| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Катю, а можна нам ще один набір білизни для доньки? ось цей малюнок http://radikal.ru/F/i080.radikal.ru/...bd85e.jpg.html розміри пам"ятаєте чи сказати?))
Катеринко, добидень..в мене звісно ж що немає жодних сумнівів в твоїй профпридатності але про всяк випадок запитаю..
якщо я не знайду табуреточку з клейонки, а з матерії, чи можливо буде витворити чехольчик на отаку штукенцію?![]()
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, когда планируете возобновить прием заказов на подушки для кормления? И какова их стоимость?
Спасибо за постельку с Китти! Сегодня первый раз застелила, Дашунька в восторге, красота!!!
Все село идеально, рюшечки - прелесть!
Катюш, спасибо за постельку, классная очень.фото правда с телефона не очень удачное
Здравствуйте,хочу узнать,мне нужно 2 комплекта постельного белья в школу на продленку для девочки,размер напишу чуть позже,кроватки такие как в садиках-малютки,но расцветка нужна мультяшная-принцессы и тому подобные,приблизительная стоимость одного комплекта?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks