виконало частково, поставивши МТР на суму, еквівалентну 58 170 279,00 доларів США.»
я имею ввиду админресурс и прочие прелести ведения кампании
Юля любит ходить на каблуках,предлагаю купить ей все эти........
![]()
Шо вы говорите?Не обов'язково бути ЧЛЕНОМ ПР, щоб бути для них своїм.....Arbitr,
atom,
Barack,
bobik,
carrotik,
Defi,
DimaK,
Freman L2,
gmsalex,
KillBill,
locket09,
Mayak,
migolf,
Nikolya,
OxІgen,
radistka_ket27,
Renard,
san72,
Smartniko,
Smith,
Snowman,
solling40,
wind2007,
winter,
woman,
zeta,
_ELENA_,
ааа,
Важный хомячек,
вованович,
Добряк-С,
Кошка-Мышка,
Михалыч,
ОПЫТНЫЙ,
Святой Кот,
СИМУЛЯНТ,
тестостерон,
Шо вы говорите?
Arbitr,
atom,
Barack,
bobik,
carrotik,
Defi,
DimaK,
Freman L2,
gmsalex,
KillBill,
locket09,
Mayak,
migolf,
Nikolya,
OxІgen,
radistka_ket27,
Renard,
san72,
Smartniko,
Smith,
Snowman,
solling40,
wind2007,
winter,
woman,
zeta,
_ELENA_,
ааа,
Важный хомячек,
вованович,
Добряк-С,
Кошка-Мышка,
Михалыч,
ОПЫТНЫЙ,
Святой Кот,
СИМУЛЯНТ,
тестостерон,
Шо вы говорите?
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
Читайте Закон:
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про Державний реєстр виборців
Стаття 8. Виборча адреса виборця
3. Виборча адреса виборця, який не має зареєстрованого місця
проживання, визначається за погодженням із спеціалізованим
закладом, який здійснює відповідно до закону облік бездомних
громадян, або органом ведення Реєстру за мотивованим зверненням
виборця.
Имеют полное право и даже обязаны регистрировать по заявлением лиц без определенного места жительства.
Востаннє редагував Igor K: 18.10.2012 о 21:25
При наличии очень маленькой мелочи - мотивированных заявлений от бомжей (которые кстати прописаны в других округах и уже написали заявы в прокуратуру об использовании их персональных данных))))
Так что тут светит красавчикам не одна а две статьи, а если еще и группа, то срок "воровки" кому то покажется мечтой))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks