| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тесла шоу Днепр! Шоу молний!Супер КВЕСТЫ! Орел и решка! Вечеринки и дискотеки для детей и подростков!1000 отзывов))) "Like" - квест! Выпускные!
Надюха стриптизеров зажала, пошла я спать)))))))))))) Всем споки ноки!
А ведь случайных встреч не бывает... Это или испытание... или наказание… или подарок судьбы.
Ну, вот Кличко снова победил, УРА! УРА! Всем спокойной ночи!!!
ФИЗКУЛЬТ ПРИВЕТ!
Начинаем утреннюю гимнастику! ((если,шо я не делаю!)
Рождённая ходить по магазинам вынуждена ходить на работу!
доброе утро товарищи!!
начинаем ритмическую гимнастику!!
Девочки, привет. Кто может дать напрокат круг Swimtrainer оранжевого или желтого цвета?
Привіт, дівчата.
А в мене настрій припаршивий - зламалася морозильна камера, а я вчасно не побачила (там переважно зимові запаси) - а тут заглянула випадково - пам"ятаю, що купувала м"ясо на вітбивну, а в морозилці холодильника не було, от і полізла в камеру. А там повний капєц... Відділ з м"ясом ще не встиг розморозитися, а от ягідки і овочі, які для малої морозила вже повністю розтали. Я мало не розревілася біля неї.
От сиджу п"ю полуничний компот і думаю, що робити з вишнею - її там найбільше ((((
Всем - доброго воскресного дня.
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks